Psykoterapeut København Katrine Boeck

Tiltræk og vælg mere bevidst dine ægte mål i livet

27/01/2021 - 17:45

OPSTART 5 GANGE OM ÅRET

 

Savner du nogen at dele dine længsler med? Længsler, der ikke er blevet indfriet? Som lader vente på sig? Er det måske her du sidder fast - er gået i stå?

Kunne du tænke dig at tage fat om nælden og prøve lidt igen, der hvor du stoppede med at håbe og tro? Der hvor du blev alene, fordi der ikke var hjælp og støtte at hente?

Så er det måske noget for dig at deltage i en gruppe, hvor du vil møde andre, der også er stoppet med at tro på, at det kan lade sig gøre, eller som endnu ikke har fat i de mål, der er sande og vigtige. 

Som gruppeleder vil jeg give dig kærlig støtte og bevidsthed, samt praktisere øvelser med dig, hvormed du lærer at identificere essensen i det, du dybest set har brug for. I øvelserne vil du også lære at stå med en længsel, der kan være forbundet med sorg, meningsløshed eller et slukket håb. I øvelserne vil du også lære tiltrækningsloven, der har sit udspring i en nyfunden tillid til, at det virkelig manifesterer sig. Det gør vi ved først at manifestere det i dit indre - i dit følelsesliv. Du vil blive hjulpet derhen, hvor du i krop og sjæl kan mærke, at du er der, helt ned i fine detaljer omkring målet. Når du får hjælp til at skrue op for din sansning af målet, så sker der nemlig ting og sager ......

I min praksis som psykoterapeut og coach hjælper jeg mange personer, der enten ikke ved, hvad de vil, eller som har søgt mål hele livet, som ikke gør dem tilfredse, eller hvor målene stadig ikke er nået trods store kraftanstrengelser og møje og besvær med at nå dem. Mange er nået der til, hvor de bebrejder sig selv, at de ikke kan nå i mål, og ofte konfronteres de også i omgivelserne med forventninger. Nogle føler sig som en fiasko og har mistet al tillid, al tro og håb, mens andre stadig har gå på mod. 

Mantraet er at lære tillid, en stærk tro på, på trods af vores tidligere dårlige erfaringer. Det vi skal lære er at være med vores længsler og sorg over ikke at være nået dertil endnu, mens vi samtidig har et minimum af tro, der gør at vi konstruktivt kan tiltrække vores mål med sindet. Mål som du ikke kan handle dig til eller udtænke vejen til, hvor universet må på banen og fjerne følelsesmæssige blokeringer og højne logistikken frem til målet.

Jeg har en mangeårig baggrund fra erhvervslivet, hvorfra mine erfaringer også kan sættes i spil til din fordel. 

 

Vi har alle brug for stærk støtte

Med en skarp vejleder ved din side er det muligt for dig at identificere klare og sande mål på alle planer. Og med mindfulness, kreativ tegning og visualisering kan vi tiltrække det, vi ønsker os i livet - alene ved at føle det, vi fokuserer på. Men det kræver oftest hjælp til at komme godt ind i troen på og følelsen af, at vi kommer der - som før sagt - uanset tidligere negative erfaringer. Og at blive ved vores længsler og drømme, frem for at drukne i realiteter og negative tilstande af utilfredshed, svigt, uretfærdighed, frustration, angst, sorg, tristhed, depression mv.

At finde og skabe sin livsvej har altid været et tema for mennesker, men i denne tid er der ekstra pres på at "udkomme" eller at finde vej i alle mulighederne. I et forum sammen med andre mennesker vil du opleve fælles længsler på et eksistentielt plan, for der er spørgsmål, som vedrører alle mennesker, da det handler om vores grundvilkår i det at leve et liv. Mange tilbyder intellektuelle og hurtige svar, og det kan give en del pres og stress, når vi går rundt med spørgsmål om, hvorfor vi ikke kan det, de siger kan lade sig gøre nemt og hurtigt på handleplanet. Men ingen udvikling kan lade sig gøre, hvis vi har mistet troen, og uden at drage vores følelsesmæssige hjerteenergi ind i processen. Alle succesfulde virksomhedsejere ved dette, og er blevet gode til det hen ad vejen.

Du lærer at være i processer, hvor der ikke er klare svar og håb, hvor der istedet er opstået mistillid, livsdilemmaer og fastlåsthed. At være i svære situationer af mangler, men hvor du har fokus på målet, og tør finde tillid frem. 

Synes du det lyder spændende, så deltag i et 1-dags kursus eller i en lille gruppe, og tag hul på opgaven.

 

1-dags kursus

Kurset varer 4 timer, og ligger i en weekend i dagtimerne. Datoet slås op på https://www.facebook.com/Coachcare.Psykoterapeut.Katrine.Boeck/

Når du har liket siden, så skriv til mig, hvad du er interesseret i. Herefter kan du stille mig de spørgsmål, du måtte have. 

Pris for 1-dags kursus er 975.

 

Fællesskab plus individuel rådgivning

Deltag i et forløb med andre, der som dig gerne vil i mål med vigtige ting i livet. Og som måske også bokser med at finde veje til målet.

Her får du mulighed for at lytte med og tale sammen med andre, hvilket åbner for den værdifulde kontakt med ligesindede, der er så helende.

Så kom og mød andre, der også kæmper denne kamp. Vi vil være 4-6 i gruppen for at sikre, at det er trygt at dele og at give sine oplevelser og følelser et udtryk, så det tunge åg ved at lede, mase på, knokle og at udholde frustrationen, kan lettes.

 

Struktur for gruppen 

Vi starter med en 1:1 samtale a 90 min. på telefonen, hvori vi får indkredset netop din problemstilling med at forfølge sande og vigtige mål i livet. Herefter mødes gruppen to gange gang. Vi afslutter med en 1:1 samtale a 60 min. på telefonen til at få sendt dig godt videre i livet med den viden, du nu står på.

Vi mødes enten online eller i KBH´s omegn, 2860 Søborg.

Pris 

3.500 kr. for kombineret forløb. 1.800 kr. for gruppen alene. 750 kr. per time, hvis du kun ønsker  individuelle samtaler - evt. på telefon.

 

Er du interesseret?

Har den fysiske gruppe i Søborg eller onlinegruppen vakt din interesse, så like min facebookside (link herunder) og få de næste informationer mht. datoer mv. ... Der opslås også andre lignende arrangementer her.

https://www.facebook.com/Coachcare.Psykoterapeut.Katrine.Boeck/

Når du har liket siden, så skriv til mig, hvad du er interesseret i. Herefter kan du stille mig de spørgsmål, du måtte have. 

 

Måske du allerede nu ønsker en status, hvori du kan tale om dine længsler nu og tidligere, og hvor du er i forhold til dem. Så check mit speciale ´status´ud her.

 

Mere info om underviser:

https://coachcare.dk/terapeut-kobenhavn-coach-lyngby-profil/

 

 

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: http://coachcare.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Tiltræk og vælg mere bevidst dine ægte mål i livet