Anmeldelser og anbefalinger af Levlykkeligt.dk

Hvad siger brugere og professionelle eksperter indenfor livskvalitet og personlig udvikling om Levlykkeligt.dk? Her er et udpluk anbefalinger og spontane mails.

"Jeg tilmeldte mig Levlykkeligt så sent som slutningen af august 2014. Jeg skal for god orden skyld nævne, at min primære begrundelse var, at jeg fik indtryk af, at det var en portal, hvor der var mange veluddannede kursus- og foredragsudbydere, der besad et højt fagligt niveau.

En anden vigtig bevæggrund var, at jeg bestemt ikke er ”en ørn” til at markedsføre mig selv vha. søgemaskiner som Google, såkaldt SEO. Da jeg fik indtryk af at Jens Estrup besad den erfaring og ekspertise, som jeg længe havde søgt efter, valgte jeg at tilmelde mig. Jeg blev ikke skuffet. Tværtimod.

Det er ingen overdrivelse at sige, at jeg sjældent har lært så meget på så kort tid.

Jens Estrup er ikke kun fagligt kompetent, han er også særdeles givende og yderst tålmodig. For jeg har bestemt ikke holdt mig tilbage for at spørge, også om ting som jeg i princippet selv kunne have studeret i hans instruktioner på Levlykkeligt Web - og Skriveskole, som er bygget op på en meget overskuelig og pædagogisk måde. Hånden på hjertet, så føler jeg, at jeg i min iver efter at komme i gang, har drevet lidt ”rovdrift” på ham.

Alligevel har Jens Estrup udvist en velvilje, forståelse og tålmodighed, som virkelig er forbilledlig. Og så er han samtidig rar og yderst humoristisk. I Freudianske termer har jeg under denne indlæringsproces, hvor jeg har skulle sætte mig ind i et helt nyt univers, nærmest betragtet ham, som den omsorgsfulde faderskikkelse, en sand mentor. Jo, jo, det er stærke ord, men sådan har jeg oplevet ham.

Jeg kan derfor stærkt anbefale Jens Estrup, stifteren af Levlykkeligt, til alle terapeuter, udbyder af kursus, foredrag og uddannelser. Her er I virkelig i professionelle hænder".

De bedste hilsener

Johnny Schultz, Stressforsker og direktør, cand.psych. Stress Management ApS


"Jeg er virkelig begejstret for alle de goder, jeg får ved at have en profil på levlykkeligt.dk. Jeg fik portalen anbefalet af Dansk Psykoterapeutforening, som nævnte portalen som et godt og seriøst sted. Jeg har ikke fortrudt det et sekund! Det er alle pengene værd! Det er utrolig nemt at redigere i sin profil, tilføje nye arrangementer og skrive blogs. Og så er det fantastisk, at der er så mange læsere rundt omkring i landet. På min seneste workshop havde mange af mine deltagere set arrangementet på levlykkeligt.dk. Det er en utrolig nem måde at reklamere på. Samtidig nyder jeg i høj grad at læse alle de andre interessante og ofte meget tankevækkende indlæg. Så jeg vil på det varmeste anbefale at bruge levlykkeligt.dk både som privat og som professionel".

Lotte Palsteen, Psykoterapeut 


"For mig er levlykkeligt.dk en mageløs arena til at få afprøvet mine ideer og få inspiration ved at læse andres. De mange forskellige vinkler på livet og udvikling gør, at jeg bliver klogere og føler mig inspireret når jeg deltager i diskussionerne på sitet. Personligt er det en overraskende og velkommen udvikling at opleve mig blive forført af skriften og lade mine nedskrevne ideer komme til live i fællesskabet på levlykkeligt.dk.

Ydmyghed er et vigtigt karaktertræk. Og selvom emnerne på levlykkeligt.dk er langt fra ammestuesnak og sladder, bliver de dybe alvorlige emner behandlet ydmygt og med respekt. H.C. Andersen skrev engang at sladder nemt får en fjer til at blive til fem høns. Jeg oplever igen og igen at mine fjer, i form af blogindlæg, bliver til fem sprudlende økologiske frilandshøns. Det bliver mine fjer kun i kraft af fællesskabet på levlykkeligt.dk - af alle deltagernes udfordrende og inspirerende indlæg. Modsat H.C. Andersens fem høns der blot er fantasifostre, er mine fem høns på levlykkeligt.dk virkelighed og en støtte for min videre udvikling. Levlykkeligt.dk’s mange fjer der bliver til høns er bestemt ikke et udtryk for sladder, men for oprigtig interesse og nærvær."
Kresten Kay, Psykoterapeut MPF / Cand.mag. i psykologi, www.krestenkay.dk


Levlykkeligt.dk – en guldgrube af viden og værktøjer til sjæl, psyke og krop

Som nogle af jer sikkert ved har både Tim og Barbara i mange år været skribenter på levlykkeligt.dk., hvor vi har skrevet om en bred vifte af Getting Real emner som parforhold og sex, sunde grænser og psykologisk modenhed, sindets kraft og meditation, og meget mere.

Levlykkeligt.dk blev startet for 11 år siden af Jens Estrup og Signe Saxe Jessen og er med årene blevet Danmarks førende og mest besøgte portal for livskvalitet. Her kan du læse artikler og blogs, se videoer og læse om arrangementer og alt muligt andet godt indenfor feltet selvhjælp, psykologi, coaching og spiritualitet. Så hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med levlykkeligt.dk anbefaler vi varmt at du tjekker sitet ud – det er en sand guldgrube! 

Tak Jens og Signe for jeres utrættelig arbejde for at gøre så vigtig viden og værktøjer tilgængelig for os alle!

Barbara Berger & Tim Ray, forfattere og facilitators

Klik her for Tims egen side på levlykkeligt.dk med et overblik over alle hans artikler og blogs.

Klik her for Barbaras egen side på levlykkeligt.dk med et overblik over alle hendes artikler og blogs.


"At skrive for Lykkelig.dk tvinger mig til at tage stilling til essentielle emner i mit liv, som andre tænker på, og ikke får skrevet, sagt eller gjort noget ved".
Soulaima Gourani, foredrags - og kursusholder, motivator m.m.

"Som pioneer indenfor nye psykologiske paradigmer samt en spirituel tilgang til og udvikling af bevidsthed i erhvervslivet, har jeg ofte haft følelsen af at stå ude på stævnen... alene. Omgivet af dedikerede mennesker, bestemt - men stadig med den oplevelse af adskillelse, der følger med altid at være på forkant. Med Levlykkeligt portalen, kom muligheden for at finde hjem til familien. Levlykkeligt er en slags virtuel hjemmebase, hvor ligesindede, åndsfæller og sjælefrænder udveksler, inspireres og finder sammen på kryds og tværs. Alle - ligesom grundlæggerne - drevet af et dybtfølt ønske om at løfte bevidsthedens mange former og frekvenser og gøre verden til et bedre sted." 
Majken Matzau, erhvervspsykolog

"Livsbekræftende at der er et stort site som levlykkeligt, hvis mission er at skabe lykke i verden. Dette positive fokus vil naturligt sprede uendelige mange ringe i vandet, som vil have en effekt på rigtig mange mennesker. Essensen af levlykkeligt, og det netværk der er blevet skabt, får mig til at tænke på et af mine ynglingscitater: It's only love - give it away. For dét er lige netop hvad Levlykkeligt gør!"

Sarah Zobel, forfatter, foredragsholder, coach og Cand.Psych. 

"Levlykkeligt.dk formidler brugbar viden og information om spiritualitet og selvudvikling på en bred og udogmatisk måde, som giver mennesker mulighed for selv at vælge, hvad de kan bruge i deres personlige udvikling. Der er altid tankevækkende ny inspiration i de skiftende indslag på siden. I en tid, hvor der overvejende lægges vægt på faglig, karriereorienteret viden og information i det etablerede uddannelsessystem, udfylder levlykkeligt.dk et tomrum ved at formidle viden og redskaber, der kan hjælpe mennesker til at leve et rigere og mere fyldestgørende liv på alle niveauer."   
Svend Trier, meditationslærer, forfatter, leder af Quantum Seminars

"Levlykkeligt er en enestående platform for online markedsføring, og jeg har gennem blogs og artikler fået en god eksponering både online og i magasinet Psykologi. Jeg har desuden fået udvidet mit netværk, og er rigtig mange gange blevet rørt og inspireret af artikler og blogs, som selvudviklingseksperter har skrevet på Levlykkeligt portalen. 

Jens og Signe, som står bag LevLykkeligt, styrer dette forum på en åbensindet, men samtidig virkelig kvalitetsbevidst måde. Dette skaber rammer for en udvikling og deling af en unik og meget værdifuld viden om, hvordan vi lever lykkeligt. Levlykkeligt er et forum, som er med i fronten, hvor nye ideer og metoder inden for personlig udvikling trives og udvikles. 

Jeg kan varmt anbefale LevLykkeligt til alle, der udbyder produkter inden for personlig udvikling, og også til alle som har interesse for livskvalitet. 

Tak til Jens og Signe, for deres fine bidrag til at gøre livet lykkeligere."

Camilla Bruun, Psykolog

 "Det er stærkt at se hvordan det er lykkedes på levlykkeligt.dk at samle så mange brugere og professionelle. Samlet på et virtuelt sted for at fremme det gode liv i tanke og handling, med et fælles ønske om mere lykke i verden. Jeg ser levlykkeligt.dk som et klart udtryk for værdierne i den megatrend som bryder klart mere og mere frem i disse år, det er en fornøjelse at være en del af Levlykkeligt Portalen."
Henning Daverne, Meditationslærer, Lotusheart.dk

”LevLykkeligt’s ekspansion taler for sig selv. 

LevLykkeligt har været i stand til at samle en meget stor gruppe mennesker med ønsket om både at tilbyde og modtage budskaber og ydelser, der udgør et alternativ til den mængde af ”gammel-energi-nyheder” vi bliver bombarderet med i medierne konstant. LevLykkeligt leverer budskaber, der åbner i stedet for at lukke, budskaber der bekræfter vores kraft i stedet for at svække den og budskaber, der har et universelt udsyn frem for et snævert ego-udsyn.

Et sted som LevLykkeligt er en stor gave til os hver især og til menneskeheden som sådan, for uden kunne det være svært for os, der tror på, at vi er i gang med at skabe en bedre verden, at fastholde visionen og troen og energien. Det er af stor betydning, at vi har et sted at gå hen, når vi som brugere har brug for at blive inspireret og når vi som kursus- og foredragsholdere, skribenter og kunstnere har brug for at komme i kontakt med mennesker, der kunne have glæde af de ydelser, vi tilbyder. Da jeg er af den faste overbevisning, at vi tiltrækker det, vi selv sender ud, er der kun 2 mennesker at takke for den succes, som lev Lykkeligt er blevet: Jens og Signe, som med vedholdenhed og tro har sendt masser af kærlige, respektfulde og engagerede vibrationer ud og på den måde tiltrukket masser af mennesker med de samme energier. TAK Jens og Signe for det!”
Jane Meldgaard, Spirituel sangskriver, kursus- og foredragsholder


"Jeg er relativt ny bruger på Levlykkeligt.dk, selvom jeg meldte mig ind i dec. 2011. Det første halve år fandt jeg ikke rigtig ud af at gøre brug af det, og var faktisk ved at udmelde mig. Jeg havde en samtale med Signe, som inspirerede mig til at få noget professionel hjælp fra Jens til at lære at navigere i det hele, og forstå på hvilken måde jeg kunne få glæde af Levlykkeligt. De har begge været super imødekommende og service minded, hvad jeg sætter meget stor pris på, og jeg kan kun fortsat på det varmeste anbefale at få professionel hjælp fra Jens, hvis der skulle være nogen tvivl om, hvordan det er bedst muligt at gøre brug af Levlykkeligt.

Jeg er ydermere, via den blogserie Jens foreslog mig at påbegynde, blevet "samlet op" af magasinet Psykologi, så jeg har fået en super eksponering  på 2 sider her i september 2012 nummeret. Tusind tak for al din dejlige hjælp Jens. Det er en uvurderlig chance at få lov at komme så bredt ud med netop min stemme på denne måde, og det vil kun være dejligt, hvis det kan inspirere andre - som det inspirerede redaktøren af Magasinet Psykolog.

Jeg oplever mere og mere, som jeg fordyber mig i Levlykkeligt.dk, hvilke ringe det spreder i vandet for os alle, der gerne vil både give og modtage noget kvalitativt til et meningsfyldt liv".

Anne Jørgensen, psykoterapeut og kropsterapeut.

"Som aftager eller leverandør af personlig og spirituel udvikling er LevLykkeligt.dk slet ikke til at komme uden om. Og heldigvis for det. Personligt bliver jeg inspireret af de mange interessante blogs, og professionelt har det givet mig ekstra mange henvendelser fra både nye kunder og ikke mindst journalister. I sandhed en port til et lykkeligere liv på så mange planer, og jeg er fuld af beundring og taknemmelighed overfor Signe og Jens - de 2 dejlige ildsjæle bag portalen. Deres personlige engagement er ikke til at tage fejl af. De brænder for at give uovertruffen service og deler rundhåndet ud af værdifulde tips og tricks til at få mest muligt ud af medlemskabet. Tak til Signe for din personlige gennemgang af LevLykkeligt.dk's mange fordele og muligheder, tak til Jens for din opfordring til at skrive blogindlægget, der har åbnet dørene til flere kunder og journalister, og tak til alle jer som giver fællesskabet liv, og gør det til en særlig oase". 

Brit Mølgaard, Yogalærer, kostvejleder og slankekonsulent i Storkøbenhavn

Jeg var super glad for din hjælp og sparring ifm. optimering af min profil, arrangementet osv. Jeg synes du er et meget inspirerende menneske, som ikke er bange for at dele ud af dine erfaringer, viden, gode råd, fif, mm. Det gør du på en let, varm og humoristisk måde, som er meget livsbekræftende. Jeg oplever dig som en ildsjæl, der ikke er bange for at gå forrest, selvom vejen ikke er let for pionerer og sjældent belagt med roser.

Respekt for dit virke, verdenen har brug for flere af din slags – mennesker, der forbinder og samler, i stedet for at så splid og adskillelse i et evigt forsøg på egen selvbekræftelse.
Karolina Nørby, cand.mag. cand.scient. i Homøopati, og ejer af Homøopati Instituttet

"Det er en stor daglig glæde at være en del af Levlykkeligts univers. Et helt enestående sympatisk samlingssted på nettet præget af seriøsitet, diversitet og rummelighed for alle som interesserer for livskvalitet og selvudvikling. En kærlig atmosfære båret af en opfordring og et oprigtigt ønske om at ville bidrage til at fremme glæden ved livet og en bedre verden.

Personligt benytter jeg de unikke muligheder for online markedsføring som også gør at mine kurser, retreats og foredrag automatisk kommer vidt og bredt ud på andre relevante sociale medier via Levlykkeligt portalens stærke position og mange kontakter.

Stor tak til Signe og Jens for jeres store arbejde og mangeårige indsats."

Kærlig hilsen
Henriette Zobel. Protektor for Levlykkeligt Portalen & søster-sitet Wiseonlife.dk
Henriette Zobel, Meditation og Selvudvikling (Død 2019).

"Jeg befinder mig i en situation i livet, hvor jeg har sagt farvel - selvvalgt separation - til et ægteskab gennem 43 år. Lev lykkeligt har været med til at bære mig gennem denne krise - læser med glæde indlæggene på Levlykkeligt. Har flere af indlæggene og billeder hængt op forskellige steder i min lejlighed - til påmindelse om at livet kan leves lykkeligt - hvis sindet åbnes."
KH. Suzanne Gliese (flittig bruger af Levlykkeligt)

"Marx brothers, som før de skabte film, var en teatergruppe, afholdt engang en teaterforestilling, som absolut ingen syntes var morsom. Men Groucho Marx besluttede at sætte forestillingen op igen et andet sted "Maybe the audience was wrong," sagde han. Det blev tordnende succes og sidenhen til de verdensberømte film, vi kender til i dag. Og sådan har jeg det lidt med LevLykkeligt. Det er ikke altid man kan ramme de rigtige mennesker med sit budskab, hvis det har en åndelig vinkel, men på Lev Lykkeligt kan man dele med ligesindede og selv finde inspiration. Fordi Jens Estrup har orket at bruge sin tid og sin energi på at samle så mange åndeligt interesserede mennesker på et sted. Tak Jens."
Majbritte Ulrikkeholm, Sanger, komponist, forfatter og underviser

"Min kompliment til en supergod netværksside! Levlykkeligt.dk var lige det jeg manglede til at knække Google-mysteriet. Tak for råd og fif - det virker!! :o) Oven i hatten nyder jeg også meget indlæggene fra de andre i netværket."
Annette Vestergaard, Organisk psykoterapeut

"Jeg har været professionel bruger på LevLykkeligt.dk et lille stykke tid nu. Var en anelse skeptisk i starten, om jeg ramte min målgruppe, om mit budskab kom tydeligt nok ud i mængden eller om jeg forsvandt i mængden og alle disse markedsførings issues, som er min indgangsvinkel.

Jeg var ikke i tvivl om Levlykkeligt's berettigelse eller succes som livsforbedrings-portal. Der er den helt unik.

Al min skepsis blev gjort til skamme. Jeg har fået den synlighed og den eksponering, som jeg gerne ville have, og der har været rigtigt mange mennesker, der har læst min blog, set og brugt mit tilbud, og været inde på min hjemmeside.

Et af mine blogindlæg blev også udvalgt til at blive vist på Magasinet Psykologi's facebook side, og det er virkelig en meget stor og fornem ekstragevinst som LevLykkeligt dygtigt har givet mulighed for."
Dorte Peary, Karrierecoach

"Jeg er tit forbi levlykkeligt.dk og har deltaget i mange arrangementer som har været annonceret der. Et rigtigt godt samlet sted for personlig udvikling. Stor ros til jeres site :-) 

Kh. Charlotte Bach-Dal (bruger af Levlykkeligt.dk)

"Jeg er storforbruger af levlykkeligt.dk, fordi det er en verden, hvor jeg møder "like minded people". Og så er det et sted, hvor jeg får lov til at gøre en forskel og give mine erfaringer videre inden for personlig udvikling via blogs, videoblogs og podcasts.

Min forretning er baseret på at du giver så meget som muligt at dig selv gratis. På den måde, får publikum en mulighed for at mærke efter, om dine ting skaber værdi for dem. Hvis de så vil hyre dig, købe din bog, komme til dine foredrag - så ved de, at de får noget af høj værdi, fordi de allerede ved, hvad du står for. Og her er levlykkeligt.dk et fantastisk forum for mig, både fordi jeg rammer min målgruppe, og fordi det kan noget med søgeoptimering på nettet, så desto mere jeg bruger levlykkeligt.dk, desto højere kommer www.enerGitte.dk op på Google, og det er mange penge værd i min forretning."
Gitte Koldtoft, Skribent på Q, forfatter og coach

"Jeg bevæger mig mange steder på nettet og er med i mange netværk, grupper, portaler og lignende. Både som privat bruger og som professionel. 

Levlykkeligt.dk er den portal, jeg har været med på længst, og stadig holder fast ved. Det gør jeg af mange årsager, men primært af tre gode grunde. Levlykkeligt.dk er som et virtuelt Kinder æg for mig, fordi jeg får opfyldt tre ønsker og behov på én gang: Personligt, professionelt og kollegialt. 

På Levlykkeligt.dk er cremen af danske selvudviklingseksperter samlet. Det er der, jeg finder den største og kvalitetsmæssig bedste samling af blogs, der inspirerer mig, rører mig, flytter mig. Derfor er jeg også rigtig glad for selv at være en del af portalen og bidrage med mine egne artikler. Det har stor betydning for min virksomhed, og jeg kan se på min statistik, at mange af brugerne på min egen hjemmeside, kommer via Levlykkeligt.dk. Det er en supergod (og billig) måde at markedsføre sin virksomhed på, da Levlykkeligt.dk gør meget ud af, at de professionelle brugere er synlige i Google og andre steder på nettet (plus at 2 af mine blogs har været trykt i Magasinet Psykologi). Jeg når virkelig langt ud med mine budskaber, og kan dermed også inspirere mange flere mennesker til at få det bedste ud af livet, som er hele omdrejningspunktet for mit arbejde. 

Derudover møder jeg også mange kollegaer, og netværker med dem. Og det er virkelig vigtigt for mig, da jeg er alene om min virksomhed.
Charlotte P, Psykoterapeut i Holstebro

Tusinde tak for jeg må være en del af Levlykkeligts smukke univers. Jeg er allerede "medlem" af portalen og jeg læser og lærer så meget der.

"Jens, jeg vil gerne takke dig for du ER noget ganske særligt og en fantastisk unik person. Mine ord kommer fra hjertet og ikke hjernen, jeg har lært så meget indlæggene på og din hjemmeside at jeg føler jeg står i stor gæld, jeg er i en personlig udviklingsperiode på flere planer og føler ikke selv jeg kan give noget særligt tilbage .. .. jeg kan pt give min dybe taknemlighed.

Tusinde tak endnu en gang - ønsker dig og Signe lys og kærlighed."

De varmeste hilsner
Christine Meyerdahl (bruger af Levlykkeligt)

 ”Som lykkementor er jeg jo nærmest euforisk over, at der findes et forum ved navn LevLykkeligt, og jeg glæder mig på de besøgendes vegne over, at der findes et sted, hvor de kan hente så meget god og alsidig inspiration. Lykkens veje er mange – og meget forskellige.

 
Som inspirator nyder jeg selv stor glæde af at være ”i stald” med så mange andre af slagsen, og jeg bliver selv inspireret af mange af de spændende indlæg, jeg kan læse på LevLykkeligt.
 
Som bruger af LevLykkeligt er jeg topimponeret over den service, jeg er blevet mødt med fra teamet bag sitet. Jens og Signe er nogle fantastiske ildsjæle, og jeg er meget taknemmelig over, at jeg fra tid til anden får flinke mails med gode tips og ideer, som jeg ikke lige selv havde tænkt på. Den personlige service skal man normalt kigge langt efter, og det er ét af de særpræg, der gør, at jeg til enhver tid vil give mine varmeste anbefalinger videre af LevLykkeligt. Jeg føler mig nærmest som et medlem af én stor familie, og det er ikke spor ringe …”
Liselotte Vejborg, lykkementor, liselottevejborg.dk

"At være en del af levlykkeligt og det kærlige, vigtige fundament denne portal hviler på, er en stor gave. Når man som jeg, kan lide at skrive, er det en ekstra bonus, da jeg kan dele og nå ud til så mange flere mennesker end jeg ville kunne på egen hånd. Ydermere bliver jeg inspireret af andre fantastiske skribenter og behandlere som ligeledes har en profil på levlykkeligt.

Der bliver arbejdet for mig, Jeg oplever et dybt engagement og en venlig opmærksomhed på just min synlighed, i feltet af mange behandlere.

Jeg kan altid trække på Jens’ og Signe’s viden om skriveteknik, søgemaskiner, med meget mere. De er helt oppe på beatet når jeg ikke er det og gør en kæmpe forskel med deres indstilling og menneskesyn. 

Kærlige hilsener og tak!"

Tine Hallum, spirituel mentor og id lifecoach 

 

"Levlykkeligt.dk er den skønneste rodebunke af tankeguldklumper om den menneskelige eksistens, som man kan dykke ned i  og altid vende beriget og forløst op af igen. Dens eksistensberettigelse er ikke til at komme udenom i en tid og verden, hvor vi har brug for kvalificeret viden, der tager udgangspunkt i det menneskelige liv med alle dets muligheder, mangler, lidelse, udvikling og indvikling. Hurra for teamet bag, at de gider holde sammen på det hele og gøre det tilgængeligt – og hurra for alle dem, der bidrager!" 

Levlykkeligt er i mine øjne den bedste, mest inspirerende og (op-)lysende portal indenfor personlig og spirituel udvikling. I de halvandet år, jeg har været med i Super-pro-familien på Levlykkeligt, har jeg haft stor glæde af det, både arbejdsmæssigt og privat.

Som bruger, er det en kæmpe fordel for mig, at sitet er nemt overskueligt, at det er let at redigere og selvfølgelig at de ting, jeg poster, kommer ud til en meget større målgruppe, end den jeg selv har umiddelbart tilgængelig. Jeg er vildt glad for det “rene” look, som Levlykkeligt har. Enkelt, æstetisk og til at finde rundt i, også når man kommer forbi første gang.

Oprindeligt har jeg en kommunikationsuddannelse fra universitetet. Alligevel tog jeg imod Jens’ tilbud om den gratis skriveskole, noget jeg vil anbefale alle at gøre. Der er masser af gode råd og “huskere”, som man måske lige har glemt - især når man sidder med sit eget stof, som de fleste vil vide, er noget helt andet, end når man arbejder med andres, hvor det er nemmere at se tingene udefra.

I det hele taget har jeg oplevet masser af hjælp, støtte, velvilje og gode råd både direkte på Levlykkeligt og fra Jens og Signe, og jeg er glad for det store og hårde arbejde, de har gjort for at få Levlykkeligt op at stå. Udover at det er en gave for os professionelle, at have en markedsføringsportal, er det samtidig et sted, hvor jeg både privat og arbejdsmæssigt kan finde inspiration, ny viden og få nye indsigter blandt andet gennem de mange spændende og ofte meget personlige blogindlæg, skrevet af fagfolk og eksperter, som virkeligt har noget at byde ind med. Og endelig er Levlykkeligt for mig personligt et meget smukt symbol på, at det nytter at have en vision og blive ved med at arbejde på at levendegøre den.

Stort tak til Jens og Signe for Jeres vision og alt det arbejde I lægger i at lade Levlykkeligt fortsætte med at vokse og udfolde sig.

Kærligst fra 
Jane Mejlhede, Spirituel vejleder 


"Levlykkeligt er den mest fantastiske side med de mest fantastiske artikler og den mest fantastiske energi. Budskabet lev lykkeligt er troværdigt"

Kærlig hilsen
Susanne Mikaella Veierbæk, sexolog og parterapeut

"Faktisk var det Jens Estrup selv, der introducerede mig for portalen og jeg blev nysgerrig. Og så måtte jeg altså straks være med.


Hvad jeg bruger LevLykkeligt til? Rigtig mange ting, faktisk. Det kunne nemt blive en roman, så jeg vælger at stille det op i punktform:

 • Brande og markedsføre  min One-Woman-Bizzness, SamtaleAkademiet,via storyteling og vidensdeling..
 • Spejle mig i, hvad andre er optaget af og møde ligesindede
 • Masser af inspiration og værktøjer til både personlig og professionel Selvudvikling..
 • Koblingen af forretning og den åndelige dimension
 • Et sted at 'komme af med' alle de andre tanker og erfaringer, der vil ud igennem tasterne - og som ikke hører til i SamtaleAkademiet.
 • Portalen rangerer højt i googles søgemaskine, så jeg helt automatisk får hjælp til at blive endnu mere synlig
 • Det, jeg lægger ud, bliver rent faktisk set og læst af rigtig mange mennesker - både professionelle og private.
 • Klare etiske spilleregler for, hvordan vi agerer i portalen
 • Kærlig hjælp og vejledning fra folkene bag portalen
 • Blandingen af professionelle skribenter og 'almindelige' bloggere.
 • Markedsføring af arrangementer og aktiviteter, som også vises i en samlet event kalender.

Og så er der alt det ubeskrivelige, som findes, der hvor ordene ender: stemningen, den høje energi, gavmildenheden, velviljen, kærligheden, der gennemsyrer det hele. 

Tak til jer, der skaber et sted for alle os, der har mennesket i centrum og hjerterne med i alt, hvad vi gør og er."
Mette Alleslev, samtaleakademiet.dk

"Jeg er stor fan af levlykkelig.dk og glæder mig over de daglige links jeg får fra Levlykkeligt fanpage siden på facebook. Der er virkelig mange gode artikler, som jeg selv kan relatere til og deler med mine venner. Og ja, jeg interesserer mig rigtig meget for personlig udvikling både min egen og andres - jeg arbejder som socialrådgiver og bruger rigtig meget de artikler I har liggende på jeres hjemmeside og giver det videre til de klienter jeg arbejder med - de synes vist også at det er ret fedt"
: -) KH
Malene Belling (flittig bruger af Levlykkeligt)

"Jeg har været en del af "Lev lykkeligt" familien siden 2008, og jeg er imponeret over den aktivitet og den tilgang af både professionelle og private brugere, der er sket siden da. Fra begyndelsen mærkede jeg tydeligt pulsen i Lev Lykkeligt, og da jeg for nogle uger siden endnu engang anbefalede en samarbejdspartner at aktivt deltage i Lev Lykkeligt, var det ordene STABILITET og SYNLIGHED, jeg naturligt benyttede, da jeg blev spurgt om hvorfor jeg lige netop ville anbefale at være en del af dette site. Signe Saxe og Jens Estrup har formået at bygge en solid verden op, som vi andre er så heldige at være en del af. Derudover er det jo en drøm: kort tid efter at jeg har publiceret en blog, får jeg flere hundreder læsninger, hver gang. Jeg betragter Lev lykkeligt som en suveræn markedsføringskanal og ikke mindst kanal for information der handler om hvad navnet lover: AT LEVE LYKKELIGT

I forbindelse med mit Talkshow, Christinas Talkshow på DK4, hvor jeg inviterede eksperter i studiet til at udtale sig om forskellige emner, der relaterede sig til at leve lykkeligt, benyttede jeg i høj grad "Lev Lykkeligt", både som database for evt. eksperter og i høj grad også "blåstempling". Det var hurtigt og nemt for at mig at læse mig frem til eksperternes baggrund og mission. Så tak Jens for et super godt redskab, der har sparet mig for mange timers søgen og møder. I kan noget, det må man sige. Levlykkeligt.dk er klart stedet jeg vil anbefale og allerede stærkt anbefaler andre eksperter som private."
Christina Jørgensen, Doula og Lifecoach

"Med Levlykkeligt.dk er der endelig et professionelt mødested, hvor jeg uden problemer kan søge efter spændende samarbejdspartnere, hvor jeg kan dele mine tanker, nye ideer eller finde ligesindede, som arbejder med deres egen personlige udvikling.

Mine egne to virksomheder, Outfitter Kompagniet a/s og Stevns Terapicenter, skal hele tiden være synlige og her tror jeg på at Levlykkeligt er en god investering.

100 kroner om måneden er for mig en særdeles rimelig betaling og jeg anbefaler klart levlykkeligt.dk til mine kolleger og samarbejdspartnere.

En ide til alle os, der har noget på hjertet eller som vil markedsføre vores virksomheder.

Lad os alle lægge en tekst ind på vores Facebook eller Linkedin, hvor vi fortæller om Levlykkeligt og linker til siden. Jeg har selv lagt følgende link ind på min egen facebook:

Lever du lykkeligt? Hvis du savner inspiration til din egen personlige udvikling eller har brug for hjælp, en sparringspartner, en dygtig terapeut eller drømmer om at forøge din livskvalitet, så anbefaler jeg at du kigger ind på www.levlykkeligt.dk

Min erfaring er at det vil give et stort antal nye læsere/brugere."
Villy Eenberg, Outfitter Kompagniet og Stevns Terapicenter

“Jens fra Levlykkeligt er et troværdigt, åndeligt og rummeligt menneske. Jeg søgte hans råd for år tilbage, han var meget hjælpsom - og direkte, hvilket er meget værdifuldt for mig. Jeg giver Jens min varmeste anbefaling". 
K.h. Inge-Lise Torkild-Hansen 

"Med et site som www.levlykkeligt.dk har Danmark fået et enestående, virtuelt, paradigmeskiftende samlingssted, der med rummelighed og etik er med til at inspirere, påvirke og give os nye og anderledes perspektiver på os selv, hinanden og verden. Et sted, hvor alle har mulighed for at bidrage med deres unikke stemme og gøre en medskabende forskel i retning af en, også i praksis, mere sammenhængende verden."
Helen Eriksen, erhvervspsykologisk rådgiver, cand. psych., 
stress- og trivselsekspert, foredragsholder og forfatter.

"Levlykkeligt.dk er et højst levende og sprudlende netværk af aktive mennesker der ønsker at gøre en forskel i verden. Det er en stor fornøjelse at være en del af netværket. Fx kan jeg altid finde eller dele en interessant artikel, en kontakt, et kursus eller bare inspiration. Menneskene bag LEVLYKKELIGT burde fejres med overdrevet meget Champagne og stående ovationer for det de skabt og udviklet."
Roxana Kia.

 
"Fedt med den store tilslutning. Spændende at I begynder at skabe økonomi omkring sitet – det manglede på en måde bare med alt det arbejde og den store service I tilbyder." 
Anne Christine Hagedorn, coach, kursusleder, og forfatter

 "Levlykkeligt er en stærk og ukuelig lysbølge i mediehavet: kun gode, opløftende indslag fra veluddannede eksperter, som alle brænder for at gøre verden til et bedre sted. Ophavspersonerne slår tonen an med brændende ildsjæl og varm hjerteenergi. Må Levlykkeligt blive alles erfaring, bl.a. takket være initiativer som dette.
Kirsten Stendevad, forfatter, foredragsholder og kursusleder, www..pureevolution.com.

 
"Levlykkeligt.dk er et unikt og nyskabende digitalt gadekær for engagerede mennesker, der vil inspireres og opløftes og give deres tanker videre til verden. Der findes ikke et lignende medie i hele skandinavien, og de brugere, der er på sitet, er alle meget dedikerede og aktive. 
Det har haft stor betydning for mig at kunne dele mine tanker og skriverier med fantastiske, positive mennesker, der alle har et kæmpe ønske om at gøre en forskel i verden. Initiativtagerne til levlykkeligt.dk er superprofessionelle, konstruktive og har et stort drive i forhold til det, de laver." 
Gitte Jørgensen, forfatter, foredragsholder, journalist og coach

"Det er et godt site og det er kun naturligt at der før eller siden kom en eller anden form for betaling. Jeg vil fremover støtte sitet, og venter spændt på at høre mere fra LevLykkeligt ...."
Jette Harthimmer, Spirituel underviser

"Tak fordi du vedholdende spreder inspiration, artikler, tips og tricks om personlig udvikling, sundhed og lykke i livet - Det er værdsat!"
Catherine Daverne, stifter af Livets Hus, Hørsholm

Jeg tror at jeg var en af de første brugere på Levlykkeligt. Det har været en spændende rejse. Jeg er fuld af beundring for det Jens og Signe har fået skabt. Et forum hvor man altid kan hente ny og spændende inspiration, og hvor der er fyldt med kompetente udviklende mennesker. Det eneste jordbundne sted, hvor man kan finde en samlet oversigt over spirituelle og selvudviklende tiltag indenfor alt fra meditation, terapi, mindfulness, healing, coaching m.m. Jeg har nydt stor gavn af Levlykkeligt portalens mange forskellige muligheder og gør det stadig. Elsker også at læse de mange spændende blogs, som altid inspirerer en selv i sit eget arbejde.
Flora Eriksen, Mindfulness Instruktør og Coach

"Levlykkeligt.dk er til inspiration, glæde og udvikling for alle os som er parate til at stille vores visdom, undren og spændende tilbud til rådighed. Siden starten har sitet udviklet sig fra en slags hemmelig klub for "lykke-jægere" til en sober, sjov og vital markedsplads for nye måder at gå til udfordringer og løsninger på." 
Sascha Amarasinha, strategisk kommunikationsrådgiver og lederudvikler, Respond


"Jeg bruger altid ”Lev Lykkeligt”! Det er en fantastisk platform til at blive set af mange. 
Hver eneste gang jeg har lavet en video, et radioprogram eller et indlæg så lægger jeg det naturligvis på min egen hjemmeside, men jeg lægger det også altid op på ”Lev Lykkeligt”, for i løbet af kort tid, har rigtig mange mennesker været omkring og set det. Mange flere end der kommer forbi min egen hjemmeside! 

Jeg elsker at sende positivitet og kærlighed af sted, men der skal være modtagere med samme sindelag til det og det har jeg på LevLykkeligt. 

Derudover så nyder jeg også selv at læse de mange spændende indlæg. Jeg tror også at de får mig til at føle mig forbundet med Danmark selv om jeg sidder så langt derfra, og det er rigtig rart. Lev et liv der er værd at leve igen." 
Pernille Damore, forfatter, kursus og foredragsholder

 "Levlykkeligt.dk er efter min mening den mest indbydende og imødekommende side på nettet.
Jeg følte mig fra første færd hjemme på sitet, der på samme tid udstråler professionalisme, struktur, æstetik og varme. På Levlykkeligt har jeg fået mulighed for at dele mine tanker og erfaringer fra mit personlige og professionelle arbejde med skyggesider, og har herigennem rustet mig til at skrive den bog jeg i øjeblikket er ved at skrive om dette.

Levlykkeligt er for mig også et rigtig fint sted at annoncere workshops og foredrag, da der flere gange er dukket deltagere op til nogle af mine arrangementer, som tilfældigt har fundet vejen gennem Levlykkeligt.
Stor respekt til ildsjælene bag siden, der gør et stort og vigtigt arbejde til glæde for mange!
Lone Lund Jørgensen , tampenbrander.dk

 "Jeg ser Lev Lykkeligt som en fantastisk portal for individer til at blive
inspireret indenfor selvudvikling og lignende fra mange forskellige
vinkler. Portalen er også en inspiration for fremtiden hvor eksperter
deler viden med hinanden og med brugere, så vi får mere synergi og
vidensdeling i verden."
Christel Rosenkilde Christensen, Strategist & Leadership Advisor, Treasure Consulting

 "Levlykkeligt er et dejligt sted at til rigtig mange ting: at blive inspireret, at inspirere andre, at dele tanker, at se hvad der sker af nye ting på markedet, at få indsigter og blive klogere, at få ideer til nye ting, at dele ideer, at vide hvad det næste skridt i livet er eller ikke er. Kort sagt er verden og en selv lykkeligere af at dette sted findes."
Charlotte Fruergaard, Mindfulness og Yoga underviser

 "Inden jeg kendte til Levlykkeligt.dk havde jeg ikke et særligt stor  forretningsmæssigt netværk inden for personlig udvikling. Som en del af dette netværk får jeg både faglige sparring, videns deling, inspiration og opbygget et netværk af dygtige behandler der matcher min virksomheds værdier. I dag har jeg et forum hvor jeg kan gå hen hvis jeg har brug for sparring, inspiration, dele ud af min viden, og ikke mindst muligheden for at nå ud til mange potentiale kunder.
 
Jeg vil anbefale Levlykkeligt.dk til alle som har en virksomhed indenfor personlig udvikling, fordi at man kan spare tid på markedsføring, da man får direkte kontakt til potentiale kunder. Og levlykkeligt.dk giver også muligheden for at opbyg et netværk af gode og professionelle behandler  hvor der kan udveksle viden, ideer og give sparring.

Men jeg vil også anbefale levlykkeligt.dk til alle som har en interesse i personlig udvikling fordi at dette forum har et bredt udvalg af mange brancher med gode professionelle behandler."
Kattia Schierning, pranainstitute.dk

"Lev Lykkeligt er et skønt, levende og inspirerende forum. Det er mødestedets styrke, at det rummeligt. Lev Lykkeligt giver plads til, at modsætninger og forskelle mødes i et dynamisk rum, hvor alle er fælles om engagementet i de personligt og fagligt vedkommende emner. Stemningen er lys og venlig og kommer brugeren i møde."
Lise og Martin, Sensitivbalance.dk

 "Jeg har nu blogget på levlykkeligt gennem længere tid og er meget glad for
al den positive interesse jeg får. Samtidig giver det mig stor inspiration
at læse de spændende indlæg fra alle de andre bloggere.

Jeg annoncerer også mine kurser på levlykkeligt kalenderen og får derigennem
en rigtig god kontakt til de interesserede deltagere.

Samtidig vil jeg også sige, at jeg er meget tilfreds med den måde som Jens
kører sitet på. Vi har altid en rigtig god dialog og jeg sætter stor pris på
de gode råd jeg får til at forbedre min profil og mine indlæg. Så tusind tak
for et super site."
Jane Kiær, humansteps.dk

"Levlykkeligt.dk er et fantastisk sted at hente ny inspiration og viden for alle, der interesserer sig for personlig udvikling og for at have et godt liv. Siden er dynamisk og mangfoldigheden af skribenter på siden gør, at mange spændende emner bliver diskuteret og samtidig også belyst fra flere forskellige vinkler. Levlykkeligt.dk er med til at gøre livet - og verden - mere lykkelig, og lever dermed efter min mening helt op til sit navn."
Lisbeth Fruensgaard, ICF cert. coach, lfcoaching.dk

"Det er et godt initiativ med Levlykkeligt.dk. God ide med bloggen og det foranderlige der er muligt på sitet. Og det er nemt at gå til. Jeg har været inde og tilføje lidt af vores arrangementer og vil gøre det løbende.

Jeg blev anbefalet sitet af min veninde der blogger på sitet. Men jeg havde ikke tænkt det som en mulighed i forhold til søgeoptimering med Google. Det er jo bare et plus for os.

God fornøjelse med visionerne ;-)"

Pia Beck, Familie- teenagecoach, og forfatter 

Jeg må sige jeg er meget imponeret over jeres arbejde og synes det er et virkeligt godt initiativ. Jeg er glad for at Levlykkeligt er til og håber jeg kan være behjælpelig med at holde siden højt flyvende."
Lai Yde, Humandirection.dk


"Normalt er jeg lidt skeptisk over for "den slags". Lover ofte meget og holder lidt, samt ofte af meget overfladisk karakter, MEN jeg synes egentligt, at det ser rigtigt godt ud og sobert og med gode indlæg, fra en kompetent gruppe af virksomheder og personer. Jeg vil gerne have Reason.dk på samt oprette mig selv...."
Lasse Traff, Filosof, fysisk og mental forandringskonsulent

"Vi ønsker alle at leve et lykkeligt liv uden lidelse – det store spørgsmål er selvfølgelig hvordan? LevLykkeligt har skabt et åbent, pulserende forum hvor de som forsker i dette vigtige spørgsmål kan dele deres opdagelser, erfaringer og værktøjer lige her, lige nu. I sandhed en gave til os alle!

PS At dele sine erfaringer på LevLykkeligt kan føre til mange ting. Den feedback jeg fik fra læsere til de blogartikler jeg skrev om parforhold var så stimulerende at den til sidst endte med en hel bog!"
Tim Ray, foredrags- kursusholder og forfatter til ”101 myter om parforhold”, beamteam.com

"Takket være dig (Jens), så skrev jeg min første blog nogensinde. Jeg har lige færdiggjort en videnskabelig artikel til psyke og logos og så er det lækkert at komme ind i blog genren … Der kommer noget dejligt drengerøvsagtigt op i mig, når jeg ser at mange læser bloggen. Det dér med at tallet vokser og vokser:-) Og så har der været en del, der skriver søde mails til mig, vil have nyhedsbreve og retræter. Hvad kan jeg sige...Tak Jens :-)"
Nikolaj Rotne, meditation-mindfulness instruktør


"Tak for jeres store indsats og for den effekt den har skabt for mange mennesker. 
Og hvor er det flot at I har lavet et site, der har så mange besøgende/hits. 

Jeg ser det som en naturlig forlængelse af succesen, at der skal nogle penge til at blive ved med at dreje hjulene. Det sker jo ikke af sig selv.
Vi må sige jer tak for den kæmpe indsats I allerede har lagt uden at det har kostet os ’profiler’ noget. Nu må vi til lommerne – det er fair nok.

Så ’keep up the good work’ – og TAK."
Annette Larsen, Coach


"Teamet bag portalen Levlykkeligt.dk er top professionelle folk. De har skabt en super moderne portal med vidensdeling indenfor personlig udvikling, ja, samfundsudvikling, hvor alle med noget på hjerte kan komme med deres bidrag i ord og billeder.

Emnerne spænder vidt, og de er meget berigende. Kvaliteten på er høj, tonen klar, og etisk smuk. Levlykkeligt løfter både brugere og læsere, og giver dem indsigt, varme, gåpåmod, og for mange et helt nyt livsindhold.

Jeg anbefaler på det varmeste dagligt at følge med både som bidragsyder og læser. Af egen erfaring har mærket hvor gavnligt det har været for mit forfatterskab og for mit privatliv.
Forsat held og lykke til hele teamet og til Jens i særdeleshed

Jeg MÅ sige at jeg er fuld af beundring for hvad I med levlykkeligt.dk har fået op at stå- til glæde og gavn. Det er meget flot site.

Tak fordi jeg må være en del af det. Dejlige mennesker du har samlet omkring dig på levlykkeligt.dk - det skal nok blive en succes- du er både seriøs og ambitiøs og meget god til at formulere dig og du ved hvor du gerne vil hen."
Merete Gundersen, Forfatter, foredragsholder og underviser i Den Spirituelle Intelligens


"Jeg er både rørt og glad over jeres hjælp, Signe og Jens, og at I er så engagerede. Jeg føler stor ydmyghed overfor jeres arbejde og Levlykkeligt portalen, der i hvert fald i denne uge, har eksponeret mig mere og hurtigere end nogensinde før i de mere end 15 år, jeg har været selvstændig. Tosset, at jeg ikke har sat mig ind i det noget før!"
Janne Burchardt, familierådgiver

 "Jeg synes at levlykkeligt.dk er godt og nemt at finde rundt i, der er mange gode emner, tilbud etc. Det burde rigtig meget ”UD” … Det er jo noget som ”vi” professionelle skal medvirke til. Fedt tilbud til os :-)

Jeg får til tider henvendelser fra mennesker, der søger det ene eller den anden. Da er det fantastisk at henvise til et site, der er troværdigt, og hvor jeg ved at de mødes dér hvor de er.

"Anser du ikke dig selv, som ekspert indenfor synliggørelse af din virksomhed på nettet, er et af de klogeste valg du kan foretage dig som selvstændig, at komme i kompetente hænder, på Lev Lykkeligt. Her får du alt det forærende, de fleste af os, ikke har lyst til at bruge tiden på. 

Jeg elsker mit arbejde, men har altid nedprioriteret netop synliggørelsen af min virksomhed, fordi jeg ikke besad de evner der skal til- og desuden syntes det er voldsomt kedeligt. Jeg havde altid troet, at den promotion jeg søgte, ville ruinere en nystartet virksomhed, så derfor foretog jeg mig ikke ret meget, i forhold til synlighed. De første par år var for mig sværere end nødvendigt. Havde jeg fra starten været opmærksom på Lev Lykkeligt, kunne jeg have sparet mig selv for en del rynker i panden og penge givet dårligt ud til reklamer, der ikke blev set af ret mange.

På LevLykkeligt har de gjort alt benarbejdet for dig. De har en enorm viden indenfor markedsføring, som du frit kan bruge af, for et meget beskedent beløb hver måned. Du får lov til at gøre det du elsker, og på kort tid- kan du nå meget længere omkring med dine budskaber end du drømte om.

At tonen er enormt varm, kærlig, personlig og med en meget høj grad af faglig kompetence, var bare en enorm stor ekstra positiv overraskelse.

Jeg bloggede også inden jeg kom ombord på Lev Lykkeligt moderskibet, men jeg er blevet meget mere aktiv, da det er temmelig befordrende for skrivelysten og kreativiteten at komme så langt ud over stepperne.

Jeg anbefaler VARMT dette site til alle - både nystartede og gamle i gårde, da det både giver promotion samt inspiration til din virksomhed".

De kærligste hilsener

Stine Luise Krogh Christensen, Cand.med.vet, Spirituel Coach, Meditationsvejleder. 

Jeg synes blot at jeres initiativ skal UD :-) "
Søs Wollesen, Læge og foredragsholder, Innovita pharma

 "Kære Jens og Signe

I er bare SÅ go´e. Faktisk er det fuldstændig fantastisk, det I har bygget op.

Tak og kram"
Joy Nielsen, Feng Shui rådgiver, kropsterapeut, spirituel coach


"Jeg kan fuldt ud tilslutte mig visionen fra Levlykkeligt netværket, og jeg håber at jeg måske kan bidrage til jeres vision med mine kompetencer. "

Varme hilsner 
Annette Adelhardt, coach

"Det er jo fantastisk, som det kører. Tænker tilbage i tiden og sender en lille vemodig tanke til min første blog om "det lille åndedrag" og takker for, at jeg har fået og stadig får lov at boltre mig på jeres hjemmeside.

En velfortjent succes til jer."

Mange hilsener
Alice Persson, psykoterapeu på Østerbro


"Jeg er bare så tilfreds med Lev lykkeligt og vil meget gerne betale
abonnement for at sikre at sitet fortsætter og at I overlever."
Kærlig hilsen
Kirsten Merrild, terapeut.

 

"Tak for en super side. Fantastisk."
Sussanne Wexø, hypnoterapeut og coach.


"Det er da en forrygende portal. Super god energi, seriøsitet og livsglæde:)
Jeg joiner gerne."

Venlige hilsener 
Eja Rose Mørkeberg, Fysioterapeut, KranioSakralterapeut, Pilates instruktør

 

"Mange tak for jeres store engagement og kæmpe indsats. 
Det glæder mig, at champagnepropperne springer :-) "
Alt det bedste til jer.
Heidi Dharma Korsgaard, diplomeret ZenCoach.


"Mange tak for din velkomstmail med de gode råd. Hvor er det fantastisk at opleve sådan et engagement - det er selvfølgelig derfor, at levlykkeligt.dk er så dynamisk en side." 
Lykke Møller Kristensen, Forfatter, kursusleder, kommunikationsrådgiver

Hvornår er du lykkelig?

De seneste år har jeg brugt Levlykkeligt.dk, professionelt og som privat person. 

Professionelt som et udstillingsvindue. Jeg har skrevet blogs og frigivet gratis video meditationer via siden, og jeg er yderst tilfreds med dette professionelle site. Et ytringssted for mangfoldigheden inden for personlig og spirituel udvikling.

STOR ros til Jens og Signe for deres idé og tro på, at sådan et samlende site manglede i Danmark – for det gjorde der - se blot besøgstallet på Levlykkelig.dk!  Derudover har jeg bygget et lille netværk op til personer, som jeg ikke ville have mødt, hvis ikke det havde været for Levlykkeligt.dk, og som alle ved så er netværk vigtig for alle virksomheder. Store som små. 

Personligt nyder jeg at læse alle mine Levlykkelig.dk kollegaers, blogs og se deres videoer. Jeg glædes over de mange tilgange til et lykkeligt liv, og suger da så sandelig også disse idéer og råd til mig og bruger dem på mig selv og mit eget liv.  

Om det gør mig lykkeligere? JA, fordi mangfoldighed og forskellige synspunkter udvider og beriger mit ”livssyn” og er med til at forme min verdenstilblivelse. For lykken er for mig, at vi er forskellige, men også ens, og det får mig til, at føle mig værdifuld i mit eget liv, og  i samfundet, lokalt og på verdensplan. 

Det giver mening for mig, og mening giver LYKKE. 

Kærligst
Bjarne Dam Larsen. Eksistentiel psykoterapeut MPF.
 

"Super godt initiativ med jeres hjemmeside - dejligt."
Lisette Lykke Hansen, highonlife.dk


"Det er en meget interessant webside I har lavet. tak for jeres arbejde med den, det kommer rigtig mange mennesker til gode."
Anne-Marie Risbjerg, Reikimester


"Kære levlykkeligt redaktion,
Jeg må sige at jeg er meget begejstret. Der er jo virkelig meget interessant læsning til en lang og varm 
sommer. Jeg får nye tanker der både berører og inspirerer mit sind.

Takker med varme hilsner til jer fra og med sydens sol. Med håb om at den vil nå jeres 
hjerter og Danmark.

God sommer :-) "
June Tessin, privatbruger.

 

"Hej Levlykkeligt, 
Tak for dit hurtige svar Jeg vil fortælle hele mit netværk om Jer!"
Hav en rigtig go dag! Har du set at solen skinner i dag? 
:-)
Nicolas Thorsen, coach.

"Wow! 
Den er rigtig flot den side, og hvor er det egentlig en rigtig god idé. 
Det passer helt perfekt ind i det, vi selv går og roder med i vores faggruppe lige for tiden (og i øvrigt de sidste 20 år!). Synlighed. Det er først nu, hvor jeg har været inde og kigge på siden, at jeg helt forstår, hvad det er, du tidligere har prøvet at vise mig...!
Jeg er vist ikke den store teknologi-haj, så jeg havde ikke rigtig noget billede af, hvad det egentlig drejede sig om. Men det har jeg nu - og det ser søreme lovende ud.
Og så vil jeg anstrenge mig for at leve så lykkeligt som muligt, trods travlhed på mange planer."

Ha' det allerbedst.
Julie, musikterapeuternes klub.

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Anmeldelser og anbefalinger af Levlykkeligt.dk