Kampagne, reklame og redaktionel omtale på Levlykkeligt.dk.

Få kampagne, reklame og redaktionel omtale

Levlykkeligt portalens fokus på livskvalitet dækker bredt; så er jeres virksomhed sat i verden for at sælge oplevelser, uddannelser, rejser, livsstil, bøger, produkter der fremmer livskvalitet, helsevarer, økologiske produkter, designervarer; smykker, indbo eller andet – så ring uforpligtende til os og fortæl jeres historie og ønsker – da vi kender målgruppen kan vi vinkle, skrive og skære jeres historie til med journalistisk tæft og retoriske virkemidler. Vi kan designe bannerannoncer, kreere slogans. Optimere jeres virksomheds synlighed på nettet og meget mere.

Levlykkeligt Live Bureauet tilbyder:

 • Kampagne: Tema Artikel på forsiden med langtidseffekt
 • Nyhedsbrev med uddrag af Tema Artikel og banner/logo
 • Topbanner
 • Banner annoncer
 • Design af banner annoncer
 • Slogans
 • Tekstforfatning eller redigering af jeres tekster
 • Top professionel reklame- og portrætfotografering
 • Optimeret profil for virksomheder
 • Personlig sparring til optimering af jeres virksomheds synlighed og søgbarhed
 • Professionel videopræsentation.

Priserne vil i sagens natur være individuelle al den stund at behov, udformning, omfang, tid og varighed varierer. Prisen afhænger derfor af hvad vi bliver enige om. Vi går altid efter den optimale løsning ud fra det I ønsker at budgettere med.

Hvis I ønsker det, er der naturligvis mulighed for at forlænge jeres markedsføring, herunder mulighed for at vi indgår samarbejde omkring fx et affiliate program eller andet; Levlykkeligt (placerer banner fx på forsiden og/eller undersider, placering i shop og banner og tekst i Levlykkeligt Nyhedsbrev m.m.m).

Forvirret over de mange muligheder?
Skriv til live@levlykkeligt.dk eller ring for en samtale med Signe Saxe Jessen på 26 79 56 08.


Kampagne: Tema Artiklen

Tema Artiklen på Levlykkeligt.dk er Galionsfiguren på forsiden som bliver set af alle besøgende.

Flankeret med jeres Logo kommer jeres virksomhed i front og fokus med en artikellængde på op til 9.000 tegn (inkl. mellemrum) illustreret med billeder, direkte link til salg, hjemmeside osv.

Tema Artiklen bliver ikke alene automatisk spredt ud på nettet via vores brug af diverse RSS feed services m.m., men også manuelt publiceret med et større teaser tekstudsnit til Levlykkeligt’s mange målrettede kontakter: som tæller flere end 10.000 fordelt på Facebook, Twitter, LinkedIN, Google+.

Derefter publiceret i Levlykkeligt Nyhedsbrev

Ikke at forglemme: Jeres PR- kampagne nyder godt af at låne af den troværdighedsværdi der ligger i at Levlykkeligt Live Bureauet, integreret i Levlykkeligt portalen, står som med-afsender.

Langtidseffekten gør forskellen
Efter at jeres Tema Artikel har været på Levlykkeligts forside er den ikke glemt og væk. Tværtimod. Artikler på levlykkeligt bliver efterfølgende læst tusindvis af gange pga. spredning, deling og søgning, de kommer simpelthen højere og højere i søgeresultater. For jeres virksomhed betyder dette at PR værdien vil stige over tid - i modsætning til trykte medier hvor omtaler, artikler og annoncer let bliver “ude af øje, ude af sind”. Der sker altså på levlykkeligt.dk en varig akkumulerende værdi af jeres Tema Artikel mht. til søgbarhed, spredning og synlighed. Vi sørger manuelt for sidetitel, målrettet meta description og meta keywords for nu at blive helt nørdede - for vigtigt er det, da det er netop er disse ting søgemaskiner læser og prioriterer efter.


Levlykkeligt Nyhedsbrev

Levlykkeligt Nyhedsbrev har over 8 000 tilmeldte.

Tema artikel og banner er højest placeret i nyhedsbrevet. Herefter følger mindre annoncer. Se eksempel her Levlykkeligt Nyhedsbrev.

Annonce i Levlykkeligt’s nyhedsbrev
Annoncen er placeret i den øverste del af nyhedsbrevet med et bannerbillede, stort eller lille, og en tekst på 115-180 ord. Med placeringen og en fremhævet baggrundsfarve, er annoncen max. synlig og genstand for stor opmærksomhed. Vil du gerne annoncere i vores nyhedsbrev så skriv til live@levlykkeligt.dk eller ring til Signe Saxe Jessen på 26 79 56 08.


Banner annoncer på Levlykkeligt

Levlykkeligt Live Bureauet tilbyder naturligvis at designe jeres banner, kreere slogans m.m. hvis I brug for det. Vi er dygtige folk som kender jeres målgruppe.

Annonce på levlykkeligt.dk
Grafisk annonce; Topbanner, eller mindre banner midt på forsiden med link til dit website. Topbanner vises også på udvalgte undersider og er i rotation. Mindre banner er fast placeret både på midten af forsiden samt i højre side på de fleste indholdssider på levlykkeligt.dk. Alle bannere kan ligge i rotation med andre annoncer. Da der ikke er andre grafiske annoncer på Levlykkeligt.dk får din annonce virkelig meget opmærksomhed. Ønsker du at annoncere på levlykkeligt.dk så skriv til os på live@levlykkeligt.dk eller ring til Signe Saxe Jessen på 26 79 56 08.

Bannerstørrelser er i følgende pixels:

 • 950x115 bredt top banner
 • 160x600 Sky Scraper. Høj smal til nyhedsbreve. Til højre for fx redaktionel omtale)
 • 125x125 (lille standard)


Kampagnepakker

1. Den store kampagnepakke

 • Tema Artikel på forsiden (som kan være uddrag fra bogen, artikel eller pressemateriale)
 • Top banner på forside og udvalgte undersider (950x115 eller 125x125 pixel)
 • Redaktionel omtale + stort banner i Levlykkeligt’s Nyhedsbrev.
 • Se eksempel på nyhedsbrev her med bogkampagne, stor pakke.

2. Mellempakken

 • Top banner eller stort kvadratisk banner (250x250 pixel) på forside/udvalgte undersider
 • Redaktionel omtale + stort eller lille banner i Levlykkeligt’s Nyhedsbrev.

3: Lille pakke

 • Lille banner (125x125 pixel) på forsiden af Levlykkeligt og alle undersider.
 • Lille banner + tekst i Nyhedsbrev

Pakker aftales individuelt, bannerstørrelser, tidsrum osv. Derfor aftales priser også individuelt. Ud fra dit ønskede budget hjælper vi dig med at finde den bedste løsning til prisen for bannertyper og periode. Skriv til os på live@levlykkeligt.dk eller få en snak med Jens Estrup på 2613 2719.


Design af banner annoncer

Vores dygtige medarbejdere, og evt. fotograf, kender målgruppen. 

Slogans
I tidens løb har vi skabt utallige slogans; fængende, sælgende, læseraktiverende slogans for vores egne kunder - og for os selv.

Tekstforfatning eller redigering af jeres tekster
Vi er eksperter i at målrette tekst. Derudover har vi har retorisk (ud)dannelse og kender målgruppen.

Top professionel reklame- og portrætfotografering
Om det gælder fotografering til annonce eller portræt. Vores fotograf, Martin Mydtskov, er kendt for sine fotograferinger af Kongehuset, Det Kgl. Teater, kulturpersonligheder, topchefer, private og ikke mindst for æstetiske reklamefotografier af produkter.

Optimeret profil for virksomheder
Ingen almindelig hjemmeside kan I forhold til søgbarhed og synlighed på nettet måle sig med en Super Pro profil på Levlykkeligt. Her har virksomheder ikke alene mulighed for booste deres egen hjemmeside, men især også for at lave en parallel markedsføring: som svarer til erhvervelsen af 12 superoptimerede domæner med ét smæk.

Personlig sparring til optimering af jeres virksomheds synlighed og søgbarhed
Vi tilbyder personlig coaching til din markedsføring; strategi, toptuning af dine tekster, centrering i forhold til søgeord m.m. I Levlykkeligt portalens ”maskinrum” koder vi manuelt de vigtige søgeord og beskrivelser der hurtigt vil få jeres virksomhed højt i søgeresultater. Læs mere her: søgeoptimering på Levlykkeligt

Professionel videopræsentation
Vores dygtige film- og videoproducenter har bred erfaring med at skabe præsentationer af produkter, personer, ydelser, visioner m.m. Videoer der optimerer at jeres budskab brænder igennem til den rigtige målgruppe.

Mulighederne er mange og vi tager gerne en snak med dig om dine behov!

Skriv til live@levlykkeligt.dk eller ring og få en snak med Jens Estrup på 2613 2719.

Gå til profilen for Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live
Her kan du blandt se tidligere kampagner og læse mere om trafik og målgrupper på levlykkeligt.dk
 

Relaterede artikler efter områdeKampagne reklame og redaktionel omtale på Levlykkeligt.dk. Læs mere