Kontakt


Har du spørgsmål til os der står bag portalen Levlykkeligt.dk, er du meget velkommen til at kontakte os.

Har du derimod spørgsmål til en af de enkelte psykologer, terapeuter, coaches, behandlere m.fl. der har profiler på netværket Levlykkeligt.dk, skal du kontakte dem direkte via deres profils kontaktoplysninger.

Er du professionel
og har spørgsmål til hvilken type professionel profil der vil passe bedst til dig og dine ønsker, eller hvis du har behov for ekstra services, fx søgeordsoptimering, hjælp til at få budskabet frem i dine tekster, online markedsføring m.m. Se kontaktoplysninger herunder.

Ps: For at du som professionel bedre kan tage stilling til mulighederne anbefaler vi at du først læser videre ved at klikke på dette tekstlink: Online Markedsføring på Levlykkeligt Portalen   

Har du allerede en professionel profil og har brug support, skal du oplyse dit præcise brugernavn, så vi hurtigt kan finde dig. Sender du en mail, så medsend meget gerne det direkte link til din profil. Se kontaktoplysninger herunder.

Bemærk: hvis du er Basic, så yder vi ikke personlig support, men du kan finde svar på det meste ved at klikke her: Hjælp og svar til ofte stillede spørgsmål 

Kontakt

Skriv til os på mail:
kontakt@levlykkeligt.dk. Vi svarer normalt samme hverdag.

Ring til os: 
Jens Estrup, mob: 2613 2719
Signe Saxe Jessen, mob. 2679 5608


Mange hilsener

Team LevLykkeligt
Levlykkeligt.dk 
CVR/SE.nr.: 31 83 57 12 

__________________________

Team Levlykkeligt
Kontakt os her: http://levlykkeligt.dk/kontakt

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Markedsføring og support - har du spørgsmål. Kontakt os her