Levlykkeligt Web- og Skriveskole

 

Få enestående skrivevejledning og råd til større synlighed og søgbarhed


Når du har en profil på levlykkeligt handler det om at benytte den maksimalt. Men, det betyder altså ikke at du behøver at skrive blogs, publicere foredrag eller lave mange arrangementer etc. Det er selvfølgelig også rigtigt godt, men det handler mest af alt om at du udfylder din profil grundigt godt og hensigtsmæssigt efter "web-reglerne" - så vil din profil nemlig ganske enkelt arbejde for din synlighed og søgbarhed på nettet uden at du behøver at være aktiv. De ting som du lærer på Levlykkeligst Skriveskole kan du med fordel bruge til alle tekster som du ønsker skal på nettet. 

Følger du vores råd, hjælp og vejledning får du ikke alene den billigste og bedste markedsføring med maksimalt udbytte, du får også turbo til din hjemmeside i forhold til søgeresultater på Google. 

Vil du hellere have levlykkeligt teamet til at gøre det sammen med dig, så se nederst på denne side.


Webskolen: 

Få skriveværktøjer og hjælp til din markedsføring. Trin for trin.  Det er vigtigt at du får de rigtige skriveværktøjer da læsere, potentielle kunder, og Google, kun prioriterer modtagerorienteret skrevne tekster - som kort sagt betyder at hvis du ønsker at skrive med succes, så skal du begynde at tænke som læseren – som lyder lidt lettere end det er. Derfor er Levlykkeligt webskolen skåret til efter hvad du helt klart skal vide og gøre for at blive maksimalt synlig som professionel på nettet.

Du lærer at skrive dine egne tekster så de bliver både personlige og professionelle. Du vil opleve at det ikke bare er langt billigere, men også lettere, sjovere og mere personligt tilfredsstillende når du selv føler at sidde ved rorpinden - du lærer slet og ret at styre din egen personlige markedsføringsstrategi som kommer vidt og bredt ud på nettet – og vi skal nok give dig ekstra medvind på de sociale mediers motorvej.

Du kan håndplukke ad hoc fra en bred vifte alt efter hvad du har brug for at lære mere om: fængende overskrifter, formål, modtagerbevidsthed, at skrive læseraktiverende blogs (hvis du gerne vil i gang med det), tekster til kurser, events og foredrag m.m.

Alt i alt. Ingen har bedre forstand på det som du laver end dig selv – du mangler blot et skub til at selv at lære at formidle hensigtsmæssigt til læserne på nettet. Så giv dig selv uvurderlig indsigt, forstå det selv, og oplev at få gavn af det i alle sammenhænge; til sælgende tekster til din egen hjemmeside, nyhedsbreve etc.

Sådan kommer du i gang
Levlykkeligt webskole er altid åben og helt gratis for dig der har en Pro eller Super Pro profil.
Gå direkte til tips'ne i Levlykkeligt Web- og Skriveskole (kun adgang når du er logget ind) 

Har du endnu ikke en Profil
Hvis du endnu ikke har en profil, så kan du få info om Pro og Super Pro profilerne ved at klikke her: Vælg profiltype

PS: Hvis du allerede tænker: "Pyyh... det her er for uoverskueligt - jeg er god til det jeg laver - ikke til at skrive ". Så tilbyder vi at selvfølgelig i samråd med dig at gøre at skrive teksterne for dig. Læs mere her: Personlig hjælp til markedsføring på nettet

Vi glæder os til at hjælpe dig.

God skrivelyst
Jens Estrup

Hvem står bag web- og skriveskolen
Jens Estrup, filosof og retoriker. Alt hvad du lærer her, kommer dels fra min uddannelse som filosof & retoriker, dels fra min tid gennem ca. 20 år som undervisningskonsulent i læse- og skriveteknik; dels som forfatter og fra min tid i reklamebranchen. Og sidst men ikke mindst; 14 år som redaktør og promotor på Levlykkeligt.dk.

Jeg har hjulpet mange professionelle her på levlykkeligt, og glæder mig også til at inspirere og hjælpe dig.

Relaterede artikler efter områdeDe bedste tekster - lær hvordan på Levlykkeligts Skriveskole