Levlykkeligt Web- og Skriveskole

 


Udnyt din profil maksimalt. Få enestående tips til større synlighed

Når du har en profil på levlykkeligt handler det udelukkende om at udnytte den maksimalt. Det indbærer ikke at du skal blogge eller lave mange arrangementer. Det er selvfølgelig også godt, men det handler mest af alt om at du udfylder den godt og grundigt efter "web-reglerne" så profilen ganske enkelt ligger og arbejder for din synlighed på nettet. Følger du vores råd, hjælp og vejledning får du den billigst tænkelige markedsføring med maksimalt udbytte. 

Vil du hellere have levlykkeligt teamet til at gøre det sammen med dig, så se nederst på denne side.


Webskolen: Gratis adgang for Pro og Super Pro profiler

Få skriveværktøjer og hjælp til din markedsføring. Trin for trin.
Gå direkte til Levlykkeligt Web- og Skriveskole (kun adgang når du er logget ind) 

Det er vigtigt at du får de rigtige skriveværktøjer da søgemaskiner, især Google, kun prioriterer modtagerorienteret skrevne tekster - som kort sagt betyder at hvis du ønsker succes, skal du begynde at tænke som brugeren – som lyder lettere end det er. Derfor er Levlykkeligt webskolen skåret til efter hvad du helt klart skal vide og gøre for at være maksimalt synlig som professionel på nettet.

Du lærer at skrive dine egne tekster så de bliver både personlige og professionelle. Du vil opleve at det ikke bare er langt billigere, men også lettere, sjovere og mere personligt tilfredsstillende når du selv føler at sidde ved rorpinden - du lærer slet og ret at styre din egen personlige markedsføringsstrategi som kommer vidt og bredt ud på nettet – og vi skal nok give dig ekstra medvind på de sociale mediers motorvej.

Du kan håndplukke ad hoc fra en bred vifte: fængende overskrifter, formål, modtagerbevidsthed, at skrive læseraktiverende blogs (hvis du gerne vil i gang med det), tekster til kurser, events og foredrag m.m.

Alt i alt. Ingen har bedre forstand på det som du laver end dig selv – du mangler blot et skub til at selv at lære at formidle hensigtsmæssigt til nettet. Så giv dig selv uvurderlig indsigt, forstå det selv, og oplev at få gavn af det i alle sammenhænge; til sælgende tekster til din egen hjemmeside, nyhedsbreve etc.

Sådan kommer du i gang
Levlykkeligt webskole er åben og helt gratis for dig der har en Basic, Pro eller Super Pro profil.
Gå direkte til tips'ne i Levlykkeligt Web- og Skriveskole (kun adgang når du er logget ind) 

Har du endnu ikke en Profil
Hvis du endnu ikke har en profil, opretter du din Basic, Pro eller Super Pro profil ved at klikke her: Vælg profiltype

Har du en Free (gratis) profil opgraderer du nederst i din profil.


PS: Hvis du tænker: "det her er for uoverskueligt - jeg er god til det jeg laver - ikke til at skrive på nettet". Så tilbyder vi at selvfølgelig i samråd med dig at gøre det nødvendige for dig. Læs mere her: Personlig hjælp til markedsføring på nettet

Vi glæder os til at hjælpe dig.

God skrivelyst
Jens Estrup

Hvem står bag web- og skriveskolen
Jens Estrup, filosof og retoriker. Alt hvad du lærer her, kommer dels fra min uddannelse som filosof & retoriker, dels fra min tid gennem 17 år som undervisningskonsulent i læse- og skriveteknik; dels som forfatter og fra min tid i reklamebranchen. Og sidst men ikke mindst; 10 år som redaktør og promotor på Levlykkeligt.dk.

Jeg har hjulpet mange professionelle her på levlykkeligt, og glæder mig også til at inspirere og hjælpe dig.

Relaterede artikler efter områdeLevlykkeligt Web- og Skriveskole