Personlig Udvikling, Livskvalitet og Rejser


Vi kommer ikke længere med andre og verden, end vi er kommet med os selv

Levlykkeligt.dk er skabt til jer. For jer. Til glæde og gavn for alle som interesserer sig for livskvalitet og et godt liv for sig selv og andre - og dermed en bedre verden.

Hvad er det gode liv?
er det helt centrale spørgsmål. Vejen til flere gode relationer - og dermed et mere varigt bidrag til en bedre verden - handler dybest set om at ændre vores mindset - personlig udvikling, refleksion og omtanke og handling på flere planer: psykologisk, spirituelt, socialt, etisk - ansvarlighed i forhold til samfundet og ikke mindst klimaforandringerne. 

Levlykkeligt portalen giver dig inspirerende input og indlæg der giver dig noget med hjem at tænke over. Her finder du også forskellige former for selvudvikling, filosofi, psykologi, psykoterapi, parterapi, kropsterapi, gruppeterapi, meditation, mindfulness, spiritualitet med mere. Hertil rejser og retreats i ind - og udland og andre livsvitaminer.

Må det bidrage til mere fælles lykke, livsfylde og livsmening

Så velkommen til Levlykkeligt® Danmarks førende og mest besøgte portal for livskvalitet. Her finder du inspiration både til din indre - og ydre rejse. Levlykkeligt er beriget med rejse og livsstils søster-sitet wiseonlife.dk der inspirerer til yogarejser, mindfulness retreat, meditation retreatsundhedsrejser m.m. på skønne steder i ind - og udland. 

Vi byder dig velkommen til at berige dig selv og verden.

Levlykkeligt ønsker at give dig inspiration til din indre rejse, til at skabe din livskvalitet indefra, til et bedre forhold til dig selv og andre mennesker, til livet og verden. 

Wise On Life ønsker at give dig inspiration der beriger din livskvalitet gennem uforglemmelige ydre oplevelser.

Begge sites ønsker at berige dig og gøre dig klogere på dine valg i livet. Fællesnævneren er bedre livskvalitet.

Større udsyn giver større indsigt, større indsigt giver større udsyn.

Ønsker du mere livskvalitet, hjælp eller inspiration til at finde en ny vej i livet?

På Levlykkeligt finder du dagligt nye inspirerende blogs, videoer, artikler, kurser, rejser, foredrag, retreat og meget mere af højeste kvalitet. Her kan du gratis hente inspiration fra de bedste eksperter i livskvalitet og personlig udvikling – som du kan bruge både i dit privatliv og arbejdsliv.

Du får tips, råd og inspiration til din personlige udvikling og livskvalitet. Gå fx til foredrag, udfordrer dig selv ved at tage på kursus, fx retreat eller tag på rejse med fokus på personlig udvikling. Eller find præcis den coach, psykolog, psykoterapeut , mindfulness , meditationslærer, Yoga lærer eller mentor m.fl. som du har behov for.

I det voksende marked både af kurser, foredrag, seminarer, retreats m.m og coaches, psykologer, terapeuter, mindfulness  og meditationslærere, yoga undervisere m. m. åbner Levlykkeligt.dk op for en ny gennemsigtighed hvor du selv i dit eget tempo kan danne dig indtryk af hvad som passer til dig. Så kig dig omkring.

Arbejder du  professionelt med personlig udvikling eller andet der rimer på at øge menneskers livskvalitet, så er du også velkommen ombord. Se mere om mulighederne ved ved at klikke på linket lige her:  Opret din Levlykkeligt profil.

Er du almindeligt besøgende, er du velkommen til at tilmelde dig vores populære i højre side på forsiden med seneste nyt og særligt udvalgte (rejse)tilbud. Klik her: Levlykkeligt Nyhedsbrev 

Levlykkeligt's Vision og Mission

"Vi kommer ikke længere med andre end vi er kommet med os selv"

Levlykkeligt's vision er at fremme hele feltet for livskvalitet og personlig udvikling; at inspirere til bedre relationer mellem mennesker så vi hver især samlet set bidrager til en bedre verden. 

Levlykkeligt's mission er at samle og forbinde alle jer professionelle der skaber livskvalitet og personlig udvikling med jer som har brug for det. Bedre relationer handler dybest set om personlig udvikling. I livet og arbejdslivet.

Hver dag finder du nye inspirerende kvalitetsindlæg, blogs, videoer og artikler på forsiden, hvor du også kan tilmelde dig Levlykkeligt nyhedsbrev. 

Prøve også at kigge i Kalenderen efter de nyeste foredrag, kurser og retreats. Eller i Tilbud hvor du finder gode rabatter på blandt andet coaching, psykoterapi, psykolog, terapi og rejser.

Søger du personlig støtte og hjælp, så gå ind på  Find ekspert. Søger du inspiration til din virksomhed? Så klik ind på  Find ekspert For virksomheder.

Vi der står bag gør alt hvad vi kan for at Levlykkeligt.dk vedbliver med at være et åbensindet, nærende og styrkende inspirationsforum med forhåbning om at det som ringe i vandet vil fremme og bidrage til at skabe mere lykke, rummelighed og livskvalitet i verden.

Vi tror på åben, delende og givende kommunikation. Både indenfor og på tværs af faggrænser. I et fællesskab der ikke alene udvisker forskelle,  men forener idet vi fokuserer på både at berige os selv og hinanden.

Vi ønsker mere lykke i verden. Ved at give og gøre andre godt. Sammen skaber vi det gode liv.

Filosofien bag Levlykkeligt

Navnet "Lev lykkeligt !" - skal ikke forstås som et "krav", men derimod som en opfordring til at vi hver især stiller spørgsmålet: Hvad er det gode liv, hvad er meningen med livet, hvad giver livsmening for os selv og andre. Kort sagt: hvorfor er vi her og hvad skal vi?

På samme måde som filosoffer, og fx Dalai Lama, og mange andre åndelige fyrtårne før ham, besvarer spørgsmålet: hvad er meningen med livet? Når Dalai Lama kort og kontant, blødt op af sit underfundige smil, svarer ”Be Happy !” – efterfulgt af kunstpause der efterlader os med larmende stilhed – er det netop fordi at du selv bør åbne op for at søge svar for dig selv og finde din egen vej - både alene og sammen med andre.

Derfor er det vigtigt at understrege at levlykkeligt.dk danner ramme for jordbunden rummelighed hvor alle kan være med.

Hvad er lykke?
Selvom den personligt oplevede lykkefølelse er unik og dyrebar, er Lykke ikke kun individuel eller en øjebliksoplevelse. Flere videnskabeligt baserede undersøgelser peger da også på at menneskers ”lykkefølelse” ikke alene bliver større, men faktisk mere vedvarende ved at gøre noget godt for andre og med andre - og for naturen. Derfor ville det give god mening ikke bare at gøre livskvalitet op i bruttonational-produkt men også i bruttonational-lykke.

Lykke er ikke bare vores relation til ting, og heller ikke kun en individuel opgave. Lykke handler om meningen med livet, den højeste livsfylde. Ikke kun på det personlige plan, men også i vores forhold til andre mennesker - da livgivende gode relationer netop skaber dybere meningsfylde. Vi er mere end os selv: vi bliver hvad vi gør og giver - til os selv og til andre. Levlykkeligt.dk fokuserer derfor på den form for lykke vi oplever med og igennem andre mennesker.

Med Levlykkeligt.dk ønsker vi at fremme og skærpe en fælles fokusering på lykke og det gode liv, som vi tror på, bærer en forenende kraft i sig. En forenende kraft der fremmer og styrker gode relationer, der samler fællesskab om det gode liv. Og så er vi tilbage til start: Når vi kommer videre med os selv, kommer vi også længere med andre – og fremmer en bedre verden.

Hvad er lykke, og hvordan vi bliver lykkelige - hører nu engang til livets vigtigste spørgsmål - som ingen af os kan, skal eller bør gå forbi. Alle søger lykken - da nogen næppe vil svare nej på spørgsmålet: ønsker du at være lykkelig? Når vi taler om lykke taler vi altså om meningen med livet og hvorfor og hvordan vi er til i verden? I al beskedenhed, er det levlykkeligt.dk's mission og hjerteblod at bane vejen for at lige præcis du tager stilling. Vi håber at du bliver klogere, bliver inspireret, deltager... 

Vi ses i Solen

Team Levlykkeligt.dk

Jens Estrup, Filosof, stifter og partner
Signe Saxe Jessen, Medstifter og partner

Se også her hvad andre siger om Levlykkeligt.dk: Sagt om Levlykkeligt

Skulle du ønske at annoncere eller have særlig PR-omtale på Levlykkeligt som samtidig også kommer bredt ud på nettet via vores kampagne boosts til vores tusindevis af kontakter på sociale medier, så anbefaler vi at du kigger på unikke skræddersyede markedsføringservices ved at klikke på linket her: Reklamebureau & PR-bureau Levlykkeligt Live 
Levlykkeligt er et registreret varemærkeLevlykkeligt® 

__________________________

Team Levlykkeligt
Kontakt os her: http://levlykkeligt.dk/kontakt

Lev Lykkeligt med personlig udvikling og rejser. Se Levlykkeligt.dk