Bliv synlig og søgbar på nettet

Vidste du at over 90% af effektiv søgeoptimering af din hjemmesides synlighed og søgbarhed i søgeresultater ikke sker nævneværdigt gennem forbedringer af tekster og ”koder” og andet teknik på din egen hjemmeside? 

Der findes kurser i søgeoptimering,SEO, der tilbyder at du selv kan søgeoptimere din hjemmeside på din egen hjemmeside - men det kan du ikke rigtig. Men selvfølgelig er det udmærket at du selv kan lære hvordan du retter din hjemmeside mere søgevenligt til (sådanne informationer med vejledning kan du i øvrigt finde ganske gratis ved bare at google og du får dem også på Levlykkeligt Webskole) – men du skal vide at det bare ikke er det som virkelig får din hjemmeside frem i søgeresultater i Google. Søgeoptimering af din hjemmeside opnår du kun gennem "tunge" eksterne links til din hjemmeside, nemlig via såkaldt ”linkbuilding”. 

Link building - også kaldet linkjuice - er den vigtigste vej til synlighed og søgbarhed på nettet, dvs søgeoptimering af din egen hjemmeside! Dét får du på Levlykkeligt. Meget billigt endda. Læs med her om hvordan du sparrer tusindvis af kroner på: søgeoptimering af din hjemmeside

Effektiv søgeoptimering handler altså om at tunge troværdige faglige sites linker til din hjemmeside, som du får på Levlykkeligt – netop fordi det er den ældste, største og mest besøgte hjemmeside for livskvalitet og personlig udvikling. Og så sparer du tilmed også penge på online annoncering.

På Levlykkeligt får du effektiv hjælp til online markedsføring. Hurtigere end noget andet sted på nettet, vil du blive super synlig og søgbar. Vi har ikke bare indsigten og kompetencerne – men også Levlykkeligt portalen til hurtigt effektuere din markedsføring på nettet.

Bliv mere synlig og søgbar på nettet via din profil på Levlykkeligt.dk. På Levlykkeligt.dk tilbyder vi dig personlig hjælp over Skype til at komme højt i søgeresultater og komme bredt ud med markedsføring på sociale medier.  

Rigtig mange hjemmesider er set med søgemaskine øjne meget dårligt sat op med hensyn til søgbarhed og synlighed når folk søger på nettet: nogle hjemmesider kommer slet ikke frem, mange kommer ikke frem på de første sider når der søges på faglige søgeord - men kommer kun frem når der søges på navnet. Ofte mangler hjemmesider den nødvendige opbygning for optimering, ofte er teksterne ikke skrevet med brugeren for øje, udefra kommende relevante links mangler (er du fx Coach så tæller et link fra Bonny's Dyrehandel intet ;-) m.m.
 Den gode nyhed er at der ikke skal så meget til for markant at forbedre din  hjemmesides placering frem til søgemaskinernes topresultater via din Levlykkeligt profil - herefter kan du reducere dine udgifter fx til annoncer på nettet mærkbart.

”Det har været et fantastisk godt valg at bruge Skype Coaching med Jens Estrup, stifter af Levlykkeligt.dk, til at søgeoptimere min profil. På kort tid har det båret frugt i søgeresultater på Google hvor jeg nu fremkommer på første side.

Den største personlige oplevelse under vores samarbejde var, at Jens under hele forløbet ”satte sig over på min side af bordet” forstået på den måde, at mit mål også var Jens’s mål.

Jeg har under hele forløbet oplevet Jens som super professionel, effektiv, skarp og kreativ og giver hermed mine varmeste anbefalinger.”

Birthe Buhl, Stress Coach & Master Coach i Aarhus


Med en helt enestående populær service på Levlykkeligt.dk hjælper vi dig personligt over Skype med at søgeoptimere din profil, så den får dig og din egen hjemmeside til tops i søgeresultaterne. Læs mere om vores optimerings-coaching tilbud til dig lige efter eksemplet herunder: 

Eksempel
På et tidspunkt gjorde vi et eksperiment med Signe Saxe Jessen’s mindfulness cd: vi ville se hvor højt vi kunne få den op i søgeresultaterne på nettet... det var en hård nød at knække, for hvor mange cd'ere er det nu lige der kunne tænkes at være indenfor det felt … måske henved et par hundrede. – i hvert fald kom Signes cd ikke op på de første 6 sider. Men så begyndte vi at optimere hendes profil.

Prøv selv at google ”mindfulness cd”. Som regel kommer det op som de allerførste links, lige derunder kommer hendes hjemmeside “goderelationer.dk” som på grund af linket fra Levlykkeligt profilen bliver trukket med op i søgeresultaterne. Resultatet taler for sig selv: over 30 000 læsninger bare på Levlykkeligt som du kan se lige her: mindfulness cd  

Vi tilbyder at gøre det samme for dig med det som du har behov for kommer højere i søgeresultater. Oven i købet til meget billigere priser sammenlignet med hvad annoncekampagner på nettet hurtigt løber op i, eller hvad søgeordseksperter tager sig klækkeligt betalt for. Vi kan tilbyde det virkelig billigt og langt mere effektivt fordi Levlykkeligt portalen allerede er favoriseret af Google.

Turbo markedsførings kickstart med Team Levlykkeligt - for Pro og Super Pro

Kickstart din markedsføring med 1 times personlig optimerings-coaching over  Skype hvor vi sammen toptuner dine tekster og søgeordsoptimerer din profil, så du ikke bare bliver fundet først på nettet og kommer bredt ud i sociale medier, men også får tilpasset dine tekster så de motiverer besøgende til at kontakte lige præcis dig. Et unikt tilbud du ikke får nogen andre steder.

Har du allerede en Super Pro eller Pro, eller ønsker du i det hele taget at oprette en profil på månedsbasis,  som du betaler for over Pay Pal.

Så koster 1 time 650.00 kr. ex moms (Normalpris 950 kr.)

Super Tilbud: køber du 1 års Super Pro abonnement, får du optimerings-coachingtimen over Skype med gratis - plus 1 gratis måned abonnement ;-). Bestil her: Super Pro med søgeoptimering
Skriv til kontakt@levlykkeligt.dk eller ring og hør mere på tlf: 2613 2719 eller 2679 5608.

Kontakt Team Levlykkeligt
Vi svarer på dine spørgsmål og giver råd på alle hverdage.
Mail: kontakt@levlykkeligt.dk

Gratis service for Super Pro ved køb af minimum 6 mdr. Hvis du selv forfatter søgeord og en sælgende beskrivelse indsætter vi det gratis for dig - du får naturligvis hjælp på Levlykkeligt Web Skole.

Som gratis ekstravagant service går vi i "maskinrummet" hvor der er ekstra mulighed for at optimere din søgbarhed på nettet: vi indsætter lige præcis de ord og beskrivelser på din profil og profilsider som gør at du på kort tid vil se at du bliver mere synlig for søgning i søgeresultater overalt på nettet: dvs. at du vil komme meget højt i søgeresultater på nettet med lige præcis det som du ønsker at blive fundet på. Vær opmærksom på at du selv skal skrive og sende os de søgeord og små beskrivelser som du ønsker vi sætter ind da det er en gratis service fra vores side.


Kort fortalt, betyder det at dine søgeord hjælper søgemaskinerne med at finde lige netop dig når der bliver søgt på de kernekompetencer du tilbyder. Vi hjælper dig til at blive fundet af brugere der søger på nettet, så den lille tekst der fremgår af søgeresultatet (metabeskrivelsen) sælgende, indbydende beskriver lige præcis det du ønsker at blive fundet på.
  

Minimum 6 mdrs. binding for denne service

Betaler du månedligt via Paypal, skal du skriftligt i en mail til kontakt@levlykkeligt.dk acceptere en binding for minimum 6 mdrs Super Pro.

Du kan også købe en Super Pro for 1/2 eller 1 år (vælger du 1 års Super Pro får optimeringstimen på Skype gratis) via bankoverførsel, skriv til kontakt@levlykkeligt.dk 


Kontakt Team Levlykkeligt
Vi svarer på spørgsmål og giver råd på alle hverdage.
Mail: kontakt@levlykkeligt.dk
Tlf.: 26 13 27 19 og 26 79 56 08.

PS: læs om flere online markedsføringsfordele ved at være ombord på Levlykkelligt lige her: Markedsføring på nettet

 

Relaterede artikler efter områdeSøgeoptimering (SEO) - bliv synlig og søgbar på nettet. Læs hvordan