Profil

Navn
Katrine Boeck
Titel
Psykoterapeut København
Hjemmeside
Psykoterapeut København
E-mail
katbo@coachcare.dk
Telefon
23206983
Adresse
Nørre Voldgade 21, 1358 København K københavn; gladsaxe; søborg; gentofte; lyngby; herlev; nordsjælland; syd- og vestsjælland; HELE DK

Introduktion

Jeg er psykoterapeut mpf, kropsterapeut og parterapeut, og tilbyder psykoterapi, coaching og parterapi i København og ved Lyngby.

Derudover er jeg supervisor for psykoterapeut- og psykolog studerende.

 

Så er tiden gået

Kender du til det, at man lige sidder i en dyb nærende kontakt, og at man så skal hjem eller at ens coach/psykolog/massør afbryder flowet, fordi tiden desværre er gået. Alt kører på tid, og det gør noget ved os og vores nervesystem. Og det frarøver os muligheden for nærvær og fordybelse, som begge er så essentielle for trivsel.

En session hos mig varer ml. 1,5 og 2 timer. Det giver bl.a. stressramte mulighed for at komme helt ned. Men ALLE kan opnå stor effekt, fordi der med tid til grundighed bliver mulighed for at opbygge en stærk relation. I den erhvervede tillid kan vi få øje på det, som andre måske ikke har kunnet kortlægge i forhold til, hvad der driver dig og din adfærd.

Det er her, at du vil lære meget mere om begrebet autenticitet, som jeg har arbejdet med i mange år via supervision, terapi, foredrag og undervisning.

Ud fra disse "opdagelser" og screeninger af det, som du er og gør lige nu og bagud, arbejder vi nu konkret på at STÅ VED DIG. Min evne til at stå vil inspirere dig og vise vej, så du selv lærer at stå stærkt i en sympatisk, karismatisk og robust udgave. Herfra kan du bedre rumme andres individualitet, også når den "kommer på tværs" af dine behov.

Når man lærer at stå fast, sker der store forandringer. Den teori er anerkendt inden for psykologien.

 

Skræddersyet udviklingsforløb med undervisning (6 mdr.)

Du kan samarbejde med mig på forskellige måder. Bl.a. kan du gennemgå et 6-måneders forløb hos mig, hvor du vil komme godt på vej i forhold til det, som du kæmper med.

Her arbejder vi via mail med en introscreening. Den tager udgangspunkt i en beskrivelse fra dig, hvor du giver dine vanskeligheder og intentioner et udtryk. Ud fra det, vil jeg give dig et fyldestgørende svar, som giver klarhed over, hvad der præcist skal udvikles i et forløb hos mig. Et forløb hos mig bliver således udelukkende tilrettelagt ud fra, hvad du præcis gerne vil. 

Under forløbet modtager du også undervisning i diverse følelsesmæssige tilstande og begreber. Forløbet afslutter på samme måde, altså med en lille "rapport" om, hvortil du er nået, og hvad du selv kan gøre for at vedligeholde det opnåede, samt erobre nye områder.

Samtalerne kan foregå via skype, hvis du ikke bor i København eller omegn.

 

Kontakt på flere planer

Du skal være velkommen til at ringe til mig for at høre, hvad der passer til lige dig, der hvor du nu er i dit liv. Ring 2320 6983, eller send en sms. Du kan også maile mig på katbo@coachcare.dk.

Jeg er født i 1968, og har 4 1/2 års uddannelse til Psykoterapeut MPF og coach. Derudover har jeg 2 uddannelser inden for kommunikation og markedsføring, som jeg har brugt via min mange års erfaring fra erhvervslivet både som medarbejder og selvstændig i forhold til forskellige forretningsområder.

Check evt min profil på min hjemmeside coachcare.dk

Jeg tager både privat- og virksomhedsklienter. På min hjemmeside kan du se, hvad kunderne siger.

Jeg har en facebookside, hvor du kan følge mig. Se her                       

Som du kan se herunder, uddyber jeg hen ad vejen nogle af mine særlige specialer.

Er der et emne, som du ikke kan få øje på, kan du gå ind på min hjemmeside coachcare.dk, hvor jeg har blogs om rigtig mange psykologiske temaer. Se her

Bl.a. kan du læse noget om psykosomatiske tilstande (kropssymptomer forårsaget af følelsesmæssige tilstande). Læs mere her

 

Brancher

 • Psykoterapi
 • Coaching
 • Parforhold og samliv
 • Stresskonsulent
 • Supervision
 • Meditation
 • Mindfulness
 • Konfliktløsning og –mægling
 • Andre Terapiformer
 • Filosofi og åndsvidenskab
 • Spiritualitet
 • Afspænding
 • Foredrag
 • Følelseshåndtering
 • Healing

Hjemmesider

Kort


Psykoterapeut København Katrine Boeck - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt