Markedsføring på nettet - få hjælp her

På Levlykkeligt bliver du ikke bare synlig og søgbar for ca. 60 000 interesserede besøgene om måneden; du kommer også højere op i søgeresultater også med din egen hjemmeside fordi du via din Levlykkeligt profil får tunge troværdige links (LinkJuice) til din hjemmeside som er altafgørende for en højere søgeplacering i Google; du bliver bare så meget mere synlig og søgbar på nettet - også selvom du ikke bruger din profil særligt aktivt, så vil du opleve fordelene bare ved at have en profil på Levlykkeligt. 

Hos os får du den absolut den billigste, bedste og mest effektive søgeoptimering, SEO, til din hjemmeside. Læs hvorfor og hvordan lige her: Søgeoptimering af din hjemmeside

Har du kurser, foredrag, tilbud, workshop, retreat, blogs m.m. - ja, bliver de også set og søgt af mange  plus at du får mulighed for at vi sætter dem interessant op og spreder dem for dig på sociale medier med længere tekstuddrag, optimerede søgeord - ofte finder vi flotte illustrende billeder som skaber ekstra opmærksomhed.

Levlykkeligt har, værd at bemærke, efter 15 år som aktiv portal samlet over 50 000 interesserede fans og kontakter fordelt på forskellige sociale medier som følger med i alt hvad der publiceres, som så igen som ringe i vandet kan sprede ved at dele, anbefale, like osv.

Se dine muligheder for online markedsføring på Levlykkeligt ved at klikke på linket her: De 3 professionelle profiltyper 

Kom ombord ved at klikke på linket her: Opret din profil på levlykkeligt.dkOven i hatten får du gratis adgang til Levlykkeligt Web- og Skriveskole hvor du får effektive skrivemetoder, tips og gode råd og virkemidler til hvordan du skriver bedre: dine tekster bliver både meget mere læseraktiverende hvis du skriver  blogindlæg, og dine ydelser fremstår langt mere interessante, mere sælgende. Selvfølgelig får du også how to lektioner i hvordan du målrettet selv laver Google søgeoptimering med langtidsholdbar linkjuice til din egen hjemmeside, som vil spare dig for tusindevis af kroner. Selvfølgelig står vi til rådighed med sparring og ekspertise. 

Du får altså skriveværktøjer, journalistiske virkemidler, søgeoptimering og meget meget mere. Levlykkeligt er moderskibet indenfor markedsføring for alle som professionelt og seriøst beskæftiger sig med personlig udvikling, rådgivning og livskvalitet - som også kan være rejser, retreats, og andre livsboostende oplevelser. Levlykkeligt er en mangfoldig og rummelig oase på nettet.

NB: Nyd frugterne af din optimerede profil - også uden at være aktiv

Selvom du ikke er aktiv på levlykkeligt som blogger eller kursusholder osv. er din søgeoptimerede profil i sig selv alle pengene værd. Så stress ikke over de mange aktive mennesker på levlykkeligt ;-). Optimer blot din profil efter vores anvisninger omkring linkbuilding hvorved du sparer mange tusinde kroner på søgeoptimering - så lad så profilen arbejde for dig og din hjemmeside uden at du rører en finger!

Efter 13 år ved vi at rigtig mange psykologer, psykoterapeuter, terapeuter, coaches, undervisere i meditation og yoga, behandlere m.fl.er i vildrede mht. hvor, hvordan og mest effektivt markedsføre sig på nettet. Netop ud fra de mange erfaringer har vi skræddersyet vores markedsføringsmuligheder til dig.

Har du fx en hjemmeside der er lige så svær at finde som et tabt visitkort i blæsevejr - medmindre man lige googler navnet eller dit eget navn? Ja, så retter en profil på Levlykkeligt også op på det. 

Alt i alt er en Levlykkeligt profil så meget mere effektiv til at komme bredt ud. Fx er der en hel del som laver deres egen facebook fanpage uden at vide at deres opslag er begrænset af facebooks nye politik der indebærer at alt hvad der bliver postet kun bliver vist for i gennemsnit max. 10 % af deres venner/fans (dog forstået omvendt propertionalt, dvs: jo flere fans, jo færre bliver det vist til, så hvis du har 3 000 fans bliver det vist til måske 3 %) - vil man ud til flere, også af sine venner/fans, så skal der betales for annoncering af hvert eneste opslag -  stadig uden garanti for hvor mange der faktisk får det at se.

Andre bruger dyre Google annoncer (Adwords) som siger meget lidt og let drukner i mængden og ikke mindst bliver meget dyrt. Hverken facebook eller Google annoncer har varig markedsføringsværdi af dig og dine ydelser på nettet. Det har en profil på Levlykkeligt derimod.

Alt for ofte bliver det hurtigt en meget opslidende proces for mange at skulle forholde sig til at gøre sig synlig, når man mest bare ønsker at fokusere på det man er god til. Netop derfor har vi lavet Levlykkeligt web- og skriveskole som gratis følger med en professionel profil.

Her lærer du selv lettest muligt at lægge guldæg og genveje så du markedsfører dig optimalt på nettet. Bare du følger vores web - og skriveskoles lektioner kan du nemlig direkte booste din super søgbare Levlykkeligt profil i Google - faktisk får du med en Super Pro profil det samme som hvis du købte 12 super optimerede hjemmesider på én gang - som alle peger på (linker til) din egen hjemmeside.

Det giver naturligvis et enormt boost så din egen hjemmeside hurtigt kommer meget højere i søgeresultater. 

Til meget lave priser er Levlykkeligt.dk skabt for dig og din virksomhed - og selvfølgelig til glæde for de mange besøgende som dagligt kommer forbi levlykkeligt.dk fordi de interesserer sig for personlig udvikling og livskvalitet.

Hvis du nu alligevel tænker; det er vist for godt til at være sandt ;-) Så se her hvad andre professionelle og private siger om Levlykkeligt ved at klikke på linket her: Sagt om Levlykkeligt.dk

Læs mere om flere fordele herunder:

Bruger du flittigt Facebook er det godt at vide at dine "statusopdateringer", "indlæg" og "begivenheder" som du slår op på fx din Facebook fanpage ”kun” når ud til dine kontakter og kun som ”her og nu” på din timeline.

Velunderbyggede undersøgelser har længe peget på at dine statusopdateringer på Facebook kun bliver set af max. 10 % af dine venner og/eller fans hvis du har en fanpage – det oplyser Facebook nu også selv under deres brugerbetingelser (som kun få læser). Så vil du ud til flere på Facebook skal du betale for promovering af dine statusopdateringer, events m.m. 

Dertil kommer: alt hvad du slår op på Facebook er nemlig heller IKKE tilgængeligt for søgning på Google – ej heller på Facebook selv der nok har internettets dårligste søgemaskine. Ikke alene kan der ikke søges på noget specifikt, der kan, som sagt, heller ikke søges på Google og andre søgemaskiner - og i de tilfælde hvor det kan, er det kun det som lige står som det seneste på din timeline.

Omvendt på Levlykkeligt: alt hvad der publiceres med tiden kommer højere og højere på Google. På Levlykkeligt bliver du fundet af helt nye kunder/klienter, der blot søger på det du tilbyder. Den afgørende forskel.

På Levlykkeligt gør vi det hele lettere for dig: ikke alene kommer din professionelle profil, med det som du gerne vil blive fundet på, højere i Google søgeresultater end din egen hjemmeside, vi har også samlet alle tjenester og muligheder så du primært kun behøver at markedsføre dig ét sted for at komme ud på hele nettet. Vel at mærke med virkelig høj placering i søgeresultaterne - som er afgørende.

Når du publicerer et foredrag, kursus, terapi time, e-bog eller andet kommer det automatisk ud til Levlykkeligt's kontakter og følgere på Google+, Facebook, Twitter, LinkedIN m.fl. p.t. godt 30 000.

Er det nu klogt at placere sig blandt så mange ”konkurrenter” på levlykkeligt?

Levlykkeligt har p.t. 50 000 besøgende om måneden. Men mange tror at de kun bliver set af besøgende på levlykkeligt hvis de er aktive og synlige på forsiden. Det er ikke rigtigt! Sandsynligvis er det kun 10% af dine nye klienter der gør det, medmindre du er aktiv. Størstedelen af de besøgende kommer ind via søgning på Google hvor Levlykkeligt's ca. 300 000 indekserede sider tjener som indfaldsveje til Levlykkeligt portalen. 

Da levlykkeligt er et aktivt fagligt netværk der er højt prioriteret af søgemaskinerne, vil de fleste nye besøgende, dvs. potentielle klienter og kursister, finde din profil, dine Specialer, dine indlæg, tilbud og arrangementer fordi titel eller tekstindhold stemmer overens med det der bliver søgt på.

Du bliver på den måde fundet af mennesker der søger på nettet, men som intet kender til Levlykkeligt.dk. Det er det unikke ved en levlykkeligt profil.

Dertil kommer at du max. hjælp til hvordan du bedst markedsfører din virksomhed.

Levlykkeligt har både en gratis Web- og Skriveskole med lektioner som du også med fordel kan bruge til at optimere og markedsføre din egen hjemmeside.

Bliver det hele lidt for uoverskueligt tilbyder vi dig at lave din profil for dig med personligt målrettet SEO markedsførings-coaching over Skype hvor vi ikke bare strammer dine tekster op, men også med hemmelige kneb i Levlykkeligt's maskinrum sørger for at få dig og din hjemmeside hurtigt højere i søgeresultater.

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Markedsføring på nettet - få hjælp her