Certificeret lifecoach og mentor Tine Hallum på Djursland.

Profil

Navn
Tine Hallum
Titel
Certificeret personlig coach. Certificeret spirituel vejleder.
Hjemmeside
Tine Hallum - Lifecoach og spirituel vejleder
E-mail
info@tinehallum.dk
Telefon
23339858
Adresse
, 8420 Knebel

Introduktion

Spirituel coaching og mentoring

Som spirituel coach og mentor kan jeg hjælpe dig til at ruste dig bedre til den tid vi lever i, ved at (gen)opdage din spirituelle oprindelse med dig så du kan finde mere ro og balance. 

Læs mere lige her: tinehallum.dk

Vi lever i en tid i hastig forandring. Alt går meget hurtigt og det er fristende at drømme sig tilbage til den tid hvor det hele bare var mere roligt. Mange mennesker får stress og vi har, i Danmark, næsten en halv million mennesker på antidepressiva. Vi kan ikke skrue tiden tilbage, nutiden er præget af fart og konstante nye revolutionerende opdagelser og "fremskridt" og derfor giver det mening at vi lærer at tilpasse os den hastige forandring. Men det skal gøres samtidig med at vi respekterer vores eget behov for helhed og sammenhæng.
Inkaerne kaldte denne tid vi befinder os i nu, for "The age of meeting ourselves again" og det er præcis ved at finde os selv igen at vi løfter os over de, til tider svære omstændigheder vi lever under.

- Vil du være bedre til at træffe vise valg, i overensstemmelse med din dybere sandhed?

- Vil du være bedre bedre til at skelne mellem, hvornår det er din intuition som taler eller frygten der vil styre dig?
- Vil du have mål og mening i dit liv og en bedre kontakt til den kilde i dig, hvorfra inspiration, fred, liv og kærlighed udspringer?

Spiritualitet er erkendelsen af, at vi er fuld af ånd og at vores egentlige væsen er en essentiel udødelig væren. Og når vi læner os ind i den dybere væren, finder vi også vores forbundethed med hinanden.

Når livet gør ondt

Når livet gør ondt kan det være svært at se en vej ud af smerten, finde sig selv og glæden ved livet igen. Hos mig kan du få hjælp til at komme videre når livet gør ondt, af en person som selv har stået i en svær situation. Jeg fandt nogle rigtig gode redskaber i integral coaching og mentoring, ved at lære mere om mig selv, udfordre mine overbevisninger og udforske min spiritualitet.

Har du svært ved at finde dig selv og glæden ved livet igen?

Når vi inddrager hele os, det vil sige krop, sind, ånd og sjæl i helingsprocessen, kommer vi hele vejen rundt om en tilstand og samler os igen. Samtale alene kan desværre være med til at fastholde os i tankerne og smerten, der skal mere end mental heling til. Vi skal have dybere fat i vores følelser og mærke sporene i kroppen, efter en svær oplevelse for at samle os igen og forløse. Når vi udforsker den spirituelle side af livet og atter mærker kontakten til sjælen, bliver perspektivet større og det bliver lettere at rumme. 

Jeg har øje og omsorg for dig i din proces med at blive i stand til at acceptere et stort tab eller en svær livsomstændighed. Det kan være svært at få øje på, men det er muligt at få  bearbejdet sorgen, komme igennem smerten og mærke glæden ved livet igen!  

Adskillige udfordringer kan vise sig, når livet gør ondt. Her er blot nogle eksempler:

Frygten for,

-At have forandret sig.
-Aldrig mere at blive i stand til at finde glæden igen, komme ud af sorgen/krisen.
-At vende tilbage til arbejdet, hvordan bliver jeg taget imod og kan jeg klare det?
-At bryde sammen, mangle selvkontrol.
-At blive såret af andre mennesker.
-At være social. Måske har du mest lyst til at isolere dig?
-At tage imod, når vi oplever glimt af lykken igen.   

Har du svært ved at komme videre i livet, med en følelse af at sidde fast i sorgen, eller i din situation, kan jeg hjælpe dig.

Vi kan tage et skridt tilbage sammen og samle op hvor du har brug for det.

Jeg kan hjælpe dig med at adskille de forskellige følelser du rummer, så du bliver mere bevidst om hvad der sker i dig. Vi kan løsne "knuden" af følelser, så du kan se dem hver især og handle på dem, eller arbejde på at acceptere dem.

Vi kan arbejde med din energi, dine chakras. Det har den kvalitet, at række ind og skabe fred. Få stormen til at lægge sig og skabe mere klarhed.

Du er velkommen til at læse mere om hvordan jeg kan hjælpe dig som har 
mistet et barn, i mit speciale, 'sorg over mistet barn, få bearbejdet din sorg professionelt.' 
Du kan se en lille fortælling om mig, øverst i videoer, eller læse en af mine blogs vedrørende dette, her:

- Fra smerte til taknemmelighed,

- Det eneste som kan lindre mit savn er dig, eller
- Skyld? Sådan noget vås!

Om Tine hallum

Jeg er certificeret Lifecoach, en grundig to-årig uddannelse fra ID Academy, samt certificeret Mentor, fra samme sted. ID Mentor uddannelsen har rod i den integrale spiritualitet og tager udgangspunkt i vores chakras. Den tager også to år. Jeg var assistent, for Ole Vadum Dahl, på mentor uddannelsen i yderligere fire år.

Jeg kan kontaktes på:
info@tinehallum.dk
 

Hjerteligt velkommen! 

Tine Hallum,
Mentor og lifecoach 

Specialer

Brancher

 • Coaching
 • Meditation
 • Mindfulness
 • Spiritualitet
 • energiarbejde
 • energiarbejde
 • lifecoaching
 • meditation
 • Mindfullness
 • Mindfulnes & Meditation
 • personlig coach
 • personlig udvikling
 • sorgbearbejdelse
 • Spiritualitet
 • spirituel mentoring

Hjemmesider

Kort


Certificeret lifecoach og mentor Tine Hallum på Djursland. - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt