Mentor og Lifecoach i Lyngby Tine Hallum

Profil

Navn
Tine Hallum
Titel
Certificeret ID Lifecoach. Certificeret ID Mentor. Spirituel vejleder. Facilitator.
Hjemmeside
Spirituel Coaching
E-mail
info@tinehallum.dk
Telefon
Adresse
Ikke oplyst

Introduktion

Spirituel coaching og mentoring

Vi lever i en tid i hastig forandring. Alt går meget hurtigt og det er fristende at drømme sig tilbage til den tid hvor det hele bare var mere roligt. Mange mennesker får stress og vi har, i Danmark, næsten en halv million mennesker på lykkepiller. Vi kan ikke skrue tiden tilbage, nutiden er præget af fart og konstante nye revolutionerende opdagelser og "fremskridt" og derfor giver det mening at vi lærer at tilpasse os den hastige forandring. Men det skal gøres samtidig med at vi respekterer vores eget behov for helhed og sammenhæng.

Som spirituel coach og mentor kan jeg hjælpe dig til at ruste dig bedre til den tid vi lever i, ved at (gen)opdage din spirituelle oprindelse med dig så du kan finde mere ro og balance.

Inkaerne kaldte denne tid vi befinder os i nu, for "The age of meeting ourselves again" og det er præcis ved at finde os selv igen at vi løfter os over de, til tider svære omstændigheder vi lever under.

- Vil du være bedre til at træffe vise valg, i overensstemmelse med din dybere sandhed?

- Vil du være bedre bedre til at skelne mellem, hvornår det er din intuition som taler eller frygten der vil styre dig?
- Vil du have mål og mening i dit liv og en bedre kontakt til den kilde i dig, hvorfra inspiration, fred, liv og kærlighed udspringer?

Vi rummer så meget mere end vi umiddelbart tror og dette finder vi, når vi arbejder med vores spiritualitet. Dette, samt en fin fin fællesskabs ånd.  

Når livet gør ondt

Når livet gør ondt kan det...

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Coaching
  • Meditation
  • Mindfulness
  • Spiritualitet
  • lifecoaching

Hjemmesider


Mentor og Lifecoach i Lyngby Tine Hallum - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt