Intuitiv Mentor Joyann Nielsen

Profil

Navn
Joyann Nielsen
Titel
Intuitiv Mentor for Spirituelle Solopreneurs
Hjemmeside
Intuitiv Mentor Joyann Nielsen
E-mail
joyann@joyfulliving.dk
Telefon
41432001
Adresse
Nørregade 10, 8543 Hornslet

Introduktion

Spirituel business med begge ben på jorden

Mit navn er Joyann Nielsen. Jeg har været spirituel iværksætter i over 30 år. Jeg har primært arbejdet med energiclearing, healing, Feng Shui, krop og spiritualitet. Jeg er samtidig webdesigner med speciale i WordPress hjemmesider til spirituelle iværksættere. 

 

Mentor for Spirituelle Iværksættere

Mit liv som spirituel iværksætter startede i 1989, hvor jeg åbnede døren til min lille klinik med zoneterapi og massage. Siden da har jeg været selvstændig det meste af tiden, og har fulgt med i udviklingen fra dengang vi førte kassekladde og markedsførte os via opslag i helsekostbutikker, avisannoncer og løbesedler. Jeg lavede min første hjemmeside til Joyful Living i 2003, og mine virksomheder omfatter iværksætter eventyr som terapeut, behandler, Feng Shui konsulent, webdesigner og smykkedesigner. 

Jeg deler nu ud af min store erfaring med, hvad der skal til for at lykkes som spirituel iværksætter. Det handler både om den daglige praksis, om energiarbejde, om hjemmesider, om sociale medier, om grafik, om moms og skat regler, om målsætning, om at være organiseret og samtidig følge sit hjerte og sin indre vejledning. 

Jeg står for en online Intuitive Business CLUB,  hvor du får månedens Kundalini Yoga sæt sammen med og uundværlige business redskaber. Det kan være ideer til hjemmeside, sociale medier, billedbehandling, kreative projekter, nyttig viden og meget mere. Jeg tilbyder samtidig et længere kursusforløb for solopreneurs,

Specialer

Brancher

  • kundalini yoga
  • Kundalini Yoga
  • Kurser, workshops
  • mala meditationskæder
  • Mentor
  • space clearing

Hjemmesider

Kort


Intuitiv Mentor Joyann Nielsen - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt