Profil

Navn
Henning Daverne
Titel
Meditations og mindfulnesslærer, foredragsholder, forfatter, uddannelsesleder
Hjemmeside
Henning Daverne
E-mail
info@henningdaverne.dk
Telefon
Adresse
, 2900 Trørød

Introduktion

Henning Daverne er forfatter, foredragsholder og meditationslærer

Meditation: Er 12 minutter virkelig nok?

Mange opfatter meditation som en tidskrævende og kompliceret aktivitet forbeholdt spirituelt ambitiøse og søgende mennesker. Men vi ved i dag, at selv korte og enkle meditationssessioner er nok til at forandre vores hjerner, hvis de foregår regelmæssigt.

Forskere har længe vidst, at der sker store og væsentlige ændringer i hjernen på mennesker, når de i spirituel søgen mediterer intensivt gennem mange år. I dag ved vi, at lignende om end mindre forandringer også sker, når vi bruger meditation som en slags motion for hjernen fri af enhver religiøs sammenhæng.


Selvudvikling

I selvudvikling er formålet at formindske afstanden imellem meditationsstolens ro og hverdagens stress ved at udvikle evnen til kontakt med det indre nærvær uden nødvendigvis at sætte sig med lukkede øjne i et rum.

Det bliver med træning efterhånden muligt at forbinde sig med dette nærvær, mens man befinder sig lige midt i sin pulserende hverdag. Imens man køber ind, skriver mails, kører bil eller leger med sine børn.

Selvudviklingsprocessen handler dybeste set om at lære sig selv at kende og over tid at opdage hvordan man selv via aktivitet i personligheden af ubevidst vane, overskygger den indre frihed som findes i menneskets naturlige tilstand. I takt med at disse vaner bliver bevidste kan man slappe af omkring sine mønstre og se på sig selv og livet med nye øjne.

I de øjeblikke hvor kontakten til den naturlige tilstand ikke er overskygget af tanker og følelses vaner fra fortiden, bliver det klart at selvudvikling ikke handler så meget om udvikling men snarere om transformation af personligheden så den bliver transparent for den underliggende naturlige tilstand som altid venter, som solen, bag skyerne i personlighedens mørke.

I de momenter hvor man mærker varmen og velbehaget i den naturlige tilstand ser ens liv øjeblikkeligt smukt ud, uafhængigt at de ydre omstændigheder, og paradoksalt nok giver denne indre oplevelse netop overblik, mod og energi til at ændre på de ydre omstændigheder så de kommer i harmoni med den naturlige tilstand.

Henning Daverne: Workshops, bøger, guidede meditationer, kurser og foredrag

se mere på www.henningdaverne.dk og www.god-dag.dk 

Brancher

  • Meditation
  • 12 minutter til succes
  • foredrag om mindfulness i virksomheder
  • Henning Daverne
  • Medarbejdere og Teams
  • Meditation
  • meditation og mindfulness
  • meditation og mindfulnesslærer

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


Henning Daverne - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt