Profil

Navn
Coach, stresscoach, mindfulnesstræner, forfatter og foredragsholder Lisbeth Fruensgaard i Vejle
Titel
Coach med speciale i stresshåndtering, mindfulnesstræner, foredragsholder, kursusleder og facilitator for netværk og workshops
Hjemmeside
Lisbeth Fruensgaard
E-mail
lf@lisbethfruensgaard.dk
Telefon
20652966
Adresse
Junker Stranges Vej 44, 7100 Vejle

Introduktion

Jeg hjælper dig med at gøre karriere med balance og nå mål uden stress.

Få hjælp til stresshåndtering

Hvordan står det til med stressen på din arbejdsplads?

Det er min passion at hjælpe så mange som muligt med at leve et liv uden stress og at gøre danske arbejdspladser fri for stress. Forebyggelse og reducering af stress på arbejdspladsen er derfor et centralt omdrejningspunkt i mit firma Lisbeth Fruensgaard Coaching, der har eksisteret siden 2006.

Hvis din arbejdsplads er plaget af stress - eller gerne vil forebygge stress, kan jeg tilbyde kvalificeret og professsionel hjælp. Jeg holder foredrag om stresshåndtering og arbejdsglæde og udbyder kurser og workshops om stresshåndtering til både ledere og medarbejdere. På kurserne lærer I både, hvordan I forebygger og reducerer stress, og hvordan I bedst hjælper en stressramt kollega. Alle kurser kan skræddersys, så de passer specifikt til jeres behov.

Jeg tilbyder også personlige stresshåndteringsforløb og stresscoaching til dig, der er sygemeldt med stress eller som oplever rigtig mange stresssymptomer og er lige på kanten af en stress sygemelding. Stresscoaching er også for dig, der ikke føler dig decideret stresset, men bare har en følelse af at mangle glæde, overskud og energi i hverdagen. Forløbene henvender sig til ledere, medarbejdere og private.
Læs mere om

Personlig stresshåndtering, onlinekursus

Personlig, stresshåndtering 1:1
 

Certificeret Stresscoachudannelse

Stressmaster uddannelsen er en professionel certificeret stresscoach uddannelse for dig, der vil lære at hjælpe mennesker med stress.

Du bliver klædt på med nogle af de allerbedste stresshåndteringsværktøjer samt up-to-date- viden om stress. Ikke mindst, lærer du at centrere dig selv og finde din egen indre balance, så du til hver en tid kan udvise ro og nærvær overfor den person, du skal hjælpe.

En positiv sideeffekt ved at være Stressmaster er, at du sikrer, at din egen hverdag er fri for stress. For det at være en god Stressmaster kræver nemlig, at du anvender alle værktøjerne selv på daglig basis. Men alt dette lærer du meget mere om på uddannelsen.

Læs meget mere om den spændende Stresscoachuddannelse her

Så også ekstramodulerne 
Stressmaster Business 
Stressmaster foredrag og workshops

 

Business in Balance 

Business in Balance, er for dig, der vil skabe vækst og udvikling med balancen og det hele liv i behold. Konceptet tager udgangspunkt i det feminine lederskab og sætter fokus på, hvordan vi kan bruge den feminine energi og power langt mere i vores business og karriere. 
Læs mere om Business in Balance her

Mindfulness

Jeg tilbyder også undervisning i mindfulness for både enkeltpersoner og teams. Hvis en afdeling eller et team på din virksomhed ønsker at lære hvad mindfulness er, hvordan mindfulness trænes, og - ikke mindst - hvordan mindfulnessteknikkerne intregreres i arbejdsdagen, kan I booke mig til enten et kursus eller en workshop om mindfulness.

Mindfulnesskurset forløber typisk over 4 uger, mens workshoppen kan afholdes over enten en halv eller en hel dag.

Hvis du søger et individuelt og helt personligt kursus i mindfulness er forløbet  "Bliv centreret og kom i kontakt med din indre kraft" noget for dig. Her får du personlig mentoring fra Lisbeth Fruensgaard og kommer i dybden med de tanker og følelser, der rør sig i dig. Kurset giver dig ro, energi, adgang til nye ressourcer og bringer dig i kontakt med dig selv.
Læs mere om det personlige mindfulnessforløb her

Specialer

Brancher

 • Coaching
 • Stresskonsulent
 • Meditation
 • Mindfulness
 • Bøger, CD, DVD
 • coach
 • Foredrag
 • foredragsholder
 • forfatter
 • Kurser, workshops
 • kursusleder
 • Ledelse
 • lederkurser
 • lederudvikling
 • Medarbejdere og Teams

Hjemmesider

Kort


Stresscoach uddannelse - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt