Familiecoach Pia Beck Rydahl

Profil

Navn
Pia Beck Rydahl
Titel
Familiecoach, teenagecoach og forfatter
Hjemmeside
Hverdagens Helte
E-mail
piabeck@hverdagenshelte.com
Telefon
31 10 33 03
Adresse
Slotsgade 15 2th. , 3400 Hillerød

Introduktion

Jeg er et passioneret menneske, med et stort drive på at skabe en bedre verden for børn, unge og deres familier. Jeg startede kursus- og coaching virksomheden Hverdagens Helte>>.  i 2005, hvor jeg arbejder som familie- og ungdomscoach og foredragsholder. Jeg brænder for at unge mennesker lever i familieliv, hvor ligeværdighed og anerkendelse af hinandens forskelle er integrerede værdier. 

Jeg har siden jeg var 16 år, været draget af og lært om menneskets personlige og spirituelle udvikling - dels min egen samt støttet andre i deres. 

I 2006 startede vi ungdomskurset Teenpower, der i dag afholdes i 6 andre lande i Europa, hvor jeg også holder seminarer for fagfolk (i samarbejde med Jesper Juul og Famiylab International)   

Min kæphest er den danske folkeskole.  Jeg tror på at fremtidens medicin til nutidens udfordringer i skolerne, blandt andet er mindfulness og heartfulness på skoleskemaet. Derfor har jeg være medstifter af non-profit foreningen Hjerterum I skolen >> hvis formål er at styrke skolernes hjerterum for tidens børn.

Jeg er forfatter til 3 bøger:  Teenpower>>, som er udkommet på dansk, tysk, norsk, finsk og slovensk. Ydermere har jeg skrevet bogen Tweens>> sammen med Pernille W. Lauritsen og er gæsteforfatter i antologien Hold kæft og svar igen>> 

Jeg er endvidere uddannet yogalærer. Yoga og meditation er en nær ven i mit liv. 

Jeg er født i 1974 og bor i Nordsjælland med min mand og 2 børn på 16 og 12 år. Læs mere her...

Specialer

Brancher

  • børn og unge
  • familiecoaching
  • Familiecoaching
  • Familieterapi
  • familieterapi
  • familievejledning samt familiecoaching

Hjemmesider

Kort


Familiecoach Pia Beck Rydahl - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt