Bliv synlig og søgbar på nettet

Vigtigste info om Google søgeoptimering, SEO, af din hjemmeside  

Du kan IKKE søgeoptimere din egen hjemmeside PÅ din egen hjemmeside! En sandhed som adskillige webbureauer og SEO udbydere har gået meget stille med.

Læs hvorfor i Levlykkeligts nok vigtigste nyhedsbrev om hvordan du sparrer tusindvis af kroner på SEO af din hjemmeside lige her: søgeoptimering af hjemmeside

Så ligger din hjemmeside på side 2... side 3... side 4… side 5 i Google og Kunne du ønske dig at komme mere frem i feltet? Så læs endelige med. For rigtig mange er det en komplet gåde, hvorfor de ikke ligger højere i søgeresultater i Google. For mange gør jo tilsyneladende alt det rigtige; gode tekster, blogs, anbefalinger, flotte billeder, gratis gaver…. alligevel… kommer deres hjemmeside ikke højere op – hvilket betyder at der kommer for lidt trafik til din hjemmeside – og dermed færre nye kunder.

Hjælpen er nær. For du skal blot have nogle gode “trusted links” til din hjemmeside for at opnå maksimal søgeoptimering – også selvom du slet ikke er aktiv, dvs. blogger, holder foredrag, kurser osv. Google vil nemlig anerkende at din hjemmeside og dine ydelser er yderst relevante – som igen betyder at du får mere trafik fra de mennesker som søger efter netop det som du tilbyder. Kort sagt: du skal i gang med linkbuilding. Søgeoptimering, SEO, er nemmere end du tror og så kan mange af Jer spare mange penge på Adwords, Facebook og LinkedIn annoncer når I kommer højere ved søgninger ;-)

Der findes kurser i søgeoptimering,SEO, der tilbyder at du selv kan søgeoptimere din hjemmeside på din egen hjemmeside - men det kan du ikke rigtig. Men selvfølgelig er det udmærket at du selv kan lære hvordan du retter din hjemmeside mere søgevenligt til (sådanne informationer med vejledning kan du i øvrigt finde ganske gratis ved bare at google og du får dem også på Levlykkeligt Webskole) – men du skal vide at det bare ikke er det som virkelig får din hjemmeside frem i søgeresultater i Google. Søgeoptimering af din hjemmeside opnår du kun gennem "tunge" eksterne links (gode anbefalinger) til din hjemmeside, nemlig via såkaldt ”linkbuilding”. 

Link building - også kaldet linkjuice - er den vigtigste vej til synlighed og søgbarhed på nettet, dvs søgeoptimering af din egen hjemmeside! Dét får du på Levlykkeligt. Virkelig billigt endda. 

Effektiv søgeoptimering handler altså om at tunge troværdige faglige sites linker til din hjemmeside, som du får på Levlykkeligt – netop fordi det er den ældste, største og mest besøgte hjemmeside for livskvalitet og personlig udvikling. Og så sparer du tilmed også penge på online annoncering.

På Levlykkeligt får du effektiv hjælp til online markedsføring. Hurtigere end noget andet sted på nettet, vil du blive super synlig og søgbar. Vi har ikke bare indsigten og kompetencerne – men også Levlykkeligt portalen til hurtigt effektuere din markedsføring på nettet.

PS: Flere Webbureauer vil betale Levlykkeligt for hvert link de kan få hos os. Hver uge bliver vi kontaktet af web-bureauer som har kunder som dig, hvor de tilbyder os helt op til 3- 5000 kr. bare for ét link til deres kunde. Så du kan spare mange penge på et SEO bureau blot med din egen levlykkeligt profil som netop giver dig flere tunge “trusted links” til din hjemmeside.

NB: Hvorfor er links fra Levlykkeligt “tunge” og “trusted”? Det er de fordi Levlykkeligt på femtende år er et kæmpe stort, seriøst og yderst aktivt fagligt netværk, som vægter højt i Googles perspektiv.

Så en af de helt store fordele ved at være ombord netop på Levlykkeligt, som du ikke får andre steder på nettet, er altså i forhold til de fordele din hjemmeside opnår i Google søgninger – da du får tung linkjuice til din hjemmeside, som er det vigtigste i forhold til din synlighed - og søgbarhed på nettet.

Du behøver overhovedet ikke at være aktiv for at høste fordelene for synlighed og søgbarhed på Nettet via Levlykkeligt! Kun 10% af vores eksperter er aktive - resten er ombord pga. fordi deres profil let bliver fundet ved søgning udefra, og netop fordi de via links fra Levlykkeligt bliver favoriset af Google og løfter deres egen hjemmeside med op!

Den linkjuice som du får fra Levlykkeligt er nemlig guld værd - da der er tale om ”trusted links” - som du ikke får fra små eller irrelevante sites - 30 links fra alle afdelinger af ”Dansk Tømmerhandel” til din hjemmeside ville ikke betyde meget. Søgeoptimering sker ikke on-site, dvs. på din egen hjemmeside, men sker i kraft af hvem som linker til din hjemmeside. Og her er links fra et stort fagligt netværk af uvurderlig betydning.

"Ok, men jeg bruger Facebook hvor jeg linker til min hjemmeside!"

PIIISST: Facebook giver dig nul link juice værdi! Det samme gælder for LinkedIN m.fl..

Hvorfor ikke? Fordi at opslag og indlæg på Facebook og LinkedIn ikke kan søges på Google, da de er  lukkede fora, et intranet, hvor indslag desuden forsvinder ned på tidslinjen.

Bliv mere synlig og søgbar på nettet via din profil på Levlykkeligt.dk 

På Levlykkeligt.dk tilbyder vi dig personlig hjælp over Skype til at komme højt i søgeresultater og komme bredt ud med markedsføring på sociale medier.  

Rigtig mange hjemmesider er set med søgemaskine øjne meget dårligt sat op med hensyn til søgbarhed og synlighed når folk søger på nettet: nogle hjemmesider kommer slet ikke frem, mange kommer ikke frem på de første sider når der søges på faglige søgeord - men kommer kun frem når der søges på hjemmesidens navn - ikke på produkterne og ydelserne. Ofte mangler hjemmesider den nødvendige opbygning for optimering, ofte er teksterne alt for korte, er ikke skrevet med brugeren for øje m.m.
 Den gode nyhed er at der ikke skal så meget til for markant at forbedre din  hjemmesides placering frem til søgemaskinernes topresultater via din Levlykkeligt profil - herefter kan du reducere dine udgifter fx til annoncer på nettet meget mærkbart.

”Det har været et fantastisk godt valg at bruge Skype Coaching med Jens Estrup, stifter af Levlykkeligt.dk, til at søgeoptimere min profil. På kort tid har det båret frugt i søgeresultater på Google hvor jeg nu fremkommer på første side.

Den største personlige oplevelse under vores samarbejde var, at Jens under hele forløbet ”satte sig over på min side af bordet” forstået på den måde, at mit mål også var Jens’s mål.

Jeg har under hele forløbet oplevet Jens som super professionel, effektiv, skarp og kreativ og giver hermed mine varmeste anbefalinger.”

Birthe Buhl, Stress Coach & Master Coach i Aarhus

Med en helt enestående populær service på Levlykkeligt.dk hjælper vi dig personligt i samråd med dig over Skype med at søgeoptimere din profil, så den får dig og din egen hjemmeside til tops i søgeresultaterne. Læs mere om vores optimerings-coaching tilbud til dig lige efter eksemplet herunder: 


Eksempel
På et tidspunkt gjorde vi et eksperiment med Signe Saxe Jessen’s mindfulness cd: vi ville se hvor højt vi kunne få den op i søgeresultaterne på nettet... det var en hård nød at knække, for hvor mange cd'ere er det nu lige der kunne tænkes at være indenfor det felt … måske henved et par hundrede. – i hvert fald kom Signes cd ikke op på de første 6 sider. Men så begyndte vi at optimere hendes profil.

Prøv selv at google ”mindfulness cd”. Som regel kommer det op som de allerførste links, lige derunder kommer hendes hjemmeside “goderelationer.dk” som på grund af linket fra Levlykkeligt profilen bliver trukket med op i søgeresultaterne. Resultatet taler for sig selv: over 30 000 læsninger bare på Levlykkeligt som du kan se lige her: mindfulness cd  

Vi tilbyder at gøre det samme for dig med det som du har behov for kommer højere i søgeresultater. Oven i købet til meget billigere priser sammenlignet med hvad annoncekampagner på nettet hurtigt løber op i, eller hvad søgeordseksperter tager sig klækkeligt betalt for. Vi kan tilbyde det virkelig billigt og langt mere effektivt fordi Levlykkeligt portalen allerede er favoriseret af Google.

Turbo markedsførings kickstart med Team Levlykkeligt - for Pro og Super Pro

Kickstart din markedsføring med 1 times personlig optimerings-coaching over  Skype hvor vi sammen toptuner dine tekster og søgeordsoptimerer din profil, så du ikke bare bliver fundet først på nettet og kommer bredt ud i sociale medier, men også får tilpasset dine tekster så de motiverer besøgende til at kontakte lige præcis dig. Et unikt tilbud du ikke får nogen andre steder.

Har du allerede en Super Pro eller Pro, eller ønsker du i det hele taget at oprette en profil på månedsbasis,  som du betaler for over Pay Pal.

Så koster 1 time 850.00 kr. ex moms (Normalpris 1150,00 kr.)

Super Tilbud: køber du 1 års Super Pro abonnement, får du gratis optimerings-coachingtimen over Skype - plus 1 gratis måned abonnement ;-). Bestil her: Super Pro med søgeoptimering
Skriv til kontakt@levlykkeligt.dk eller ring og hør mere på tlf: 2613 2719 eller 2679 5608.

Kontakt Team Levlykkeligt
Vi svarer på dine spørgsmål og giver råd på alle hverdage.
Mail: kontakt@levlykkeligt.dk

Gratis service for Super Pro ved køb af minimum 6 mdr. Hvis du selv forfatter søgeord og en sælgende beskrivelse indsætter vi det gratis for dig - du får naturligvis hjælp på Levlykkeligt Web Skole.

Som gratis ekstravagant service går vi i "maskinrummet" hvor der er ekstra mulighed for at optimere din søgbarhed på nettet: vi indsætter lige præcis de ord og beskrivelser på din profil og profilsider som gør at du på kort tid vil se at du bliver mere synlig for søgning i søgeresultater overalt på nettet: dvs. at du vil komme meget højt i søgeresultater på nettet med lige præcis det som du ønsker at blive fundet på. Vær opmærksom på at du selv skal skrive og sende os de søgeord og små beskrivelser som du ønsker vi sætter ind da det er en gratis service fra vores side.


Kort fortalt, betyder det at dine søgeord hjælper søgemaskinerne med at finde lige netop dig når der bliver søgt på de kernekompetencer du tilbyder. Vi hjælper dig til at blive fundet af brugere der søger på nettet, så den lille tekst der fremgår af søgeresultatet (metabeskrivelsen) sælgende, indbydende beskriver lige præcis det du ønsker at blive fundet på.
  

Minimum 6 mdrs. binding for denne service

Betaler du månedligt via Paypal, skal du skriftligt i en mail til kontakt@levlykkeligt.dk acceptere en binding for minimum 6 mdrs Super Pro.

Du kan også købe en Super Pro for 1/2 eller 1 år (vælger du 1 års Super Pro får optimeringstimen på Skype gratis) via bankoverførsel, skriv til kontakt@levlykkeligt.dk 


Kontakt Team Levlykkeligt
Vi svarer på spørgsmål og giver råd på alle hverdage.
Mail: kontakt@levlykkeligt.dk
Tlf.: 26 13 27 19 og 26 79 56 08.

PS: læs om flere online markedsføringsfordele ved at være ombord på Levlykkelligt lige her: Markedsføring på nettet

 

Relaterede artikler efter områdeSøgeoptimering (SEO) - bliv synlig og søgbar på nettet. Læs hvordan