Sådan bevarer du roen efter din ferie

Jeg håber du har haft en god ferie hvor du har samlet nye krafter og energi og måske har haft tid til at skabe en indre ro i krop og sjæl. Måske oplever du som mange af os at den desværre ofte hurtigt kan forsvinde når hverdagens pligter kalder!

Kunne du tænke dig at forlænge den indre ro fra sommerferien? og endnu bedre bevare din indre ro også når feriestemningen er ovre og hverdagen indtruffet? du tænker måske den er god med dig, det er lettere sagt end gjort når hverdagen , skole eller job igen kalder og hurtig er du tilbage i dagligdagens trummerum og du genkender måske det at de gode intentioner til at finde tid til nærvær med dig selv bliver nedprioriteret? 

Jeg kan i ihvertilfald godt genkende det også selv om jeg i min hverdag er i min vidunderlige terapihave og elsker mit arbejde. Men tiden til at sætte mig helt for mig selv og bare give mig selv lov til at være nærværende med mig selv i naturen er som alle andre betinget af at jeg også skal arbejde:
Derfor vælger jeg højt at prioritere min egen tid i terapihaven hverdag hvor jeg skaber nærvær og ro i min krop og hoved, jeg bruger selv de samme natur, meditation og åndedrætsøvelser som jeg hjælper mine kunder der har brug for at slippe stress i krop og hoved eller gerne vil lære at skabe nærvær og indre balance med naturen som din hjælper.
Denne kombination er virksom og effektiv og det virker, jeg vil ikke sælge dig noget jeg ikke selv bruger, det er vigtigt for mig at mine kunder er tilfredse efter et besøg her i terapihaven og at de får redskaber med hjem som de selv hurtigt kan mærke forskellen af.
 
Har du lyst til lære at forlænge din indre ferie ro og balance og kunne skabe den selv hele tiden ? så prøv at deltage på mit næste kursus som jeg afholder i terapioasen
Søndag den 29 August 2021 kl. 11-15
jeg lover dig ikke guld og grønne skove, men jeg lover dig at du vil få effektive redskaber til at genskabe ro og balance .
 
jeg har kun 6 pladser for at give ekstra god tid til hver enkelt deltager .
 
jeg kører kampagne pris i August på kurset kun 625 kr. ,læs mere her om kursus indhold og dit udbytte på https://terapioasen.dk/kursus-i-andedrtsmeditation-og...

__________________________

Haveterapi ved Psykoterapeut Inge Pedersen
Web: https://terapioasen.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Haveterapi skaber ro og balance i krop og sind. Læs mere