Profil

Navn
Inge Pedersen
Titel
Psykoterapeut MPF
Hjemmeside
www.terapioasen.dk
E-mail
inge@terapioasen.dk
Telefon
+4528868240
Adresse
Rugtvedvej 24, 4470 Svebølle

Introduktion

Er du stressramt eller svært presset? Så prøv Haveterapi som er en anerkendt metode til at hjælpe stress- og depressionsramte til at genskabe ro og balance.

Læs mere på www.terapioasen.dk

Har du svært ved at sove? Trække vejret rigtigt? Manglende koncentration? Hjertebanken? Tankemylder? Nogle af de typiske tegn man som stressramt har, og som desværre flere og flere rammes af. Men der er hjælp at få til at lære at håndtere stress både før og efter stressen er indtruffet.

Jeg hedder Inge Pedersen, f. 1962 og uddannet psykoterapeut. Jeg har mange års erfaring som psykoterapeut, hvor samtaleterapi og stresshåndtering er mit speciale.

Jeg hjælper dig, der er stressramt, har angst eller er ramt af depression til at komme igennem krisen. Ved hjælp af samtale, får du bearbejdet dine tanker og følelser i forhold til situationen, og du får selvindsigt til at lære at håndtere og forebygge stress eller depression.

Haveterapi mod stress og depression

Jeg er specialiseret i at bruge haveterapi som behandlingsform for stress og depression med mere. Haveterapi er en metode, som er anvendt i Sverige og Danmark, og den er kendt for at hjælpe stress- og depressionsramte med at genskabe ro og balance. Haveterapi er helhedsorienteret, hvilket vil sige, at der arbejdes med det mentale, det sanselige og det kropslige.

I haveterapien arbejder vi med den mentale bevidsthed omkring det at blive alvorligt ramt af stress, og hvordan det ofte kræver en omlægning af måden at håndtere arbejdet og livet på.

Når vi arbejder med det sanselige, trænes du i at registrere og tolke de signaler, som du modtager i haven ved hjælp af dine sanser. Målet med denne metode er, at du opnår en større sensitivitet, så du kan reagere meget tidligere på stress-symptomer.

Når vi arbejder med det kropslige, fokuserer vi på at lære at finde eller genfinde din personlige viden om, hvad kroppen gør dig opmærksom på. Når man har stress, har man ofte mistet eller i bedste fald fået nedsat evnen til at hæfte sig ved, hvad kroppen prøver at fortælle en.

I Haveterapi tages der hensyn til den stressramtes overbelastning, og vi afstemmer tempoet. Alt skal gøres langsomt og alt har sin tid, således at du genfinder din egen indre ro og katalyserer dine egne helbredende kræfter.

I Haveterapi anvender jeg mindfulness-baserede øvelser samt samtaleterapi som gestaltterapeutisk metode. Det betyder, at jeg tager udgangspunkt i det, der optager dig her og nu og jeg møder dig der, hvor du er og det, du oplever. Akkurat ligesom haveterapien der hjælper dig til at lære at være mere til stede i livet her og nu.

Hvis du vil høre nærmere om det kunne være noget for dig, så er du meget velkommen til at ringe uforpligtende og få op til 20 min gratis forsamtale på mobil: 28868240.

Specialer

Klik herunder for at læse mere om:

Brancher

 • Psykoterapi
 • Meditation
 • Mindfulness
 • Åndedrætsterapi
 • angst
 • depression
 • haveterapi
 • haveterapi
 • Konfliktrådgivning
 • Natur
 • psykoterapi
 • Stilhed
 • stress

Hjemmesider

Kort


Haveterapi - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt