Profil

Navn
Inge Pedersen
Titel
Psykoterapeut
Hjemmeside
www.terapioasen.dk
E-mail
inge@terapioasen.dk
Telefon
+4528868240
Adresse
Rugtvedvej 24, 4470 Svebølle

Introduktion

Er du stressramt eller svært presset? Så prøv Haveterapi som er en anerkendt metode til at hjælpe stress- og depressionsramte til at genskabe ro og balance.

Læs mere på www.terapioasen.dk

Har du svært ved at sove? Trække vejret rigtigt? Manglende koncentration? Hjertebanken? Tankemylder hele tiden? Nogle af de typiske tegn som man som stressramt har, som desværre flere og flere rammes af. Men der er hjælp at få til at lære at håndtere stress både før og efter stressen er indtruffet.

Jeg hedder Inge Pedersen, jeg er 56 år uddannet psykoterapeut. Jeg har mange års erfaring som psykoterapeut, samtaleterapi og stresshåndtering er mit speciale.

Jeg hjælper folk (dig) der er stressramt, har angst eller er ramt af depression til at komme igennem krisen, bearbejdet og få hjælp via samtale og få selvindsigt til at lære at håndtere og forebygge stress.

Haveterapi

Jeg er specialiseret i at bruge haveterapi som behandlingsform, haveterapi er en metode som er anvendt i Sverige og Danmark, den er kendt for at hjælpe folk der er stressramte og depressionsramte at genskabe ro og balance og i sit indhold er helhedsorienteret, hvilket vil sige at der arbejdes med det mentale, det sanselige og det kropslige.

I haveterapien arbejdes der med at skabe en bevidsthed om at stress er alvorlig og at det kræver ofte en omlægning af ens måde at håndtere arbejde og livet på.

Med det sanselige trænes den enkelte i at registre og tolke de signaler som han/hun modtager i haven via sine sanser, målet er med denne metode at lære at opnå større sensitivitet så man selv kan reagerer meget tidligere på stress symptomer.

Når vi arbejder med det kropslige, fokuserer der på at lære at finde eller genfinde sin personlige viden om hvad kroppen gør en opmærksom på, når man har stress har man ofte mistet eller i bedste fald fået nedsat evnen til at hæfte sig ved hvad kroppen prøver at fortælle en.

I Haveterapi tages der hensyn til den stressramte overbelastning og vi afstemmer tempoet, alt skal gøres langsom og alt har sin tid, således at du som deltager genfinder og katalyserer dine egne helbredende kræfter.

I Haveterapi anvendes mindfullbaseret øvelser og samtaleterapi som gestaltterapeutisk, som betyder at jeg tager udgangspunkt i det der optager dig her og nu og jeg møder dig der hvor du er og det du oplever akkurat lige som haveterapien der hjælper dig til at lære at være mere til stede i livet her og nu.

Udover haveterapi arbejder jeg i Terapioasen med at hjælpe unge mennesker der har svært ved at finde deres ståsted i den svære overgang fra ung til ”voksen” ikke føler sig gode nok, præstationsangst, hvem er jeg? Hjælper dem til at finde deres indre kerner og værdier frem og skabe større selvværd. Jeg har specielle tilbud/pris til unge mennesker. 

Konflikter på arbejdspladsen

Kender du til Konflikter på arbejdspladsen mellem kollega og dig eller i teamet som ikke bliver løst og som derved gør arbejdslivet surt og til et onde? Eller i hjemmet i familien hvor konflikter der startede som små skænderier udvikler sig til alvorlige konflikter?

Så er samtale og konfliktmægling værktøjet til at løse konflikter og jeg kan hjælpe dig, Jeg har mange års erfaring med at hjælpe på offentlige arbejdspladser og private personer i min virksomhed, Terapioasen. 

Specialer

Klik herunder for at læse mere om:

Brancher

 • Meditation
 • Mindfulness
 • Åndedrætsterapi
 • angst
 • depression
 • haveterapi
 • haveterapi
 • Konfliktrådgivning
 • Natur
 • psykoterapi
 • Stilhed
 • stress

Hjemmesider

Kort


Haveterapi - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt