Psykoterapeut København Katrine Boeck

Godt i gang med voksenlivet - Gratis Webinar

07/01/2021 - 17:30

Midtvejsstatus kan foretages i 30´, 40´ og 50´erne

Godt i gang med voksenlivet? Så langt så godt. Men hvordan er det gået, og hvor er du på vej hen? Er du tilfreds? Går tingene den vej, som du i sandhed ønsker? Hvis du ved, hvad der er vigtigt for dig? Måske du er i tvivl – måske du har mistet følingen med, hvad du selv har brug for?

Måske står du i dilemmaer, der er svære at overskue eller som forhindrer dig i at leve et frit liv? 

Livet kræver opmærksomhed, lige som bilen kræver eftersyn og reparationer. Så lad os kalde dette et eftersyn, da midtvejs terminologien mere associerer til alderen omkring de 50 år. Men faktisk kan mange af de livsspørgsmål, der melder sig i 50 års alderen i mere akut og kritisk form for nogen, tåle at blive kigget på forebyggende og på forkant, så du får noget ud af dit liv. Vi kunne også kalde det en "mellemstatus". 

Gratis webinar om eftersynets karakter i efteråret 2020

Der meldes konkrete datoer ud på facebook (link herunder til side), så like siden og bliv informeret. Du kan også skrive en sms på 23206983 og skrive ´interesseret i webinar om eftersyn´, samt din email. Så får du en mail om næste dato. 

https://www.facebook.com/Coachcare.Psykoterapeut.Katrine.Boeck/ 

Du lan også læse mere om status som mit speciale her, eller måske du bare vil booke en tid på telefonen eller her i min praksis i 2860 Søborg ml. København og Lyngby. Ring da 23206983. Du kan også sende en sms, eller maile på katbo@coachcare.dk.

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: http://coachcare.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Midtvejsstatus - godt i gang med voksenlivet - gratis webinar