Psykoterapeut København Katrine Boeck

Træf bevidste valg for din trivsel livet igennem . BOG med rabat

E-bog til 150 kr.

240 sider. 

Forfatter Katrine Boeck

 

Der tales et trivselssprog i store dele af samfundet. Folkeskoler, arbejdsmarked, personlig trivsel mv. Så der er rigtig meget sprog for vores trivsel.

Men går det dybt nok?

Er trivsel blevet et politik tomt begreb, som kan anvendes uden indhold og rette menneskesyn? Kan marketing- og salgsfolk slå på, at vi måler trivsel i folkeskolen og på arbejdspladsen, uden at have ordentlig dækning og indhold? Tom salgssnak? Og politikerne tørre trivslen af på landets psykologbestand, og så bryste sig af, at der arbejdes for trivsel?

Og igen – går det dybt nok? Trives vi? Trives det næstmest lykkelige land sådan rigtigt? Og hvis, hvad er det så for en mening, vi lægger i begrebet? Hvorfor ser vi al den brok og chikane på de sociale medier? Hvorfor oplever så mange chikane eller dårligt psykisk arbejdsmiljø på arbejdspladsen, så at vi ødelægges af at gå på arbejde? Hvorfor er der så mange unge, der rammes af præstationsstress, angst mv?

Måske vi skal et spadestik dybere. Komme med andre svar på at skabe grundig og ordentlig trivsel …

 

Jeg gennemgår bl.a. psykologmarkedet og officielle tal for effekten, samt tal for ensomhed, kroniske sygdomme, psykisk sygdom mv. Jeg gennemgår ligeledes politiske programmer for trivsel, og stiller spørgsmålstegn ved metoderne.  

 

OM MIG SOM FORFATTER

Jeg er 52 år, uddannet retoriker og uddannet psykoterapeut med egen praksis. Jeg arbejder endvidere som SPS konsulent for sårbare elever i gymnasier og på SOSU-uddannelser.

Har også skrevet en bog om selvtabet.

 

KONTAKT

Katrine Boeck

Tlf. 2320 6983

katbo@coachcare.dk

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: https://coachcare.dk/
Skriv eller ring på 23206983, eller send en mail til katbo@coachcare.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Træf bevidste valg for din trivsel livet igennem . BOG med rabat