Spirituel psykoterapeut København Østerbro Anne Jørgensen

Parterapi København Østerbro - gratis forsamtale

Blog forfatter
Parterapi København, Østerbro eller online
Gratis uforpligtende forsamtale i telefonen, er obligatorisk før I booker en tid.

I parterapien på Østerbro i København, er det kærlighedens vej. I genvinder evnen til at lytte og acceptere hinanden. I lærer konstruktivt at løse konflikter og finde vej i vildfarelser. I lærer at respektere den anden i stedet for at skændes, lægge afstand eller blive ensomme. I inspireres til at forandre jeres samspil til atter at blive glædesfyldt og nærende, og I får relevante værktøjer I straks kan benytte i hverdagen.

Opdag mønstret er fjenden og ikke jer 2

Er I trætte af at gentage det samme mønster igen og igen?
Så er emotionsfokuseret parterapi (EFT-metoden), både en veldokumenteret, videnskabelig og effektiv måde. Den benytter jeg med stor succes.

Der skal investeres tid i parforholdet.

"Ræveudgange" må lukkes for at tilføre relationen den fornødne energi til forandringen. Indstillingen, vi ønsker et ærligt og kærligt forhold, er yderst vigtig. Det går selvfølgelig galt i hverdagens gøremål og rutiner, og det er muligt atter at skabe kontakt til det vigtige i relationen: At være sand med hinanden.

Hvordan vedbliver vi med at være hinandens elskede

- og hinandens elskede venner? Hvordan gør vi det godt for os? Hvor ofte skiftes der bl.a. fokus til: Hvordan gør jeg min partner glad? - i stedet for at vente på at partneren gør mig glad - hvad jo ikke sker, hvis begge venter! Det kan I lære om i parterapien København, Østerbro.

Ved at være nærværende i nuet, er det i parterapien muligt at komme ind til essensen. Dvs. at I mødes bag om de konflikter, der måtte være. Når denne kontakt åbnes, er det yderst livgivende og bringer frisk blod i relationen. Gnisten tændes igen til nærhed, intimitet og seksualitet.

Et meget godt tip

Ring og lav en aftale før forholdet allerede er gået i knude - det er den hurtigste vej til en løsning.

Du kan læser mere om parterapi ved at klikke HER:  Parterapi København

KONTAKT mig på min hjemmeside www.lifeprocess.dk , her på Levlykkeligt.dk eller ring til mig på mobil: 24891071 eller mail på info@lifeprocess.dk

__________________________

Krops- og Psykoterapeut Anne Jørgensen, København
www.lifeprocess.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Parterapi i København Østerbro med gratis forsamtale ved parterapeut Anne Jørgensen