Har du fundet "Den eneste ene"? - af Tim Ray

Forleden spurgte en af mine venner mig om jeg ikke gik og drømte om en dag at finde "Den eneste ene" - en som virkelig forstår mig, en som jeg føler mig virkelig nært forbundet med, en som jeg kan dele mit liv og mine drømme med. Og jeg svarede at jeg havde fundet "Den eneste ene". På to måder:

For det første, sagde jeg til min ven, har jeg opdaget at "Den eneste ene" er mig selv. Mennesket som jeg er sammen med 24 timer i døgnet, alle ugens syv dage. Mennesket som jeg går i seng med hver aften og vågner op med hver morgen. Mennesket som jeg forstår bedre end nogen anden. Mennesket som jeg føler mig mere nært forbundet med end nogen anden. Og som jeg altid - uanset om jeg lægger mærke til det eller ej - deler mit liv og mine drømme med.

For det andet, fortsatte jeg, har jeg opdaget at "Den eneste ene" er det menneske som jeg er sammen med i hvert øjeblik. For eksempel, sagde jeg til min ven, er du lige nu "Den eneste ene" i mit liv. Der er ikke andet end dig og mig sammen lige nu. Og for fem minutter siden, da jeg gav tjeneren vores bestilling, var hun "Den eneste ene" i mit liv. I går da jeg legede med min to-årige nevø og så ind i hans øjne, var han "Den eneste ene" i mit liv. Der var kun ham og mig. Da jeg for et par dage siden løb rundt med min brors hund Tolle var han "Den eneste ene." Da jeg for et år siden gik en tur på stranden med min ekskæreste, var hun "Den eneste ene" i mit liv. Og den person som jeg giver min opmærksomhed i det næste øjeblik, vil også være "Den eneste ene" i mit liv.

Hvad med dig? Har du fundet "Den eneste ene"? Eller leder du stadig?

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Har du fundet "Den eneste ene"? - af Tim Ray