Når sjælen vågner

Når sjælen vågner- Ascension betyder at vågne op til dit sande selv. Ascension betyder at give slip på alt det du troede du var, for at blive den du virkelig er. Ascension betyder at huske hvem du virkelig er, og hvorfor du er her. Ascension betyder at få ubesværet adgang til den guddommelige kærlighed og visdom der er i dit indre.

I den vestlige verden er denne proces mest kendt som stress eller depression. Vi kalder det stress, når kroppen siger fra og ikke længere vil være med til det samme ydre pres, som den hidtil har kunne håndtere. Og vi behandler stress, som en sygdom, der hurtigst muligt skal fixes, i stedet for at ære processen, som sjælens opvågnen.

Stress er tegn på at sjælen er ved at vågne op fra sin tornerosesøvn. Tegn på at sjælen vil høres, mærkes og tages alvorligt. Menneskets sjæl forsøger i disse år ihærdigt at råbe mennesket op gennem kroppen. Gennem gråd, angst og panik. Gennem hukommelsessvigt og forvirring. Gennem smerter, træthed og mangel på energi.

Det været en spændende indre sjælerejse, som både har været fyldt med store udfordringer og fantastiske oplevelser. Størst har udfordringerne været, når personligheden har gjort modstand, været utålmodig og krævet at det hele skulle være anderledes. Mest fantastisk har oplevelserne været, når jeg har formået at give slip og acceptere det hele, præcis som det var.Store følelser har været fremme og har provokeret den ellers så følelsesmæssigt kontrollerede personlighed, ved at insistere på at være der. Følelser, der har insisteret på at blive følt, og som de gammelkendte metoder og tricks ikke har kunne fixe eller få til at gå over. Følelser, der har tvunget personligheden derud, hvor den ikke længere vidste hvem den var, og trådte til side, så sjælen kunne tage over.

Når sjælen vågner, fører den personligheden ud i kaos og stress. Sjælen kan ikke udfolde sig, så længe personligheden har travlt med at kontrollere alting omkring sig. Vi slipper først for alvor kontrollen, når vi bliver tvunget til det. Når kroppen begynder at opfører sig på måder, vi ikke kan kontrollere. Når følelserne overmander os, så vi ikke længere kan kontrollere dem. Når kroppen overmander os med sygdom, der tvinger os til at opgive noget af det pres, vi hidtil har udsat den for Når vi giver slip på den, vi troede vi var,giver vi plads til at være alt det, vi virkelig er.

Rejsen begynder....

Din rejse er måske begyndt, hvis du:

- Føler dig deprimeret og ubeskrivelig træt

- Føler dig ensom og forvirret

- Glemmer, hvad du tidligere kunne huske

- Har svært ved at tænke logisk, og indimellem føler, at du er ved at miste forstanden

- Har forskellige helbredsproblemer, der kommer og går

- Føler ulyst til at gøre ting, du tidligere elskede at gøre

- Lukker dig om dig selv, og har mest lyst til at lave ingenting

- Ikke forstår, hvad der er galt med dig, og ikke helt ved, hvad du skal stille op med dig selv

- Har det som om, at dit liv er ved at falde fra hinanden, som om det trygge og kendte forsvinder ud af hænderne på dig

Du tror måske at du er ved at forsvinde, men i virkeligheden er du ved at vågne op til din sande essens.

Det er tid til at vinke farvel til dit gamle selv, og byde dit storslåede guddommelige selv velkommen. Tid til at huske hvem du virkelig er, og hvorfor du er her, og give slip på det trygge og kendte. Tid til at få ubesværet adgang til den guddommelige kærlighed og visdom i dit indre.

Lidt rejsetips……

Det bedste du kan gøre er at acceptere situationen, og gå med den, i stedet for imod den. Give dig selv lov til at mærke dine følelser og handle efter dem:

- Sove, når du er træt

- Græde, når du er ked af det

- Rase, når du er vred

- Trække dig tilbage, når du har brug for at være alene

Observer dine følelser, lad dem være det de er, uden at tage dem personligt, uden at prøve at analysere eller fixe dem.

Lad din intolerance vise dig, hvad du har behov for at give slip på og hvad der ikke længere vibrere ligesom dig.

Når ting, jobs eller mennesker forsvinder fra dit liv, så accepter, at du blot er ved at give slip på gamle aspekter af dig, der ikke længere tjener dig.

Accepter det sorgfulde i at give slip på det gamle.

Velsign din dårlige hukommelse. Det gør det lettere at give slip på fortiden, og ikke hænge sig i detaljer.

Foretag dig kun det du har allermest lyst til at gøre lige nu - uanset hvad det er!

Vær tilstede i NUET, så meget du overhovedet kan…

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Når sjælen vågner. Læs mere