Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

Hjælp til parforhold med konfliktmægling

Blog forfatter

Stejler din mand bare ved tanken om parterapi - så vil konfliktmægling være den ideelle løsning for jer. Mange mænd har svært ved udsigten til psykologhjælp eller parterapi, fordi det kan strække sig over lang tid, og ikke altid giver helt håndgribelige resultater hurtigt. 

Nogle gange er terapi det allerbedste - men bestemt ikke altid. Jeg henviser altid til terapi hvis behovet viser sig - men ofte er den mæglende samtaleform, der er løsningsorienteret, en rigtig effektiv og forløsende hjælp til at parforhold kommer på rette vej igen. 

Jeg har haft par, hvor manden allerede efter den første mæglende samtale sagde at de havde talt langt bedre sammen i den session end de nogensinde gjorde gennem 2 og 1/2 års parterapi. Han var frustreret over det og lettet over den nye mæglende form han mødte her:

Det han havde brug for var mere en aktiv tredje person, der sikrede at samtalen ikke kørte af sporet, men forblev konstruktiv, sikrede større dybde og forståelse og frem for alt samtidig var løsningsorienteret. Han havde også meget brug for konkrete værktøjer de selv kunne bruge som hjælp til selvhjælp.  

I parforholdssamtaler tilbyder jeg et firkløver af de bedste teknikker der styrker jer i parforholdet: mægling, empatisk kommunikation, kognitiv forståelse og evt. mindfulness.

Konfliktmægling i parforholdet er et langt kortere og mere løsningsorienteret alternativ til parterapi. Det er for par i krise eller par der bare gerne vil blive bedre til at imødekomme og forstå hinanden - med andre ord blive bedre til at tale sammen, undgå konflikter og bruge dem konstruktivt når de alligevel opstår.

Korte forløb
Et forløb fra 2 til 10 sessioner giver jeres parforhold en effektiv medicinindsprøjtning. I vil opleve et stærkt fælles fokus, der gør, at I samler jeres energi fremfor at I modarbejder eller trækker for meget i forskellige retninger. I vil forstå hinanden bedre og vide hvad I hver især har brug for.

Pris for parsessions er 1600 kr. for sessions á to timer.

Om Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

Jeg har arbejdet som selstændig professionel konfliktmægler samt kognitiv coach og mindfulness træner siden 2005. I perioden fra 2001-2004 arbejdede jeg på Center for Konfliktløsning. Jeg er uddannet cand.mag i filosofi og dansk (2000) fra Roskilde Universitet.

Jeg har stor erfaring med mægling i parforhold og familier og har støttet mange mennesker i krisefyldte relationer. Jeg glæder mig til også at støtte jer.

Læs mere om hjælp til parforhold: https://www.goderelationer.dk/hjaelp-til-parforhold/

Sted: Faksegade 10, kld. 2100 København Ø
OBS: I Coronatiden afholder jeg sessions udendørs i ugenerte omgivelser. 

Kontakt:

Signe Saxe Jessen, Cand.mag i filosofi
Konfliktmæglerkognitiv coach, mindfulnesstræner
mail: signe@korax.dk
mob: 2679 5608
www.goderelationer.dk
Konfliktmægling i parforhold - et effektivt alternativ til parterapi

Signe Saxe Jessen
Professonel Konfliktmægler
www.goderelationer.dk 

Konfliktmægling og coaching i Faksegade 10 kld., 2100 Kbh. Ø

Konfliktmægling og parsessioner, Faksegade 10, kld. 2100 København Ø 

 

__________________________

Signe Saxe Jessen, cand.mag.
Professionel Konfliktmægler, kognitiv coach og mindfulness træner.
www.goderelationer.dk

Medstifter af Levlykkeligt

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Hjælp til parforhold konfliktmægling - effektivt alternativ til parterapi. Læs mere