Brug din frygt dynamisk

Har du det liv, du drømmer om på alle områder i din hverdag, er udfordret, passioneret, glad og taknemmelig hver dag?

Hvis ja, så skynd dig at hjælpe andre med at opnå det samme.

Hvis ikke, så vil jeg opfordre dig til at opsøge et nyt bekendtskab, nemlig din frygt. For din frygt kan fortælle dig noget om, hvor du kan tage de største skridt og leve det for dig mest utrolige liv.

Nu tænker du måske, at du ikke oplever særlig meget frygt i dit liv, andet end måske lige frygten for, at der skal ske dine kære noget ondt. Men nu vil jeg indvie dig i en hemmelighed. Hvis du kendte din frygt og blev ven med den, så ville det, du har opnået og oplevet indtil nu være vand imod det, du kunne opnå og de drømme du kunne udleve.

For ligegyldig om vi er bevidst om frygten eller ej, så oplever vi alle frygt. Når jeg spørger virkelig succesfulde mennesker, hvorfor de er der, hvor de er, siger de, at det er fordi, de så frygten i øjnene og handlede på det, som de var mest bange for.

For frygt er i virkeligheden et signal til handling. Frygten fortæller dig, at det her er vigtigt, meget vigtigere end alt du kan udrette uden at mærke frygten.

Rigtig mange af de klienter, jeg har mødt, fortæller mig om deres forhindringer og hæmmende tankemønstre uden at se, at det faktisk handler om frygt. Rigtig mange mennesker tænker på frygt som at være decideret bange, men frygten har mange forklædninger.

Så hvis du ikke kan se og mærke frygten i dit liv, så er mit bud, at det er fordi, du enten ikke har set den, eller fordi du aldrig nærmer dig glasloftet i dit liv. Altså med andre ord lever lige midt i trygheden, ikke udfordrer dig selv eller ikke udlever dit fulde potentiale.

Frygten kan være din bedste ven og ledestjerne, så derfor vil jeg opfordre dig til at byde den velkommen i dit liv. Det er præcis det min nye bog ”Hvad venter du egentlig på?” handler om.


Kærlig hilsen,
Sofia

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Brug din frygt dynamisk