Sov godt App

Blog forfatter

Sov godt App" - Mindfulness App til dig der ønsker en dybere og roligere søvn.

Download app'en GRATIS og lad dig guide til en 27 min. gratis bodyscan.

App’en er udstyret med en “hent til offline” funktion, hvilket gør det muligt at hente lydfilerne, så det ikke længere er nødvendigt at have internetforbindelse. Dette giver god mulighed for at tage app’en med i sommerhuset, på ferie, i toget eller andre steder på farten.

Det er vigtigt for vores velbefindende, at vi kan sove og få en god og dyb søvn, da for lidt søvn kan give indlæringsvanskeligheder og koncentrationsbesvær. Når vi over en længere periode ikke får søvn nok, kan det påvirke vores immunforsvar. Det er individuelt hvor meget søvn vi har brug for, men de fleste har brug for 7-8 timers søvn hver nat for at have overskud i hverdagen.

Når du har downloadet app'en GRATS kan du efterfølgende for et engangsbeløb på blot kr. 79,- købe adgang til resten af app'en, som indeholder over 10 timers lydfiler. Det er her du finder "Godnat og sov godt" - en guide til en dyb og rolig søvn, samt, blid guidet yoga, mange forskellige meditationer samt bodyscan.

Download app'en gratis - til iPhone - tryk her

Download App'en gratis  - til Google play Android - tryk her

Mange stress ramte oplever, at det er svært ved at falde i søvn, og at de lettere vågner om natten.

I app'en "Mindfulness bevidst nærvær" kan du lade dig guide til en dyb og rolig søvn med "Godnat og sov godt"

Rasmus Bøgelund, den internationale anerkendte komponist og musiker har indspillet og komponeret musikken til "Godnat og sov godt"Han har spillet og indspillet med et utal af de største navne, og har 15 gange været med i nomineringen af Danish Music Award.

App'en "Mindfulness bevidst nærvær" indeholder næsten 7 timers lydfiler. Lyt til flere guidede meditationer, blid yoga samt en GRATIS guidet bodyscan.

 Stresscoach Aahus Birthe Buh mobil 40 10 80 27 

www.birthebuhl.dk 

 

 

__________________________

Birthe Buhl, Stress Coach og Mindfulness instruktør
Se mere på www.birthebuhl.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Sov Godt App - få en dyb og rolig søvn. Læs mere