Klangoplevelser ved Anne Viese

3 dages Klangmassage og klangskåle kursus i Odense

03/02/2020 - 10:00
13/12/2020 - 12:02

Som selvstændig alternativ behandler bestemmer du selv dine arbejdstider. 

Du får tre dages undervisning indenfor Klangmassage men Sjæl giver dig et par vigtige redskaber til at kunne hjælpe mennesker med et holistisk livssyn frem mod et rigere liv uden eller med mindre stress, uro, angst eller PTSD. 

Jeg, Anne Viese har beskæftiget mig med alternativ behandling siden, jeg var i mine 20'ere. Idag er jeg 44 år. Jeg har en baggrund som billedkunstner, Reiki healer, kinesiolog og massagebehandler, stresscoach, mindfulness -og meditations instruktør, hvilket jeg altsammen drager fordel af I mit virke som alternativ behandler, klangformidler, meditationsunderviser og som arrangør af klangoplevelser.

Man kan sige, at jeg er ret nørdet når det kommer til klangskåle, klangmeditation og klangmassage. Det får du som kursist rigt udbytte af, når du deltager på mine klangkurser og klanguddannelser. 

Tjek listen af klangmassagekurser her

Jeg har haft klangskåle inde på livet de sidste 7-8 år. Jeg købte min første Klangskål kort efter et voldsomt stresskollaps. Dengang erfarede jeg at nærmest talt intet virkede beroligende på min psyke, sind eller min krop. Jeg var stærkt imod beroligende og smertelindrende medicin, hvorfor jeg opdagede at klangskålen jeg købte havde en fantastisk god og beroligende effekt, når jeg satte den i svingninger. Hurtigt fandt jeg ud af at det ikke var ligemeget, hvordan jeg slog på den. Det havde stor betydning på hvordan køllen lå i hånden og hvordan anslaget af den ramte klangskålens kant, hvorefter toner og klange spillede.

Alt har en frekvens. Syngeskåle og klangskåles frekvenser kan medvirke til at virke beroligende på krop og sind. Kroppens har en frekvens. Når kroppens frekvens møder frekvensen fra en klangskål, kan der opstå en heling. Der kan skabes flow. 

Klangskåle og kroppens flow kan beroliges. Det er særligt tiltrængt når et menneske oplever stress. Her ser personen fare konstant. Kroppen er i alarmberedskab og kan ikke slappe af. Stress får mennesket til at kører i overhalingsbanen. Det er ikke muligt at finde bremsen, for den er der ikke! Farten sættes blot yderligere op også går det hurtigere og hurtigere. Til sidst går det hele alt for stærkt. Pulsen stiger, hjertebanken larmer så søvnen forstyrres. Appetitten udebliver, migrænen forstærkes ligesom uroen og angsten stille og rolig får næring. Der skal ingenting til at forskrække den pågældende, som farer op over det mindste. Vedkommende kan til sidst ikke selv se det. Men det kan omgivelserne. 

Når kroppen er helt oppe at køre, kan det være svært at berolige et sådan menneske. Det kræver somregel mange timer traumebehandling hos en terapeut. Klangmassagen kan halvere processen. 

 

Jeg oplever flere og flere terapeuter, tandlæger og psykologer der drager klangenes beroligende virkninger ind i sin praksis. Også mennesker der sidder i ansvarsfulde positioner på deres job, sluger klangene råt og taler om at uden Klangmassage kan de ikke overskue alle de administrative opgaver de sidder med til dagligt. 

Jeg tilbyder tre Klangmassagekurser der tilsammen udgør en grunduddannelse som Klangmassagebehandler. 

Næste klangmassagekursus er d. 3-5. februar 2021 tjek dette link

Hvis det har din interesse kan du finde datoer på flere Klangmassagekurser her

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Drømmer du om et liv som selvstændig behandler, så kom igang med Klangmassage behandling.