Psykoterapi og coaching af dit indre barn i København

KURSUS: Kom tættere på dig selv - Heale dit indre barn og styrke dit selvværd

Blog forfatter

Lær at bryde ud af dine smertemønstre ved at heale dit indre barn og styrke dit selvværd...

Tag med på en weekend, hvor du lærer hvordan du kan gøre dig selv fri at de tanker, roller og mønstre fra fortiden, som svækker og begrænser dit selvværd, - så du kan komme tættere på dig selv og dine drømme. 

Har du overordnet set en god selvtillid, styr på rigtig mange ting i dit liv, og måske en succesfuld karriere? Men oplever du alligevel, at der er enkelte områder, hvor livet gør ondt? 

Det kræver hjertemod og styrke at vise vores sårbarhed og sensitivitet fremfor at opretholde en facade, som gør at vi adskiller os fra os selv og andre. På kurset vil du finde ind til det sted, hvor du kan hvile i dig selv, føle selvrespekt og kærlighed til dig selv. Få fred med din fortid, så du kan blive mere glad og tilfreds i din nutid og kankan udleve dine drømme og længsler, blive en bedre forælder, ven eller partner. 

Kasha Hansen har mere end 35 års erfaring som underviser, psykoterapeut og coach indenfor personlig og spirituel udvikling og er kendt for sin psyko-spirituelle indfaldsvinkel til terapi, selvudvikling og meditation.

Med en særlig evne skaber hun et rum af nærvær og tillid som understøtter, at man hurtigt og enkelt kan fokusere på kernen i det, man gerne vil have fokus på. Kasha formår at guide mennesker ind i en dybere kontakt og accept af sig selv og finde den styrke og nænsomhed, der skal til for at kunne møde de til tider svære ting i ens liv med fornyet selvindsigt og klarhed.

Få styr på din fortid, så du kan blive mere glad og tilfreds i din nutid.

Måske tør du ikke åbne dig følelsesmæssigt eller hvor du mærker mindreværd, tvivl eller angst for at udtrykke dig, vise din sårbarhed og sætte grænser overfor andre?

Kender du til at:

 • føle dig utilstrækkelig, uagtet hvor meget succes du har på det ydre plan?
 • miste din egen kraft og mangle klarhed og tro på dig selv
 • bebrejde dig selv at du er for fraværende overfor dine børn - eller skælder alt for meget ud?
 • være for kritisk eller jaloux overfor din partner - og måske bange for at blive forladt?
 • falde i pleaser-rollen, hvor du holder dig selv tilbage, ikke siger din mening og ikke får sagt fra?
 • i det hele taget være fanget i gamle mønstre og roller fra din barndom, som du ikke kan vikle dig ud af?

Og ønsker du at lære at:

 • forstå dine reaktionsmønstre, så de ikke længere styrer dit liv
 • blive bedre til at udtrykke dine ønsker og behov
 • turde tro mere på dig selv og stå op for den du er 
 • få mere selvværd og selvrespekt, og udleve dine drømme og længsler
 • blive en bedre forælder, ven eller partner 

Når vi er fanget i uhensigtsmæssige mønstre og tanker, som vi har fået med os fra tidlig alder, styrer og forgifter det vores liv som voksen, indtil vi får taget os kærligt af det.

Det kræver hjertemod og styrke, at vise vores sårbarhed og sensitivitet fremfor at opretholde en facade, som gør at vi adskiller os fra os selv og andre. På kurset vil du finde ind til det sted, hvor du kan hvile i dig selv, føle selvrespekt og kærlighed til dig selv.

Hvis disse ord fanger din interesse og du gerne vil have styr på din fortid, så du kan blive mere glad og tilfreds i din nutid, så læs mere om kurset her, om hvad vi vil arbejde med og hvad du kan forvente at få med dig hjem fra kurset.

__________________________

Kasha Hansen - Mere end 35 års erfaring
Psykoterapeut (MPF), SE-Traume terapi, Coaching og samtale terapi, NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Kursus - få mere selvværd og kom tættere på dine drømme