Hvad er tanker

Tanker er energi og energi skal og kan ikke til intet gøres, derfor er det sådan, at når vi ønsker at ændre vores sindstilstand, kan vi kun gøre det igennem ændring af vores tanker. Kun ved at forvandle en negativ tanke til dens modstykke, kan energien ændre sig fra en langsom til en hurtig vibration og med den ændring dannes der kreative tanker.

Det handler om at være nærværende, opmærksom og iagttagende. For jo mere vi træner i at være opmærksom på vores tanker, jo mere kan vi opdage årsagen til vores utålmodighed, tvivl og utilfredshed i vores liv. Vi må opøve vores tillid til troen. Troen på og viden om, at vi er i stand til at ændre vores tanker og ved at gøre det, kan vores tanker ændre vores handlinger.

Vores adfærd overfor andre tager en anden drejning. Alt er afhængigt af alt andet. Selv indgroet vaner kan ændres med tiden, når blot vi er ihærdige og træner og tæmmer vores sind. Træning af sindet vil uden tvivl give os bedre resultater med de udfordringer vi er i gang med i vores liv lige her og lige nu. Vi er i stand til at opnå alt hvad vi vil. Vi ved det bare ikke altid!  Det der står i vejen for vores dybeste ønsker er vores egne tanker! Ved at ændre tanken ændres tænkeren, men den som iagttager tænkeren er uforanderlig.

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Hvad er tanker