Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

Mor datter konflikt

Blog forfatter

Den voksne mor-datter relation kan være svær. Nogle oplever et anstrengt konfliktfyldt forhold, hvor der skal ganske få ord til at skabe en spændt stemning med vrede og modstand.

I mange tilfælde opleves det af den ene part som om vreden eller tilbagetrækningen kommer ud af den blå luft. Man ved simpelthen ikke hvorfor den anden reagerer så hurtigt og så kraftigt, og det skaber utryghed og skyhed overfor konflikter, hvilket kun gør det hele endnu sværere, ubegribeligt og endnu mere utilgængeligt at blive klog på.

Desværre kan det med årene der går, føles lettest at opgive det hele, hvis forholdet skaber mere frustration og fortvivlelse end glæde. Det er altid sorgfuldt men i sidste ende også forståeligt, når man har ramlet sammen alt for mange gange og det aldrig lykkes at finde forståelse. Følelsen af mislykkethed og håbløshed sætter sig dermed fast, og i sidste ende afsluttes relationen brat eller løber langsomt ud i sandet. Det er meget ulykkeligt, for det er absolut en af de tætteste relationer vi kan opleve gennem livet.

Heldigvis er der stadig flere mødre og døtre, der beder om hjælp udefra. Jeg oplever at det ofte sker når børnebørn er på vej eller hensynet til dem tvinger mor-datter til konfliktmægler eller terapeut, så der kan skabes et bedre eller i det mindste et tåleligt forhold.

Som konfliktmægler primært i nære relationer har jeg gennem mine 10 års erfaring haft mange sessioner med voksen datter og mor konflikter. To generationer, der kan være så tæt og virkelig ønske hinanden, men som har brug for en mæglende tredjepart, der kan lede samtalen på rette vej, så den kommer i dybden og åbner for gensidig forståelse - og ikke mindst afsluttes med nogle klare spilleregler for hvordan i hver især kan gøre det lettere at være sammen og komme de dårlige konflikter til livs. Læs mere om konfliktmægling i nære relationer her.

Få løst jeres mor-datter konflikt med brug af erfaren konfliktmægler

Står du I en svær konflikt så tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende samtale. Jo før jo bedre, I får taget hul på det i en tryg og tillidsskabende atmosfære, jo bedre er det. Har din mor eller din datter ikke overskud til at komme med, kan du sagtens komme alene og få talt om hvad du selv kan gøre for at forbedre jeres situation. Det kan føre til en væsentlig ændring i jeres relation også.

Priser og praktisk information

Ved Signe Saxe Jessen, erfaren professionel Konfliktmægler / Mediator siden 2005.

Pris: 1200 kr./timen for alle parter tilsammen
(individuelt møde 800 kr./timen)
Sted: Faksegade 10, kld., 2100 København Ø
Kontakt: Mobil: 26 79 56 08, e-mail: Signe@korax.dk

Jeg kommer også ud til jer ved familiemægling

Praktisk info om Konfliktmægling / Mediation, kontakt, pris og sted
www.goderelationer.dk

Akuttid er som regel mulig.

 

Konfliktmægling, Faksegade 10, kld. 2100 København Ø

 

__________________________

Signe Saxe Jessen, cand.mag.
Professionel Konfliktmægler, kognitiv coach og mindfulness træner.
www.goderelationer.dk

Medstifter af Levlykkeligt

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mor og datter forhold. Løs konflikten med konfliktmægler. Læs mere