Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

Profil

Navn
Signe Saxe Jessen
Titel
Konfliktmægler, Mediator, Kognitiv coach og Mindfulness-træner. Cand.mag. og partner i Levlykkeligt.dk
Hjemmeside
Goderelationer.dk
E-mail
signe@korax.dk
Telefon
2679 5608
Adresse
Faksegade 10, kld., 2100 København Ø

Introduktion

Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

Har du ærgerlige konflikter i familien, konflikter i parforholdet, eller en konflikt med en arbejdskollega? Ønsker du relationer med mere forståelse, glæde og dybde? 

Læs mere lige her: www.goderelationer.dk

”Stadig flere familier kommer til mig for at løse en konflikt og komme videre. Og de er dybt lettede ved at have en neutral konfliktmægler med, der styrer samtalen. Familier står langt stærkere sammen bagefter - også til at tage konflikter i fremtiden. Alle i familien kan læne sig lidt tilbage og opleve sig trygge ved at blive hørt og taget alvorligt. Og ikke mindst trygge ved at der arbejdes målrettet på en fælles løsning, der fungerer for alle familiemedlemmer. Løsningen nedskriver jeg som mægler i form af spilleregler og aftaler, der gør det lettere for alle at navigere i relationen.”, siger Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

Så kontakt uforpligtende den erfarne konfliktmægler Signe Saxe Jessen og læs mere om hvordan konfliktmægling forløser jeres konflikt lige her : www.goderelationer.dk 

Konfliktmægling - den forløsende samtale

Med konfliktmægling som metode suppleret med kognitiv analyse har jeg i mere end 10 år støttet mennesker med relationer der knirkede. Primært med konflikter i familier og konflikter i parforhold og konfliktmægling i skilsmisse har jeg med mæglingsmetoden hjulpet mange med at få den bedst mulige samtale der har åbnet op for en gensidig forståelse. Det er en dyb og forløsende samtale når parterne oplever tilgivelse og forsoning i konflikter.

Under mæglingen oplever mange hvor meget positivt der kan ske på blot tre timers intens samtale hvor de får en sikkerhed for at de begge bliver hørt og forstået. Hvor jeg sørger for at de holder sig på den konstruktive fremadrettede vej. Det betyder at ting der er svære at sige eller svære at høre på bliver opfanget og hjulpet på vej. Jeg hjælper med at få sagt nogle ting med nogle lidt andre ord så det er til at forstå for den anden. Jeg hjælper også med at lytte hvis én af jer har "lukket af" for den anden eller måske hører noget der er værre end det der egentlig bliver sagt. Med støtten bliver det ganske enkelt både lettere at sige det væsentlige og at høre og forstå det.

Det er en utrolig lettelse for mine klienter at opleve denne forløsende samtale hvor de opnår den forståelse fra hinanden som de ikke selv har kunne skabe.

Læs også udtalelser fra klienter ved at klikke her: Anbefaling Konfliktmægler Signe Saxe Jssen

Det kræver en konfliktmæglers neutralitet, erfarenhed og sikre fornemmelse at støtte jer begge - både så I kommer i dybden og samtidig bevarer et konstruktivt fokus på fremtiden.

Ønsker du at opleve den afklaring og lettelse i din svære relation?
Så hjælper jeg også meget gerne dig - eller jer - igennem en konfliktfyldt krise!

Læs mere om Konfliktmægling og Konfliktløsning ved at klikke herunder:
Hvad er Konfliktmægling
Hvad er Konfliktløsning

Konfliktløsning, kognitiv bearbejdning og mindfulness - Individuelle sessioner

Ønsker du selv at være bedre til at være i gensidigt styrkende relationer?
- en bedre kæreste, ven, veninde, far, mor, datter, søn, søster eller bror?

Så har du meget at hente i mine individuelle sessioner, hvor du bliver styrket i hele din måde at være i relationer og forhold på. Du vil opleve en umiddelbar effekt i forhold til dine nærmeste.

I individuelle sessioner støtter jeg dig i at mærke det du selv har brug for og hvordan du bedst kan formulere det. Og så støtter jeg dig ikke mindst i at se det hele fra den anden persons vinkel. Det er en stor øjenåbnende erkendelse de fleste her opnår, og det giver et nyt klart lys på den relation der knirker.

Konfliktløsning, åbnende og empatisk kommunikation, kognitiv coaching og mindfulness er de nøgleredskaber jeg bruger efter behov i individuelle sessioner. Redskaberne kan du selv lære at bruge i løbet af få sessioner. Det er kraftfulde værktøjer du tager med hjem og kan bruge i din hverdag.

Individuelle sessioner kan også ske over telefonen eller skype.

Priser og praktisk info om konfliktmægling, parforholdshjælp og individuelle sessioner

Kærligst Signe Saxe Jessen

Faksegade 10, kld.
København Ø.

Læs mere om mine specialer i menuen nedenfor: om Konfliktløsning og -rådgivning, Konfliktmægling, Kognitiv coaching, Mindfulness meditation og CD, Kursus og foredrag om konflikthåndtering, Mindfulness, mindfulde relationer.
For konfliktmægling ved skilsmisse, gå til skilsmissemægling.dk

Signe Saxe Jessens blog: Få tips til hvordan du får dybere og lykkeligere relationer. For lykken er i høj grad velfungerende, dybe og nære relationer. Klik her: Konfliktmægling artikler

Signe Saxe Jessens uddannelsesbaggrund
Konfliktmægler Uddannelse (+Konfliktvejleder Uddannelse, Ikke voldelig kommunikationskursus m.fl.) ved Center for Konfliktløsning. Også ansat her 2001-05.
Kognitiv Coach Uddannelse, ved Wattargruppen, Kognitivt Psykologcenter 2007-08.
Mindfulness træner, et én til én mesterlære-forløb hos Charlotte Mandrup 2009.
Cand.mag. i Dansk og Filosofi, ved Roskilde Universitets Center i år 2000. Studier i menneskets psykologi, erkendelsesformer og livsfilosofiske retninger.

Specialer

Brancher

 • Coaching
 • Parforhold og samliv
 • Mindfulness
 • Konfliktløsning og –mægling
 • Bøger, CD, DVD
 • Foredrag
 • kognitiv coach
 • konfliktcoach
 • Konfliktcoaching
 • konflikthåndtering
 • konfliktløsning
 • Konfliktmægler
 • Konfliktmægling
 • Konfliktmægling
 • konfliktmægling

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


Konfliktmægler Signe Saxe Jessen - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt