Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

Konfliktrådgivning - Konfliktcoaching

Blog forfatter

Konfliktløsning og Konfliktcoaching v. Signe Saxe Jessen

Er du følelsesmæssigt stresset af en konflikt der går dig på? Er dine tanker optaget af problematikken og diskuterer du jævnligt med dig selv om skyld eller løsninger?

De små konflikter vi tager nu og her er ikke så stressende, for de kan rense luften og kommer ud af verden. Men en langstrakt konflikt og uoverensstemmelser pga. konflikter, som vi ikke rigtig får taget hånd om, den vil ligge og nage i os. Konflikten kan vi forsøge at gemme af vejen og lægge låg på. Men det kan nogle gange gøre den endnu mere presserende. Er vi dybt berørt kan det være særdeles svært at se klart og være konstruktiv.

I en personlig samtale finder vi sammen ind til kernen af den konflikt problematik du står i. Hvad er det for følelser du tumler med og hvad er det dybest set du ønsker dig af forholdet? Får du mon sagt tingene så den anden forstår dig? Vi forsøger også sammen at undersøge hvordan det mon er at være i den andens sko? Undersøgelserne giver dig en dybere forståelse af jer begge. Du får en grundig støtte til hvordan du kan agere og kommunikere så du afspænder, åbner og skaber fornyet tillid imellem jer. Eller om nødvendigt støtte til at sige fra på en hensigtsmæssig måde.

Efter samtalen vil du føle dig styrket. Du ser nu dine egne konfliktmønstre i konflikten tydeligt . Du ser relationen i et klarere lys, forstår effekten af dine egne handlinger og får nye muligheder for at styrke relationen på en kraftfuld måde. Det kan være væsentlige erkendelser, og det kan opleves som en terapeutisk sidegevinst selvom samtalen ikke er terapeutisk. Samtalen giver dig helt konkrete værktøjer som du kan bruge i din hverdag.

Konfliktrådgivningen kan strække sig fra en enkelt session til et forløb.

Sessioner i Konfliktcoaching hos Signe Saxe Jessen kan udover konflikthåndteringsværktøjerne give dig Mindfulness øvelser og Kognitive metoder til at forstå dig selv og vende destruktive tankemønstre til mere hensigtsmæssige for dig og dine omgivelser.

Fuld anonymitet og fortrolighed er en selvfølge.

Sted: 
Faksegade 10, Kbh. Ø. 

Signe Saxe Jessen, Cand.mag i filosofi
Professionel Konfliktmægler og kognitiv coach
www.goderelationer.dk 

 

__________________________

Signe Saxe Jessen, cand.mag.
Professionel Konfliktmægler, kognitiv coach og mindfulness træner.
www.goderelationer.dk

Medstifter af Levlykkeligt

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Konfliktløsning - Konfliktcoaching løser konflikten. Kontakt konfliktmægler Signe Saxe Jessen her