Klangoplevelser ved Anne Viese

Klangbad og Klangmassage på Rudolf Steiner Seminariet i Skanderborg v/Anne Viese

30/11/2018 - 17:00

Smag på klangene fra Anne Vieses klangskåle og syngeskåle og mærk hvad Klangmassage er.

Anne Viese deler ud af sin viden og erfaringer med Klangmassage og klangbad. Kurset er et introduktionskursus for dig, der ønsker indblik i hvad klang skåle kan tilføre krop og psyke.

Måske har du en enkelt skål eller to i forvejen som du gerne vil lære at bruge, når du ønsker at finde ro og et mindful øjeblik i din dagligdag. 

Anne starter sin undervisning med en guidet klangmeditation, der på nænsom vis skaber tankestilhed. Klangmassagen får os til at mærke os selv, så vi bliver nærværende, rolige og med større overskud.

Klangbadet pakker os ind med sine toner og samklange og fremmer dels knogle heling og fiberskader. Både Klangmassagen og klangbadet er gavnligt for mennesker med bindevævslidelser, kronisk trætheds syndrom, PTSD og stress. 

Det kan anbefales at du oplever en fuld Klangmassage og klangbadsbehandling hos en Klangmassør eller Klangaktør inden du tager kurset, men det er ikke et must.

Hvornår?

Fredag d. 30/11 kl. 17-20 hos Audonicon i Skanderborg 

Tilmeld dig og læs mere her: https://anne-viese.nemtilmeld.dk/18/

Ring og hør mere om Klangmassage - en individuel terapeutisk lydbehandling med 3-7 klangskåle hos Anne Viese: 60661631 - book din tid på Annes@klang-oplevelser.dk 

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Anne Viese: Miniworkshop med klangskåle - bliv klog på Klangmassage og Klangbad i Skanderborg