Klangoplevelser ved Anne Viese

Klangbad og Klangmassage på Rudolf Steiner Seminariet i Skanderborg v/Anne Viese

21/02/2018 - 18:00
30/11/2018 - 17:00

Smag på klangene fra Anne Vieses klangskåle og syngeskåle og mærk hvad Klangmassage er.

Anne Viese deler ud af sin viden og erfaringer med Klangmassage og klangbad. Kurset er en oplevelse med klangskåle for dig, der ønsker indblik i hvad skåle med klang kan tilføre krop og psyke.

Måske har du en enkelt klangskål eller syngeskål i forvejen, hvilken du gerne vil lære at bruge, når du ønsker at finde ro og et mindful øjeblik i din dagligdag. 

Anne starter sin undervisning med en guidet klangmeditation, der på nænsom vis skaber tankestilhed. Klangmassagen får os til at mærke os selv, så vi bliver nærværende, rolige og med større overskud.

Klangene pakker os ind med sine toner og samklange og fremmer dels knogle heling og fiberskader. Både Klangmassagen og klangbadet er gavnligt for mennesker med bindevævslidelser, kronisk trætheds syndrom, PTSD og stress. 

Det kan varmt anbefales, at du oplever en fuld Klangmassage bahandling hos en Klangmassør eller Klangaktør inden du tager kurset, men det er ikke et must.

Hvor og Hvornår?

Du kan tage på klangmassage kursus i København, Odense og Skanderborg. Du kan også lægge lokaler til og byde dit netværk på en hel dag i Annes og klangenes beroligende nærvær.

Læs gerne mere her: https://anne-viese.nemtilmeld.dk/

Ring og hør mere om Klangmassage - en individuel terapeutisk lydbehandling med 3-7 klangskåle hos Anne Viese: 60661631 - book din tid på Annes@klang-oplevelser.dk 

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Anne Viese: Miniworkshop med klangskåle - bliv klog på Klangmassage og Klangbad i Skanderborg