Psykoterapi og coaching af dit indre barn i København

Coaching og terapi der virker

Blog forfatter

Coaching- og terapi sessioner

Kasha tilbyder individuelle sessioner i terapi og coaching og har over 25 års erfaring med individuelle forløb.

Hun har en psyko-spirituel indfaldsvinkel til personlig udvikling og hun tager udgangspunkt i elementer af Essentiel Touch, Nuets bevidsthed og Mindfulness som værende en naturlig del af terapi-og coachingens mange facetter og udtryk.

Kasha har med sin afklarende og blide måde en evne til at skabe et kontaktfyldt rum. Hendes accept og rummelighed får mennesker til at slappe af og gør det muligt for den enkelte at finde den styrke og nænsomhed der skal til, for at se på de svære temaer i ens liv.

I mødet med Kasha opstår der et nærvær; som får mennesker til at synke dybere ind i sig selv og opdage, at den man er, - er så meget dybere end sindets og følelsernes konstante foranderlighed.

Du kan læse mere ved at klikke her, og du kan se datoer og pris her

Udtalelser/feedback
Jeg hører derfor ofte, at et forløb hos mig har givet positive og vedvarende resultater og været både livsændrende og transformerende.

Du kan læse nogle af de seneste udtalelser fra dem, der har gået på mine kurser eller i egenterapi/coaching hos mig ved at klikke her

__________________________

Kasha Hansen - Mere end 35 års erfaring
Psykoterapeut (MPF), SE-Traume terapi, Coaching og samtale terapi, NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Individuelle sessioner og forløb med Mindfulness, NLP eller Chock Trauma