Mentor for mønsterbrydere - Din Rette Vej

En traume-aktiverende omverden

Har du tænkt over, hvor traume-aktiverende vores omverden egentlig er?

For traumerne har altid været der hos stort set alle mennesker.

Men vi lever i en tid, hvor vi konstant bliver vurderet på vores præstationer, hvor alting går vanvittigt stærkt, hvor mange føler, at der ikke er plads til forskellighed og fællesskab, og hvor vi hurtigt kan opleve at være helt ude af kontrol med os selv og vores hverdag.

Det genaktiverer i den grad tidligere oplevelser af ikke at føle os gode nok, at blive overset og overhørt, at blive mobbet eller angrebet, at føle sig skyldig i konflikter eller at føle os ansvarlige for den gode stemning, hvilket mange af os formentlig kan genkende i mere eller mindre grad.

Med krige, katastrofer, ulykker og sygdomme, er det samtidig naturligt at frygt, dødsangst, afmagt og opgivenhed i den grad også bliver trykket til.

For traumerne har altid været der i alle generationer.

Dog er vores liv og hverdag blevet så meget mere voldsom, hektisk og grænseoverskridende, at traumerne nu bliver vækket til live i fuldt flor.

Derfor er der heller ikke noget at sige til, at så mange mennesker på daglig basis lider med stress, angst eller depression.

Så selvom det er ekstremt vigtigt at forsøge at forbedre vilkår og præmisser for både arbejds- og privatliv, er det OGSÅ virkelig essentielt, at vi hjælper både os selv og hinanden til langt højere bevidsthed omkring hvordan traumer ofte holder mennesker fanget i lidelse og gør det ekstra svært at skabe forandringer, og hvordan vi styrker os selv og hinanden til at modstå den ellers traume-aktiverende omverden.

For vi må jo desværre nok erkende, at rigtig meget af det voldsomme der sker i både ind- og udland ikke lige stopper indenfor kort tid.

Derfor holder jeg et gratis webinar ’Barndomstraumer skaber forandringsblokeringer’, hvor du som fagprofessionel (sagsbehandler, socialpædagog, mentor, coach eller lign.) får konkret viden om, hvilken modstand de fleste borgere/klienter bremses af, og som gør, at dit arbejde ofte kan føles op af bakke. Derfor vil du også efter webinaret være langt bedre i stand til at hjælpe dem videre til bedre trivsel og deres ønskede forandring.

Du er meget velkommen - du melder dig til lige her:

https://www.camillaschou.dk/Gratis-webinar-jan

__________________________

Camilla Schou Andersen. Mentor for Mønsterbrydere, foredragsholder og Ph.d. i Sundhedsvidenskab
Læs mere her: http://www.camillaschou.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Traumer skaber stress. Læs mere her.