Intuitiv Mentor Joyann Nielsen

Online mala kursus

Blog forfatter

Online mala kursus med Joyann.

Har du lyst til at genoplive din kreativitet gennem en spirituel proces? 

Joyann har lavet spirituelle smykker og mala kæder i en årrække. Nu deler hun ud af sin erfaring med, hvordan man kan lave sin egen malakæde med fokus på  kombinationen af den spiritulelle proces og det kreative arbejde. 

En mala meditationskæde er et spirituelt redskab, som du kan bruge til at forstærke din intuition, sætte meningsfulde intentioner og meditere på et mantra. Malakæder er lavet af naturmaterialer som krystaller, træ og hellige frø, og på det online mala kursus viser Joyann dig, hvordan du bruger de forskellige materialer. 

Vi arbejder med en proces, hvor du kontakter din intuition og mærker ind til, hvilke chakraer og livsområder, du har mest brug for støtte i din proces. Derefter vælger du krystaller til din kæde ud fra farcer og energier, som bedst kan gå ind i samarbejdet omkring din spirituelle rejse. 

På malakurset bliver du ført igennem hele den kreative rejse, fra oplægning af de 108 stenperler i et smukt mønster, til snor, knuder, kvast, til indvielse af din helt egen, unikke malakæde. 

Se mere om mala kurset på Shining People hjemmesiden. 

 

__________________________

Glade tanker fra
Joyann Nielsen
https://shiningpeople.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mala kursus online