Er du klar over, du holdt mig vågen den halve nat!

Sådan lød min hilsen til en nær samarbejdsparter, da jeg stod op i morges.

Rikke ved nemlig, jeg er ret begejstret for The Secret - og ikke mindst resultaterne af at bruge loven om tiltrækning i hverdagen!

Derfor anbefalede Rikke mig op til efterårsferien at anskaffe to bøger med Joe Vitale, som er medforfatter til filmen og bogen The Secret. Jeg fulgte anbefalingen.

Vil du gerne vide mere om, hvordan du fænger dine læsere? Vil du se dine læsere, sluge hvert eneste ord, du skriver, eller kunne du bare godt tænke dig, at optimere dine ressourcer? Så kan jeg også varmt anbefale dig at købe bogen Hypnotic writing af Joe Vitale.

Synes du det er mere interessant at skabe en fremragende tilværelse for dig selv? Vil du vide, hvordan drømmejobbet kommer til dig? Vil du vide, hvordan du kan tiltrække rigdom - også selvom krisen kradser? Så er bogen Attractor Factor af Joe Vitale måske noget for dig.

Den første bog fik jeg rigtig godt gang i i efterårsferien. Og sidstnævnte bog holdt mig vågen den halve nat. Han skriver fantastisk og fængslende. En super Oplevelse!

Du kan købe begge bøger hos Saxo.com

PS. Har du endnu ikke haft den store fornøjelse af The Secret?
Så køb The Secret-pakken hos 2wellness - lige nu med attraktiv rabat!

Der venter dig en perlerække af fantastiske aha-oplevelser. Tankens kraft er enorm, og det bliver snart en sport for dig at bevare roen og se, hvordan tingene kommer til DIG. Slut med at knokle og spekulere!

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Er du klar over, du holdt mig vågen den halve nat!