Klangoplevelser ved Anne Viese

Klangmassagekursus i Odense er et grundforløb der lærer dig de vigtigste redskaber indenfor Klangmassage behandling

13/05/2022 - 10:00

Når du kommer i flow med livets puls, føler du dig heldig. Tingene kommer let og ubesværet til dig - alt går op en en højere enhed. Positive tilfældigheder og sammentræf, synkronisitet og drømme der går i opfyldelse, er blot een af tegnene på at flowet kører. 

Du får tre dages undervisning indenfor Klangmassage og Klangmeditation

Modulet hedder med Flow.

 

Her får du et par bud på, hvordan du kan begynde at tiltrække de ting, du ønsker i dit liv. Desuden præsenterer jeg redskaber, så du kan begynde at slappe af nyde livet mere. Måske oplever du endda at kunne slippe mulig stress, vrede og kontrol. 

Jeg, Anne Viese har beskæftiget mig med alternativ behandling siden, jeg var i mine 20'ere. Idag er jeg 44 år. Jeg har en baggrund som billedkunstner, Reiki healer, kinesiolog og massagebehandler, stresscoach, mindfulness -og meditations instruktør, hvilket jeg altsammen drager fordel af I mit virke som alternativ behandler, klangformidler, meditationsunderviser og som arrangør af klangoplevelser.

Man kan sige, at jeg er ret nørdet når det kommer til klangskåle, klangmeditation og klangmassage. Det får du som kursist rigt udbytte af, når du deltager på mine klangkurser

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Klangmassagekursus med Flow et grundforløb hos Annes Klangmassage og Klangskåle Klinik i Odense