Yoga Rejser Mindfulness Retreat - Wise On Life

Badeferier og strandferier

Blog forfatter

 

Badeferie og Strandferie. På Wiseonlife.dk finder du udvalgte bade- og strandferier til hele verden - eksklusivt fra kvalitets-rejsebureauer

Drømmer du om at komme afsted til strandparadiset - stedet hvor du bare kan koble helt af og lade dig opvarme af solen og omslutte af hav og badevand. Stedet for den romantiske ferie. Eller stedet hvor du og hele din familie kan holde familieferie og hygge jer ved pools og på stranden under palmerne. Hvor der vel at mærke er god plads på stranden og i resortet der ligger afsides og roligt i smuk natur.

Bali og Gili øerne, rundrejse 25 dage på egen hånd. Se wiseonlife.dk

Badeferier på wiseonlife.dk er udvalgt efter eksklusivitet. De er alle håndplukkede af de kvalitetsrejsebureauer vi samarbejder med og som kender stederne.

Du kan bo på stranden på skønhedens ø, Korsika. Du kan bo i afslappet luksus på Mauritius når det er bedst med din elskede og med familien. Eller du kan tage til Bali og kombinere badeparadis med en fantastisk rundrejse på øerne med templer, kultur og smuk natur.

Badeferier kan let kombineres med naturrejse, kulturrejse, rundrejse på egen hånd og meget mere, så lad dig inspirere med spændende unikke rejser.

Besøg Danmarks nye rejsesite wiseonlife.dk skabt i 2014.

 

 

__________________________

Besøg Wise On Life ved ved at klikke her: Rejser, Retreats og  livsstil 

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Badeferier og Strandferier - udvalgte bade-strandferier på Wiseonlife.dk