UGENS UNIKKE KVINDE - når familien er vigtigst...

UGENS UNIKKE KVINDE

 

Nicoline-Simone Søberg Møller - Når Familien er vigtigst…

16-årige Nicoline-Simone er kendt som den yderst modige og talentfulde sangfugl i dette års udgave af X Factor på DR1. I denne uge, har coaching-virksomheden Unikke Kvinder udnævnt Nicoline-Simone som Ugens Unikke Kvinde, hvor det dog denne gang ikke skal handle om X Factor.

 

Musikken i hjertet

Sangen og musikken fylder stadig rigtig meget i den unge piges liv og der er ingen tvivl om, at det er her hendes hjerte bor, når talen falder på, hvad der er hendes store passion. Det stråler ud af Nicoline Simone, at hun i sit feminine lys, er omkranset af den air der tydeligt fremgår, når kvinder gør det de virkelig brænder for. Hun stråler på sin helt egen unikke måde, selvom alt i hendes liv ikke har været en dans på roser.

 

Opsøgte sin biologiske far

Da Nicoline Simone og hendes lillebror var yngre, havde hun ingen kontakt med sin far. Selvom hun dengang havde en rigtig god kontakt med stedfaderen, blev det efterhånden et brændende ønske for hende, at møde sin biologiske far.


Nicoline-Simone var længe meget i tvivl og bange for, om det nu var for tidligt at opsøge ham. Alligevel trodsede hun sin egen frygt og tog som kun 14-årig en kæmpe beslutning om at opsøge sin rigtige far. En beslutning der har haft stor betydning i hendes liv. I dag ses de stadig og Nicoline-Simone mener helt klart, at dette valg om at gøre drømmen til virkelighed, har været den modigste beslutning, som hun nogensinde har taget og hun har på ingen måder fortrudt sin handling.

Endvidere fremgår det tydeligt, hvor meget familiens støtte til alle hendes projekter også har haft stor betydning for hende. ”At synge og skrive musik er nemlig det, der gør mit liv spændende og udfordrende at leve”, siger Nicoline-Simone.

 

Nicoline-Simone brugte bl.a. også her sit mod til at nå sit store mål, at få kontakten til sin biologiske far. Så kære Unikke Kvinde derude… Hvad skal der til for, at DU når det mål der er vigtigst for dig?

Hvis ikke hos din familie – hvor kan du så hente den støtte du har brug for til at nå dit mål?

Måske kan det være en ide´ at rydde op i dine relationer? Hvem støtter dig og hvem dræner dig?

 

Nicoline-Simones gode råd: tro på dig selv, vær dig selv, følg dit hjerte og gør dine største drømme til virkelighed.

 

Unikke kvinder inspirerer gennem deres valg til at gøre drømme til virkelighed.

 

Kærligst

Mirja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Unikke Kvinder -når familien er vigtigst. Læs mere