Rideterapi og nærvær med heste - i Københavnsområdet

Profil

Navn
Susanne Østervang
Titel
Rideterapeut, Hestemassør, Dyrehealer, Bach-multiterapeut, Speciallærer, Voksenunderviser og Mentor
Hjemmeside
E-mail
susvang@hotmail.com
Telefon
2986 5122
Adresse
, 3540 Lynge

Introduktion

Rideterapi – oplev nærvær og stilhed med islænderhesten i skøn og rolig natur nær København

Nærvær og Stilhed er for mange en luksus i dag. Og for kropsligt og mentalt at kunne befinde sig godt i en travl hverdag, er det vigtigt at give sig selv en oplevelse af nærvær og stilhed i ny og næ. Dette vil gavne os alle for den mentale og kropslige tilstand. At være mindful.

Sammen med islænderhesten har du mulighed for at opleve nærvær og stilhed i smukke åndehuller og fredfyldte oaser. Islænderhesten, som er opdraget af naturen, vil med sin direkte kontakt til naturen og med sit rolige væsen og sin rolige rytme, føre dig gennem skoven.

Det kan både være på hesteryg eller at du går sammen med islænderhesten og mærker roen og rytmen, hvor forskellige behagelige øvelser indgår. Det er at være mindful, at være nærværende og opmærksomt tilstede sammen med islænderhesten. Under dette samvær vil vi arbejde en del med vejrtrækningen og grounding, jordforbindelse.  

At være så tæt i kontakt med islænderhesten vil åbne op for dit følelsesliv både kropsligt og mentalt. Du vil her opleve, at islænderhesten sætter processer i gang hos dig og at du mærker en afspænding og afbalancering af henholdsvis din krop og dit nervesystem. Islænderhesten er et dyr med et rigt følelsesliv og stærke sanser, og er derfor i stand til at spejle dig og skabe kontakt. At inddrage islænderhesten åbner altså op for helt nye muligheder generelt med en ærlig og naturlig kontakt fra hesten.

Rideterapi kan tilbydes individuelt til dig, som barn, ung eller voksen. Jeg har bred efaring indenfor forskellige diagnosefelter såsom Autisme, Aspergersyndrom, ADHD, Skizofreni mm. Jeg har samarbejdet en del med private pædagogiske firmaer, kommuner mm.

Rideterapi kan tilmed bruges ved stress, angst og depression, trivselsproblemer, styrkelse af selvværd og selvtillid samt opnå større kropsbevidsthed og samhørighed.

Rideterapi kan også bruges af forældre, der har angst, når deres barn/børn vil starte med, at ride. Her vil et forløb i rideterapi afhjælpe eller minimere denne angst.

 

Kontakt mig gerne pr. telefon el. mail for en forsamtale, så vi kan tilrettelægge et forløb, der passer til dig og dine behov.

Jeg glæder mig til at arbejde med dig!

Kærligst Susanne Østervang

Specialer

Brancher

  • Mindfulness
  • Andre Terapiformer
  • hestemassage
  • hestemassage
  • indre ro
  • nærvær
  • Rideterapi
  • rideterapi København
  • rideterapi nordsjælland
  • stilhed

Hjemmesider

Kort


Rideterapi og nærvær med heste - i Københavnsområdet - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt