Blogger og Hverdagsfilosof

Blog

Navn
Gitte Olesen
Titel
Blogger & Hverdagsfilosof
Hjemmeside
www.gitteolesen.dk
E-mail
mail@gitteolesen.dk
Telefon
41984048
Adresse
Tisvilde Bygade 30B, 3220 Tisvilde

Introduktion

Blogger, hverdagsfilosof, selvudviklingsnørd og eventyrer; brændt barn har mange navne. Jeg blogger om livet. På godt og ondt. De fedeste opture og der hvor jeg står i lort til halsen. Om drømme, ønsker, eventyrlige rejser - og hverdagens øllebrødstanker. Jeg er vild med at lege forfatter, og det bedste i verden er, når dèt man elsker, af og til viser sig, at gøre en positiv forskel, for nogen derude et sted.

Hvis du bliver lidt gladere, lidt klogere, eller lidt inspireret, af at læse med på mine blogs, så er der solskin i mit hjerte. Og sådan blev der mere glæde og godhed den dag, i et lille hjørne af verden.

Jeg har mange års erfaringer, med at luge ukrudt i de indre citronplantager, og har heldigvis også plukket en hel del saftige sydfrugter. De skal presses! Det gør livet juicy´er. 

Det larven tror er verdens ende, er i virkeligheden en sommerfugl.

… jeg er ved at trylle min hjemmeside om til en blog, wish me luck!  www.gitteolesen.dk

Jeg er uddannet ID Psykoterapeut og ID Mentor hos Ole Vadum Dahl på ID Academy, foruden en overbygning som misbrugsbehandler (Fobiskolen Kbh)  og adskillige kurser i traumebehandling (SE metode + Noel Larsson, m.fl) systemisk familieopstilling (Liv Dhanyo Thommesen)  drømmearbejde (Jørgen Groth), meditation og mindfullness (Ole Vadum Dahl m.fl) Jeg har i tre år været tilknyttet et krisecenter for voldsramte kvinder og børn, og har desuden været frivillig faglig rådgiver på Center for Seksuelt Misbrugte på Frederiksberg.

Kærlig hilsen
Gitte Olesen 

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Blogger
  • Forfatterspire
  • livskriser
  • Meditation
  • selvværd

Hjemmesider

Kort


Blogger og Hverdagsfilosof - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt