Parforhold rådgivning København

Parforhold rådgiver København

Blog forfatter

Daisy Løvendahls klienter kommer til hende med det, der udfordrer deres parforhold og kærligheden i en travl hverdag.

Måske kender du hende fra ALT for damerne, Vores Børn eller podcasten ”Når 2 bliver til 3”. Daisy Løvendahl er kendt for at kunne give en dybere forståelse for, hvad der udfordrer jeres parforhold. Hos hende får du både viden, forståelse og redskaber, som virker, og som du kan bruge i en travl hverdag. Allerede efter første samtale går du derfra med en følelse af at have fået noget med hjem, som du kan bruge.

Du kan læse mere om Daisy’s samtaler her

Du får hos hende en erfaren sparringspartner, som både tør gå jer på klingen og som kan være utroligt nærværende. Hun går altid en ekstra mil for at hjælpe dem, hun arbejder med.

Med en baggrund indenfor eksistensfilosofien, kommunikation, coaching, emotionsfokuseret parterapi og klinisk sexologi fokuserer Daisy på jeres vilkår, og på hvordan hun styrker det bedste hos jer. Hun kan tale om alt fra lyst til skænderier og gør det i en ligefrem tone.

Hun tilbyder både et fortroligt rum til par, der kæmper med et konkret problem. Det kan være alt fra nedsat lyst, utroskab til konflikter med familien. Til et rum for udvikling sammen. I en tid hvor mange mennesker ønsker personlig udvikling og ønsker at leve et liv, der er mere en ren overlevelse, tilbyder Daisy konkrete redskaber til at vokse sammen.

Parforholdet i dag er ikke længere nødvendigt for at kunne leve et liv med økonomisk sikkerhed, glade børn og et godt sexliv. Det er historisk unikt, at vi kan få det hele uden at skulle være gift. Bagsiden ved denne frihed er, at vi kan vælge hinanden fra – og det gør knap 50% af alle par årligt. Derfor skal vi også vælge kærligheden til. Vi skal give den samme energi, som vi giver vores arbejde.

Når vi aktivt vælger kærligheden til, får vi til gengæld lykken i at være helt tæt på et andet menneske. Vi får en livspartner, en medforælder og en legekammerat i sengen.

Så i stedet for at vente på at gnisten kommer tilbage, når børnene er blevet større, eller det bliver sommer, hvorfor så ikke allerede i dag gøre noget for at give kærligheden et løft?

Hvis du med din kæreste er kørt fast i konflikter, drænende diskussioner, for meget tid på arbejdet, uenighed om opdragelsen eller mangel på lyst – så giv jeres kærlighed omsorg ved at investere i et forløb hos Daisy.

Et forløb på 5 samtaler af 1,5 time koster 7500 kr, hvilket er mindre end 3 timer hos en skilsmisseadvokat, men en hel del sjovere.

Daisys klienter siger:

”Det er den bedste samtale, jeg har oplevet. Jeg er så glad for at have oplevet det med min mand” Mie

”Vi skændes meget mindre end før vi tog dette forløb og når vi skændes er det ikke nedbrydende, men noget som gør os klogere.” Ulrik

”Jeg troede min lyst var væk efter at have fået 2 børn, men samtalerne hos Daisy gav mig og mit kæreste et rum til at finde hinanden igen intimt – og det er jeg lykkelig for” Anne

”Vi ville være blevet skilt uden din hjælp. Tak” Martin

Lyt også til hendes podcast ”Kære Daisy” eller se hendes video’er med råd til kærligheden.

__________________________

Daisy Løvendahl · Forfatter & personlig rådgiver
+45 51940710
mail: hallo@daisylovendahl.dk
https://www.daisylovendahl.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Parforhold rådgiver København - konkrete råd og redskaber. Læs mere