Hvem er du - på sjæleplan?Hvem er jeg på sjæleplan? Har jeg levet før? Hvad er mit formål og mine styrker? Hvorfor løber jeg ind i en usynlig mur hver gang jeg forsøger at skabe mine drømme?Disse og flere spørgsmål besvares i de akashiske optegnelser, der indeholder information om enhver sjæls tanker og handlinger.

Hvor findes disse optegnelser?

Disse optegnelser findes i det eteriske og de der arbejder i de akashiske bibliotek kan få adgang til dine optegnelser, med din tilladelse. Hermed kan du få svar på hvem du er og hvilke negative påvirkninger der hindrer dig i at skabe det liv du ønsker.

Det guddommelige ønsker at du skal have overflod

Overflod af glæde, kærlighed, penge osv.. Vi er ikke sendt til jorden for at lide og leve i mørket. Vi har nogle livslektioner som vi skal lære og muligvis også noget karma, fra tidligere fejltagelser. Men livet er ikke ment til at være en kamp. Vi må gerne være lykkelige og frie mens vi lærer.

Hvorfor lever jeg så ikke i overflod – hvis det er det guddommeliges ønske?


Vi har fået den frie vilje og et ego til at forholde os til verden. Her på jorden har egoet fået overtaget. Vi har glemt hvem vi virkelig er. Derfor har vi gennem vores liv uundgåeligt beskæftiget os med negative indflydelser. Nogle har sat sig fast hos os og holder os tilbage i vores spirituelle udvikling. De kan forårsage at vi går i ring og gentager samme fejltagelser igen og igen.

Hvad er negativitet?

Negativitet kan komme i form af en tankeform der er blevet gentaget igen og igen. En anden sjæl, vi har et disharmonisk forhold til, kan skyldes oplevelser fra tidligere liv eller dybereliggende illusioner/mønstre i os selv. I det hele taget er negativitet bare valg vi har taget ud fra vores ego, i f.eks. grådighed, vrede, smerte eller had. Traumer eller fejltagelser som vi ikke har tilgivet os selv og andre for.

Kan negativitet bare fjernes?

Negativiteten skal blot afdækkes, hvorefter vi beder om at den bliver fjernet fra dit energifelt. Med mindre en del af dig holder fast og ikke ønsker at leve uden(vi kan blive trygge ved det velkendte), vil denne fjernes permanent og du er fri til at lære dine livslektier og skabe det liv du ønsker dig. Nogle blokeringer heales øjeblikkeligt, hvor igen andre tager tid(nogle måneder)at arbejde sig ud gennem systemet. På denne måde kan vi som et løg pille ubalancer og blokeringer af lag for lag, som vi er parat til det og opleve at vi efterfølgende udvikler os hurtigere og nemmere

Du kan læse mere på www.bricksite.com/soulhealing

Anneli Lindeborgh. __________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Kære Anneli et spændende tema du der tager op ! jeg havde skrevet en kommentar som næsten er et indlæg ..det blev måske ikke helt relevant.. Bruger det nok til en ny blog , jeg er mest interessert i nuancerne ang det med Ego og Sjæl .. bla de misforståelser som nogle mennsker jeg møder har ang at de tror Egoet er noget der skal fjernes .. men det er måske ikke det du mener ? .. jeg tror ikke på at vi skal fjerne noget ..men at alt kan transformeres, at alle vores mønstre indholder aspekter af noget oprindeligt , noget essens , som mønstrene skal "transformeres tilbage til .. Jeg har selv oplevet hvordan stærke "negative" følelser er blevet forvandlet til de oprindelige essenskvaliteter de kommer fra, det er en meget interessant og livgivende process, skal jeg hilsen og sige : ) Kærlig hilsen Johanne Juanita
Kære Johanne Tak for din kommentar : )Det er godt du spørger. Jeg mener bestemt ikke at egoet skal fjernes. Egoet kan netop være vores redskab, mens vi lever i denne verden. Den største frihed oplever jeg er at vende rollerne, så egoet ikke længere er den der styrer slagets gang. Når vi vælger at bruge egoet som vores tjener og ikke omvendt. Det som jeg mener når jeg siger at vi kan have taget valg, ud fra egoet, der ikke tjener os, er at de valg vi tager når egoet har kontrollen, er ikke dem der gør os lykkelige. Vi kan i virkeligheden få en masse sjov ud egoet, når vi bare sørger for at være den der vælger i vores liv. At tæmme egoet, oplever jeg, kan være en øvelse der kræver vedholdenhed og styrke, men også netop som du siger være en helt fantastisk rejse og liv givende process : ) Kærlig hilsen Anneli
Hvem er du - på sjæleplan?