Puha i dag kommer politiet og henter mig

Puha i dag kommer politiet og henter mig, og jeg kommer sikkert aldrig hjem til mit lille hus igen.

HVA HVIS......

Engang skrev jeg sangen Hva hvis, som handlede om alt det skrækkelige man kunne sætte bag sætningen hva, hvis. Siden har jeg øvet mig en del på at sætte alle mulige gode ting bag hva hvis. For hva hvis ville lige som ikke rigtig forsvinde ud af mit system. Så hva hvis det hele nu ramler og vælter i stormen og hva hvis taget flyver væk og jeg står her ude i regnen helt alene ja det prøvede jeg at erstatte med hva hvis nu der er en engel der griber mig, hvis jeg falder. Hva hvis det hele bliver meget bedre end jeg havde forestillet mig Hva hvis livet bare er et godt og rart sted at være med kærlighed og glæde. Og hva hvis mennesker er gode og vil mig det bedste. Det blev så meget bedre af det. For hva hvis er en lille orm, der kan forvandles til en larve, der igen kan forvandles til ens smuk sommerfugl, hvis jeg tænker hva hvis den orm i virkeligheden er en larve.

MEN i dag kom hvad hvis med store tænder, der nåede at gnave i mig i næsten fem minutter. DE HAR MODTAGET MAIL FRA DE DANSKE DOMSTOLE stod der.

Nej nej nej. Hva hvis jeg er anklaget for et eller andet igen. For jeg har været anklaget ebgang og stået skoleret i Københavns byret. Det vil læserne af min bog Ind i min himmel vide. Og jeg tabte hele molevitten. Jeg var ved at skulle forlade mit hjem og sælge alt. Jeg tabte en sag om et ulovligt kontraktbrud. I ungdommens vovemod havde jeg indgået en livslang kontrakt med en manager, og da jeg forlod den stod jeg pludselig anklaget. Og jeg tabte. Fordi jeg havde skrevet under på noget med meget meget småt.

Men alligevel blev jeg i mit hus. For hva hvis man er ved at miste alt og skriver en bog om det, der bliver en kæmpe succes. Og det var det der skete. Ind i min himmel var simpelthen min største succes nogensinde. Og jeg skrev den fordi jeg stod anklaget og var ved at miste alt.

Og så kom den mail. Åh nej. Jeg ved ikke engang hvordan jeg kommer ind i min eboks. Og jeg hamrede løs på alle tangenterne på computernen, mens mit hjerte hamrede med. Hva hvis de kommer igen ....

Og så kom jeg ind i eboksen. Her kunne jeg læse en mail fra de danske domstole om min tinglysning. Nå ja jeg har jo fået omlagt mit lån i banken. Fordi min søde bankrådgiver så, at jeg ved at omlægge mit lån kunne spare næsten 1500 kroner om måneden frem over og indtil jeg er firs år gammel. Hvis jeg altså lever så længe.

Pyha. Hva hvis en mail fra de danske domstole er en besked om, at nu skal jeg betale mindre end jeg plejer. Hva hvis mennesker er gode og vil mig det bedste. Hva hvis der er kærlighed i verden, og jeg kan sidde her med tag over hovedet i mit lille hus. Hva hvis alt går godt. Og hva hvis det ikke gør og der så er den der smukke engel der griber dem der lader sig falde.

Ja så er Hva hvis en fin lille larve, der kan udvikle de smukkeste vinger, så den endda kan flyve selv. Ved siden af den smukke engel, der griber alle dem, der falder.

Kærligst Majbritte Ulrikkeholm

__________________________

Majbritte Ulrikkeholm er Sanger, komponist, forfatter og underviser
Læs mere på: http://www.majbritteulrikkeholm.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Politiet henter mig - jeg kommer sikkert aldrig hjem. Læs mere