Går det godt?

Går det godt?

Nu er vi 2 tredje dele gennem 2010.

Kan du huske de nytårsløfter du gav dig selv? Hvordan går det med at holde dem?

Hvis det ikke går så godt, så kan du nå det endnu :-)

Men først.. hvad er det der skal gå godt? Er det dit arbejde, dit forhold til kæresten eller børnene, eller måske er det noget helt andet? Du ved hvad det er, bare ved at se på hvad du bruger det meste af din tid på. Hvis størstedelen af din tid og dine tanker går med arbejdet, så er det der du gerne vil have det skal gå godt.

Men er det nu også det?

Er der noget andet, som du virkelig elsker at bruge din tid på, men som du hele tiden udskyder, fordi der er andre, vigtigere ting på, programmet?

Måske har du lyst til at arbejde frivilligt som besøgsven, men du har ikke ”tid”, eller måske vil du gerne støtte en familie i Afrika, men du har ikke ”råd”, eller måske vil du gerne gøre børnene på hospitalets kræftafdeling glade, men du ”tør” ikke.

De fleste mennesker har et område de brænder for at gøre noget ved, men fordi de er ”fanget” af hverdagen, så får de ikke gjort det. Vi er vanemennesker, som fortsætter i det spor vi nu engang føler os veltilpasse i.

Men faktum er at uden udvikling, er vi i gang med afvikling.

Så vi skal gøre noget anderledes hele tiden, for ellers går vi i stå. Nogle kalder det vækst - det er ikke det samme som at anskaffe flere fysiske ting, men i stedet at have bedre oplevelser. Ægte vækst er når vi føler vi har gjort en forskel for andre, og vi vokser i vores forståelse af hvad det vil sige at være mennesker.

.. og med hensyn til nytårsløfterne, så er det faktisk nemt at ændre sine vaner.


1. Beslut det
2. Gennemfør det
3. Fejr det!

Eller lær hvordan her http://www.firmalatter.dk/latterkurser-og-workshops/bryd-vanen.htm
Normal 0 21 __________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Går det godt?