Afmagt

Af alle følelser er afmagt, for mig, den værste. Det er fordi den består af flere elementer og flere følelser – fra angst til vrede.

Med andre ”ubehagelige” følelser som vrede og angst, kan jeg komme omkring dem. Jeg kan bruge undskyldninger for hvorfor jeg føler som jeg gør, og hvorfor jeg vælger at handle eller undlade at handle. Men afmagt er en ren følelse – den kan jeg ikke omgå eller undskylde, jeg kan kun være i den og dét er ikke skægt!

Igennem årene er jeg blevet mere hensigtsmæssig i min håndtering af afmagt. I stedet for at lade mig fuldstændig styre, i op til flere dage af den, kan jeg i dag efter et par timer, ryste noget af følelsen af mig, og få øje på grunden til afmagten. Jeg kan se hvad jeg kan bruge den til, og måske vigtigst af alt, jeg kan holde den hos mig selv, ikke smide den i hovedet på andre og skyde skylden for afmagten på dem. Jeg kan stå ved den, selvom jeg ikke har lyst. Og jeg kan, på en god dag, se hvilke gaver der ligger i afmagten – jeg kan se (og her taler jeg af erfaring) at når jeg giver slip, bevidst slipper tøjlerne, og 100 % viser hvem jeg er og hvordan jeg har det i den afmagt, ja, så sker der de vildeste ting!

Men der er også tidspunkter, hvor afmagten fylder alt. I øjeblikket sker der frygtelige ting rundt omkring i verden. Ting, hvor afmagten er alt hvad der er. En af de ting, er naturligvis jordskælvet og alt hvad det har medført i Japan. Jeg vil bede alle der læser dette, uanset om du er healer, terapeut, coach, blikkenslager, politikker, eller frisør om at bruge 5 min. af din tid på at sende kærlighed til Japan. Bare 5 minutters forkusering på at sende så positive og kærlige tanker afsted som du kan. For når afmagten er allerstørst, har vi alle brug for andre der hjælper, selv i det små, selv med ting, der på overfladen ikke virker til at have nogen virkning.

Men vi er hvad vi sender ud, du er hvad du sender ud, jeg er hvad jeg sender ud. Så send en kærlig tanke til Japan, det hjælper på afmagten!

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
afmagt er for mig det værste