Fysisk ubehag, fysisk sygdom – eller bare undertrykt gammel energi?

Mange mennesker er ikke klar over at meget – eller måske endda det meste – af det fysiske ubehag som vi oplever i vores kroppe, ikke er fordi vi er fysisk syge og lider af en såkaldt ”sygdom”. Men snarere et tegn på at vi har gammel energi fanget i vores systemer. Gammel energi som vi ikke forstår eller anerkender – og som er opstået som følge af at være i relationer som var, eller er, mindre end sunde. Og eftersom så mange af os aldrig har lært hvordan vi kan passe på os selv og have sunde grænser i vores forhold, oplever vi indre stress og så opstår der disse følelser af fysisk ubehag. Det er noget jeg ser i rigtig mange af de mennesker som kommer til mig for rådgivning.

For at hjælpe folk med at anerkende og forstå hvad det er de oplever, arbejder jeg med en proces som jeg kalder for ”følelsesmæssig dekompression”. En proces som hjælper folk med at forstå og gradvist frigøre den gamle energi som er ophobet i deres systemer. For det første, ved at hjælpe os med at komme i kontakt med det som sker inden i os. Og for det andet, ved derefter gradvist at reducere det følelsesmæssige tryk eller ubehag som vi oplever. (Ordet ”dekompression” kommer af det engelske ord ”decompression” som betyder nedsættelse eller ophævelse af et tryk.) Øvelsen er nem at lave og får som regel øjeblikkeligt en til at føle sig lettet – og den kan også føre til værdifulde nye indsigter og information. Og jeg viser også folk hvordan de kan selv kan lave denne øvelse derhjemme.

Jeg beskriver ”følelsesmæssig dekompression” teknikken i detaljer i min nye bog ”Sunde relationer & helbredende processer” som udkom den 25. april. Du kan læse mere om ”Sunde relationer & helbredende processer” på min hjemmeside www.beamteam.com.

__________________________

 Barbara Berger, forfatter, coach og underviser

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Fysisk ubehag, fysisk sygdom – eller bare undertrykt gammel energi?