Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

Mindfulness - prøv en guidet meditation

Til glæde for dig har jeg lavet en guidet mindfulness CD og lagt den ud på Myspace. Gennem års praksis med individuelle personer har jeg nu valgt at lægge instruktionen ud på nettet, så det kommer bredere ud.

Hører du CD'en jævnligt vil du med sikkerhed skabe mere ro i din krop, og i dine tanker og følelser. Du får en metode du kan bruge dagligt og når du er urolig og stresset. Giv dig selv den gave at høre track 2-5 så ofte du kan, det tager blot ca. 25 minutter. 

Mindfulness meditation - accepteret af læger og psykologer
Mindfulness meditation er en gammel metode fra Østen, der er helt uden religiøse konnotationer. Mindfulness er i dag alment brugt af psykologer og i særdeleshed brugt i forbindelse med kognitiv terapi. I lægeverdenen er den primært brugt som en stressreducerende metode kaldet MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction).

Træningen indhold
Træningen består i at komme tilstede der hvor du er lige nu og her. Sanse dine omgivelser og komme ned i kroppen.

Med en kropsscanning opøver du evnen til at mærke din krop og skabe jordforbindelse. Det er samtidig en opmærksomhedstræning idet du flytter fokus fra sted til sted i kroppen.

Med koncentrationsmeditation træner du bevidst at stilne dit sind ved at tælle dine åndedrag. Det er en effektiv metode du kan bruge hvor end du går og står, og den skaber umiddelbart ro i tanker og følelser. Koncentrationsmeditationen er en forberedelse til den egentlige mindfulness mediation.

Med mindfulness meditation træner du opmærksomt og ikke-dømmende nærvær. Det er en indsigtsmeditation hvor du lærer dig selv at kende. Du registrerer dine tanker og følelser, rummer dem på en accepterende og ikke-dømmende måde og så slipper du dem ved hjælp af åndedrætsteknikken. Du får dermed indsigt i dine tanker og følelser uden at blive erobret af dem. Du er med andre ord ikke dine tanker og følelser. Tanker og følelser kommer og går og du har mulighed for at styre dem. Du bliver dermed herre i eget hus.

Suppler med personlige samtaler

Bliver svære følelser eller tanker ved at dukke op i meditationen er det en god idé at få dem bearbejdet med en professionel samtalepartner. Kontakt mig som mindfulness træner og kognitiv coach eller kontakt en terapeut eller en psykolog.

Hør mindfulness CD'en ved at klikke her: Mind Master. Mindfulness for dig og mig. Som bonus finder du på samme CD guiden Sov Godt hvis du har svært ved at falde i søvn.

Eller køb mindfulness CD'en for 149 kr. inkl. forsendelse ved at skrive din adresse til signe@korax.dk

God fornøjelse!
Signe saxe Jessen

Min meditationsbaggrund
Min egen meditationsbaggrund er årelang. I 1998 blev jeg guidet af meditationslærer Svend Trier, siden praktiserede jeg også Thich Nhat Hanhs metoder, studerede bøger af B.H. Gunaratana, Kamalashila, Suzuki, Jon Kabat-Zinn og Jack Kornfield. Senest er jeg personligt uddannet i mindfulness-instruktør af Charlotte Mandrup, hvis velvillighed, indsigt og erfaring jeg takker for.

Signe Saxe Jessen, Cand.mag i filosofi
Konfliktmægler, kognitiv coach og mindfulness træner.

www.goderelationer.dk

__________________________

Signe Saxe Jessen, cand.mag.
Professionel Konfliktmægler, kognitiv coach og mindfulness træner.
www.goderelationer.dk

Medstifter af Levlykkeligt

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Tak for det - meget brugbart. Behagelig stemme, passende pauser. Kan anbefales.

Hej Signe

Det er en meget rolig  og smuk meditation, der bringer optimal ro og fred i sindet. tak for den og for dit store givende arbejde, også med Levlykkeligt.

Jeg ligger den på min facebookside nu.

kærligst Merete

Kære Alice og Merete Tak for jeres kommentarer på CD'en. Rigtigt dejligt at vide I kunne lide den! Hilsen Signe __________________________

Signe Saxe Jessen, cand.mag.
Professionel Konfliktmægler, kognitiv coach og mindfulness træner.
www.goderelationer.dk

Medstifter af Levlykkeligt

Mindfulness. Få en guidet mindfulness meditation gratis på nettet.