Kom højere på Google

Glemt af Google? Måske er din hjemmeside ikke bygget op som Google foretrækker? Også selvom den blot er få år gammel! Måske modarbejder den nærmest Google - som betyder at sandsynligheden for at du bliver fundet er som at finde en nål i en høstak, eller svarer i bedste fald til et visitkort tabt på gaden.

Selvom du måske ikke lige har fulgt med, har kravene til din synlighed på nettet for nyligt ændret sig radikalt. I dag er opbygningen af din hjemmeside afgørende for at blive fundet på Google – og for hvor højt du kommer op! Bruger du også Google Adwords kan der være meget at spare.

Ved du om din hjemmeside er optimeret til Google?
Under alle omstændigheder er det kun den ene side af sagen. For... ét er at blive fundet, men bliver du også kontaktet?

Logikken i designet er selvfølgelig vigtig, men opbygningen af dine tekster er afgørende: mange hjemmesider taber brugernes tålmodighed. Mange skriver om sig selv (hvem er jeg/vi, /ydelse/produkt/værdier) før de fortæller om det brugerne er interesseret i, nemlig: hvad får jeg ud af det! Det sidste bliver altid favoriseret af brugerne - og derfor af Google.

Vi gør det for dig
Med indføling og forståelse for din branche og dine nye kunder, giver holdet bag levlykkeligt.dk dig hjælp til selvhjælp:

Vi bygger dine tekster op så de ikke alene bliver bruger- og læsevenlige, men også præcise og sælgende. Vi designer og googleoptimerer din hjemmeside så det er let for dig at rette, tilføje tekst og billeder: det er nemlig vigtigt du jævnligt selv opdaterer din hjemmeside - Google prioriterer aktivitet.

Mangler du flyers, visitkort, brochurer og logo? Vi hjælper, så det er i linie med designet på din hjemmeside. Vi samarbejder også med gode fotografer hvis du vil have professionelle billeder.

Har du brug for hele pakken eller en af delene?
Hvis du fornemmer at det kun kan gå for langsomt: så kontakt os uforpligtende; send en mail til Signe signe@levlykkeligt.dk eller ring til hende på 2679 5608


Team LevLykkeligt:

Henrik Norberg er programmør og designer
Jens Estrup er tekstforfatter
Signe Saxe Jessen
er kontaktperson

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Kom højere på Google