Psykoterapeut København Hanne Christensen

Psykoterapeut København Psykoterapi og Parterapi

Blog forfatter

Psykoterapeut & Parterapeut Hanne Christensen - tilbyder psykoterapi

At tale om det der er svært

Er du et sted i livet, hvor du oplever tristhed, kaos eller at livet er rigtigt svært for dig at håndtere, så lad mig støtte dig i at få skilt tingene ad og hjælpe dig med at bearbejde det som er svært.

Du ved og kan hurtigt mærke, når vi begynder at tale om din livssituation, hvad der er vigtigst og hvad der blokerer for din energi og opfattelse af det gode liv.

Nogengange kan det være så ubehageligt og gøre så ondt at se virkeligheden i øjnene, at det er nemmest at fortsætte på bedste vis på beskostning af tab af livsglæde og livskvalitet, dette kan være en frygtelig høj pris for ikke at handle og mærke livet.

Jeg tilbyder at støtte og hjælpe dig i individuel terapi i trygge proffessionelle rammer.

Jeg støtter dig fordomsfrit og omsorgsfuldt med at mærke og se det svære i øjnene, at turde rumme og være i den virkelighed, der til tider gør så frygteligt ondt, kan forkomme faretruende eller fuldstændig uhåndterbar.

Jeg ved du er eksperten på dit liv, du får min opmærksomhed og støtte til at finde meningen med dit liv. Genfinde glæden og lysten, så du kan finde dig tilrette med de vilkår, du er givet i livet eller som er opstået efter sygdom eller svære tab, vilkår du måske ikke kan gøre noget ved, udover at lære at leve med dem, så du får et godt liv igen.

At komme til rette med sine vilkår

Jeg skabe et sted for dig hvor du kan få fred og ro til at mærke og tale om det der forstyrrer dig i livet. Det kan være angst, lavt selvværd, stress, depression, sorg, livskriser eller det at være pårørende til en der er alvorligt syg eller egen sygdom. Dine vanskelige vilkår kan også være opstået af manglende omsorg og opmærksomhed - psykisk omsorgssvigt - i din barndom, måske har du være meget alene og været meget ensom, uden nogen at støtte dig til.

Det kan også være problemer i parforholdet eller i familielivet, konflikter i dine relationer der er svære at håndtere eller løse. Det kan også være du oplever at du gentager et mønster igen og igen og at det ødelægger meget for dig.

Måske oplever du drama og kaos i dine relationer, det er ikke det der er hensigten, men det er det du oplever, det er sådan det er.

Følelsen af ikke at være god nok

Du er ikke forkert, men det kan føles sådan. Følelsen er frygtelig destruktiv og meget svær at håndtere, da den kommer snigende og overvælder og handlingslammer os, når vi er mindst forberedte. Vi vil sammen kigge på hvordan nogle af dine handle mønster er opstået for at forhindre måske forkerthedsfølelsen eller måske for at beskytte din sårbarhed.

Jeg vil støtte dig, så du bliver bevidst om, hvornår du bliver fanget af de svære følelser eller når du udlever dine følelser på en destruktiv måde, der skader dig, så du får mulighed for at gøre noget andet i de situationer, du finder uløselige.

Du er eksperten på dit liv

Vi vil finde ressourcer og se muligheder, du er eksperten på dit liv, jeg vil lytte og spørge ind til dit liv omsorgsfuld og fordomsfrit. Der hvor jeg fornemmer du har dine blinde vinkler - vi har alle blinde pletter, som kan skabe kaos eller utryghed for os - vil jeg hjælpe og støtte dig i at opleve, mærke og få talt om det der ligger og forstyrrer, så du kan finde nye måder at agere på.

Du er meget velkommen til at ringe på tlf. 23985826 eller sende en mail til hc.psykoterapi@gmail.com for at høre, om det du har det svært med er noget jeg kan hjælpe dig med og få en fornemmelse af, hvem jeg er. Du kan også læse mere her.

 

 

 

 

__________________________

Hanne Christensen, Privatpraktiserende Psykoterapeut & Parterapeut
Læs mere på: http://www.kbhpsykoterapi.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykoterapeuter København få god hjælp læs mere her