Psykoterapeut København Hanne Christensen

Psykoterapi København Psykoterapeut Hanne Christensen

Blog forfatter

Psykoterapeut Hanne Christensen tilbyder samtaler om det der er svært

Som psykoterapeut støtter jeg dig hvis du er et sted i livet, der er rigtigt svært at håndtere, måske føler du dig magtesløs og måske kniber det med livskvaliteten, lad mig støtte dig i at få skilt tingene ad og hjælpe dig med at bearbejde det der føles svært.

Du ved og kan hurtigt mærke, når vi begynder at tale om din livssituation, hvad der er vigtigt og hvad der blokerer for din energi og opfattelse af det gode liv. Hvad der giver mening for dig.

Nogen gange kan det være så ubehageligt og gøre så ondt at se virkeligheden i øjnene, at det er nemmest at fortsætte på bedste vis på beskostning af tab af livsglæde og livskvalitet, dette kan være en frygtelig høj pris for ikke at handle og mærke livet.

Jeg tilbyder at støtte og hjælpe dig i individuel terapi i trygge proffessionelle rammer.

Jeg støtter dig fordomsfrit og omsorgsfuldt med at mærke og se det svære i øjnene, at turde rumme og være i den virkelighed, der til tider gør så frygteligt ondt, kan forkomme faretruende eller fuldstændig uoverskuelig og uhåndterbar.

Jeg ved du er eksperten på dit liv, du får min opmærksomhed og støtte til at finde meningen med dit liv. Genfinde glæden og lysten, så du kan finde dig tilrette med de vilkår, du er givet i livet eller som er opstået efter sygdom, svære tab eller skilsmisse, vilkår du måske ikke kan gøre noget ved, udover at lære at leve med dem, så du får et godt liv igen på en ny måde.

At komme til rette med sine vilkår

Jeg vil skabe et sted for dig, hvor du kan få fred og ro til at mærke og tale om det der forstyrrer i dit liv. Det kan være angst, lavt selvværd, stress, depression, sorg, livskriser eller det at være pårørende til en der er alvorligt syg eller egen sygdom. Dine vanskelige vilkår kan også være opstået af manglende omsorg og mistrivsel - psykisk omsorgssvigt - i din barndom, måske har du være meget alene og været meget ensom og forsømt, blevet mobbet uden nogen at støtte dig til. Uden nogen til at guide dig til bl.a. gode sunde relationer.

Vanskeligheder der ofte giver svære relationer senere i livet. Der gør det svært at turde kærligheden med nærhed og intimitet, det langvarige forhold er skabt af.

Måske tør du ikke gå ud og møde en partner, kan slet ikke se det fine du har at byde ind med.

Måske har du konflikter i dine relationer der er svære at håndtere eller løse. Det kan også være du oplever at du ubevidst gentager et mønster igen og igen og at det ødelægger meget for dig.

Måske oplever du drama og kaos i dine relationer, det er ikke hensigten, men det er det du oplever igen og igen.

Følelsen af ikke at være god nok

Du er ikke forkert, men det kan føles sådan. Følelsen er frygtelig destruktiv og meget svær at håndtere, da den kommer snigende og overvælder og handlingslammer os, når vi er mindst forberedte.

Måske trækker du dig ubevidst ind i en boble, når  livet bliver uforståeligt og uhåndterbart.

Vi vil undersøge dine ubevidste handle mønster, undersøge hvordan de er opstået. Måske for at forhindre forkerthedsfølelsen eller forladthedsfølelsen måske for at beskytte din sårbarhed.

Jeg vil støtte dig, så du bliver bevidst om, hvornår du bliver fanget af de svære følelser og når du udlever dine følelser på en destruktiv måde.

Når du reagerer istedet for at agere, så du får mulighed for at gøre noget andet i de situationer, du lige nu finder uløselige.

Du er eksperten på dit liv

Vi vil finde ressourcer og se muligheder, du er eksperten på dit liv, jeg vil lytte og spørge ind til dit liv omsorgsfuld og fordomsfrit. Der hvor jeg fornemmer du har dine blinde pletter - vi har alle blinde pletter, som kan skabe kaos eller utryghed for os - vil jeg hjælpe og støtte dig i at opleve, mærke og få talt om det der ligger og forstyrrer, så du kan finde nye måder at agere på.

Du er meget velkommen til at ringe på tlf. 2398 5826 eller sende en mail til hanne@kbhpsykoterapi.dk for at høre, om jeg er den rette psykoterapeut for dig. Høre om det du har det svært med er noget jeg kan hjælpe dig med og få en fornemmelse af, hvem jeg er. Du kan også læse mere her.

 

 

 

 

__________________________

Hanne Christensen, Privatpraktiserende Psykoterapeut & Parterapeut
Læs mere på: http://www.kbhpsykoterapi.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykoterapeut København få god hjælp. Læs mere her